Cinsel Yaşam İftardan sonra sevişelim mi diyen partnerine cevabın ne olurdu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Çok güzel olurdu 😬İftardan sonra sevişelim mi diyen partnerine cevabın ne olurdu? İftardan sonra sevişelim mi diyen partnerine cevabın ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 😂😂 hem oruç gitmesin hem keyfimiz kaçmasın 😂😂 İftarımızı birbirimizle açalım da denilebilir 😄 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben iftarı beklemeyelim şimdi sevişelim derim ne diyeceğim başka :D 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. https://youtu.be/syb5K5QodBA 0 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl İftarı beklememize gerek yok bebeğim 😂 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. İftarı seks ile yapalım derdim. 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı. Olur derim 4 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
😂😂 hem oruç gitmesin hem keyfimiz kaçmasın 😂😂
İftarımızı birbirimizle açalım da denilebilir 😄
Ben iftarı beklemeyelim şimdi sevişelim derim ne diyeceğim başka :D
Sorman hata derdim.. 😄
Kabul ederim tabi ki 😄
İftarı beklememize gerek yok bebeğim 😂
Niye bekliyoruz ki derdim
Bu hiç sorulur mu.. İftardan sahura derdim.. 😄
Beraber iftar yapalım olur