Penisim boyutu zayıf ya da kilolu olmakla ilgili mıdır
Kilolu iri erkeklerin penisi daha mi büyük olur?
Kilolu iri erkeklerin penisi daha mi büyük olur?
Hiç alakası yok bir film izledin birisi uzun boy şu vucutcular varsa onlar gibi kaslı bir adamdı bir kadınla barda içip eve geldiler adamda alet bamya gibiydi o vücuttan bamya çıkması ilginçti sonra kadın beğenmedi kısa sıska bir adamı aradı adam geldi adamı soydu adamda bir alet vardı kaslı adamın 3 katıydı yanyana getirdi farkı gösterdi o filmden sonra kimde ne mal var kestirmek zor. Yalnız el orta parmağını 2 katı olması yaklaşık dogru
Penis kişiden kişiye değişiklik gösteren bir organdır.. kişi çok zayıftır tam penis ortaya çıkar kişi kiloludur penisin bir kısmı yağlanma yaptığından küçük görünebilir
Cevap
25Cevap
Ten rengiyle alakalı koyu tenli olanların daha büyük olur genelde, evrimleşiyor ona göre. Sıcak iklimlerde yaşadığı için oradaki kadınların şeyi de mikrop kapmamak için evrimleştiği için öyle oluyor kısacası yetişmek için
kadın vajinası d kukusu aynı sizce
bilimsel olarak öyle
araştır bilmiyorsan
yoo aynı değil
soru sorduk ne kızıyorsun be
alakası yok bakıyon iri adam ufacık penis, tıfıl bi adama bakıyon nostar gibi. genlerden kaynaklı sanırım, * kısa da sik köse de demiş atalarımız.
Kilolu erkeklerin genelde içe batmıştır fakat spor yaparak o bölgeyi tekrar eski haline getirebilirsin
Doğuştan yani genetik bence.
Ben mesela sportif , fit ve zarif biri olmama rağmen çok büyük ve kalın. Yani boya kiloya bakmıyor
soruyu biraz daha net sorman lazım mesela kocamın veya sevgilimin penisi küçük neden diye olmalı soru bence
tarif edilemez kanıtlayabilirim yeterki dönüş yap sonra gerisi bende arkana yaslan sigaranı iç
Yo alakası yok arkadaşım zayıf bisey aşırı kalin aleti var grup yapıyoruz misal
Aslinda kilolu gobeklilerİn penisi büyük değil gomulu olduğu için kucuk durur. Penis boyutu da genetiktir biraz daha
İlişki sırasında uzar mi peki
Normalde boyu kucuktur sertleşme olmadığı için sertleşme olunca boyu uzar
Kanka hiçbirşeyle ilgisi yok , benimki 8 cm ama çok kısa veya zayıf değilim normallim
Yok ya ne iri adamlqr gordum minacik ne kuru adamlar gordum kocaman.
Hahahqidkd
yok ya genetik. ben 175 cm boyundayım ama büyük ve kalın. Karadenizlilerde öyleymiş nedendir bilmiyorum
Zayıfların penisi daha iri olur. Nereden bildiğimi sormayın
Sebebini açıklayabilir misiniz neyle bağlantısı var
Şişman erkekleerinki kasığına gömülmüş olur. O yüzden kısadır. Tek sebep bu değil tabi. Genetik faktörler
Her şişman erkekte öylemidir
Muhtemelen küçüktür
İlişki sırasında uzar mi peki
Ablacım sana kaç cm lazım
31 ideal
31 cm olsa kışın üşümemek için atkı niyetine boynuna dolar mk
Arkadaşım aşırı zayıf hiç beklemezdim. Penisi gösterdi 17 cm. Bu demek oluyor ki genetik bir durum.
Hayır penis boyu, kişinin boyuna kiloduna bakmaz
Genelde kiloluların daha küçük oluyor
ırk ile alakalı sanırım
Siz gerçekten 45 yasinda olamazsiniz bence
Sen sanki 40 yaşındasın ya
Alakası yok
Pantolondan kalkık olup olmadığını nasıl anlarım belirgin di üstten
Uzun ve yukarı doğru durur
Hormonal bir şey
Genetik
Kilo kısaltır boyu
Genetik