Çoğu kadın, birlikte oldukları erkeğin görünüşüne, parasına ve boyuna göre diğer kadınlardan puan alır.

05.04.2023 Çarşamba 16:44
Çoğu kadın, birlikte oldukları erkeğin görünüşüne, parasına ve boyuna göre diğer kadınlardan puan alır.

05.04.2023 Çarşamba 16:44
Her kadın görünüşe karakter kadar önem vermez. Karakteri sağlam bir erkek bazen ister istemez kadınlar için çekici olabiliyo. Ama bu kişiden kişiyede değişir kesin bir şey söylemek imsaknsız.
imkansız ya deli olucam yanlış yazmışım😑
Olsun kardeşim
Cunku kadinlar bir noktadan sonra gercekten baska noktalara bakiyor. Bana iyi eş olur mu, çocuklara iyi baba olur mu aileme iyi damat olur mu, bana degerli hissettiriyor mu, ilgi veriyor mu vs kadinlar bunlara daha cok bakiyor.
Ama siz erkekler kadin guzel degilse tanima firsati dahi vermiyorsunuz. Kadinlar tipini begenmese bile tanimaya çalışıyor, tanidikca seviyor. Erkegin karakterini seviyor, kendini kadin gibi hissettirmesini seviyor, ilgisini/duskunlugunu seviyor.
Erkekler olarak tipinizdeki açigi kariyerle, kadina verdiginiz degerle, davranislarla vs kapatabiliyorsunuz ama ayni sans kadinlarda yok. Sizin icin kadin guzel cekici degilse bitmistir. O kadinin size nasil hissettirdigi pek onemli olmuyor.
Kendi tipinize bakmadan o kadini yakistirmiyorsunuz bile yaniniza. Yani biz acigi sizin gibi kariyerle, parayla, ilgi vermeyle, guzel hissettirmeyle kapatamıyoruz. Orta guzel ya da guzel olmadiktan sonra yuzumuze pek bakmiyorsunuz. siz görsele, kadinlar ise daha cok yanindaki erkegin kendisini nasil hissettirdigine bakiyor. O yuzden sizin yaninizda guzel hatunlar bizim yanimizda ise tipsiz erkekler oluyor.
Şu dünyada, bir kere geldigimiz şu dunyada niyeyse biz kadinlar hep en aziyla yetinmeye calisiyoruz. Siz erkekler ise hep en fazlasini istiyorsunuz, beklentiniz hep cok yuksek oluyor, kadindan beklentileriniz, kriterlerinizin ucu bucagi olmuyor. Azla yetinmiyorsunuz yani.
Yanınızdaki kadin her anlamda dort dortluk olmali gibi bir hayaliniz var. Cogu zamanda bu hayalinizi gerceklestiriyorsunuz. Bazi kizlarinda taş gibi erkek hayali var ama sizin kadar kolay gerceklesmiyor bu. Cunku guzel kizlar cirkin erkeklere bakiyor ama yakisikli erkekler kendinden asagi kalir kizlara pek bakmiyor.
Ben bunca yillik hayatimda guzel kiz, cirkin erkek iliskisi cok gordum ama yakisikli erkek, cirkin kiz iliskisi nadirdir. Cirkin olarak gozukenlerde aslinda cirkin degil kiza baktiginizda ortalama guzellikte oldugunu görürsünüz. Tam anlamiyla cirkin degildir yani, gideri vardir. Erkekler olarak kadinin guzelliginden cok fazla ödün vermiyorsunuz yani tipiniz ne durumda olursa olsun.
Kesinlikle çok güzel şeyler yazmışsın ve haklısın da evet dediklerin sonuna kadar katılıyorum
dıs gorunusten daha once gelen kriterler var ama erkekler icin once dıs gorunus geliyor
Cevap
5Cevap
böyle bir şey olduğunu sanmıyorum
güzel kadın yanında yakışıklı bir erkek ister görünüme elbette önem verir
30 lu yaşlara kadar playboy erkek seviyorlar. Sonra akılları başlarına gelip belki vitamini kabuğunun içinde diye bakmaya başlıyorlar.
Çünkü kendisi güzel ve güçlü olduğu için erkeğin hiçbir şeyine ihtiyaç duymaz. Sadece onun insanlığını önemser.
çünkü istediğini alabilecek güçte
Değerli yorumun için teşekkür ederim
İnstagram kullanmamakla doğru bir karar mı veriyorum? ↗
Zahmet olmazsa bu soruya bekliyorum bir de ankete oy verirsen sevinirim.
Alakası yok bence görmüyoruz da olabilir
Sen hesabını kapatıyordun ne oldu
Kapatıyorum ki ara verecem dedim 😂
Demedim ki olacak
Ben oruçluyum ya öyle anlamışım 😂😂
😂😂 Allah kabul etsin bende orucluyum
Allah kabul etsin oruçlu olunca insan var ya konuşmak bile istemiyor
Aynen katılıyorum
Keşke bende güzel olsam 😒
Cebine bakar pantolonun aziz kardeşim
Bu gacı kim
Victoria Justice
İnstagram kullanmamakla doğru bir karar mı veriyorum? ↗
Zahmet olmazsa bu soruya bekliyorum bir de ankete oy verirsen sevinirim.
Yılan gibi gacı
Yoo öyle değil bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?