Çok seneler önceki bi eski sevgilimle seksimizi hatirlarken feci islaniyorum. Neden böyle oluyor? Onun disinda baskalari da oldu ama ben sadece onunla seksimizi hatirladigimda Islaniyorum
Çok seneler önceki bir eski sevgilimle seksimizi hatırlarken feci ıslanıyorum. Neden böyle oluyor?
Neden pişman olacakmışım :d dur ben cevap vereyim; ileride evleneğim kocam beni istemeyecek :( senin gibi namusu iki bacak arasında arayan zihniyette ki bir erkek benim koca adayim bile olamaz
Senin nasil sığ bir çevren bir bilemiyorum ancak benim etrafımda kafada bazı şeylerleri aşmış vizyonlu insanlar var. Evleneceği kadında zar dışında arayan erkeklerle haşır neşir olduğum için şanslı hissediyorum😇
Puahahahaha hadi ya bakirelik nedir ben de bilmiyorum😂 daha ne dediğimi bile anlamamışsın bir de sana laf mı anlatıcam. Bu arada ben nişanlıyım yani evlilik yolundayım demek ki bulunabiliyormuş
İnsanların hayatlarını tercihlerini kıskanmayın kardeşim ya. Şimdi dersin ki ne alaka ne kıskanıcam ama o zaman da tanımadığın bir insanın hayatını niye yargılıyorsun diye sorarım ben de. Burada klavye başında da millete manipulasyon yapmaya çalışma boşuna kendi hayatına bak sen
Yargılama vs değil bu yanlış anlamadan bilmeden yorum yapıyorsun çok kez görüyorum yapıp pişman olan çok oluyor kaç kere teşekkür mesajı geldi bu yüzden iyi ki yapmamışım gerçek yüzünü gördüm diye vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ilkini unutamazsın hiçbir zaman aklına gelir o yüzden
İlkim degildi
Neden aklına geliyor peki
Ben de onu sordum 😂
Bilinç altı oyunu. Başka hiç bir şey değil. Çok takılmayın, başka şekilde düşünmeye çalışın.
O sevgilinle yasadigin zevki digerlerinde yasayamadigin icin olabilir sadece onda o kadar çok zevk alip etkilenmissindir
Demekki onla tam uyum istek yakalamissin. Orgazim olup en guzel anıyı yakalamissin.
Umarım ilerde pişman olmazsınn
Neden pişman olacakmışım :d dur ben cevap vereyim; ileride evleneğim kocam beni istemeyecek :( senin gibi namusu iki bacak arasında arayan zihniyette ki bir erkek benim koca adayim bile olamaz
Bakire olmayan biri isteyen olur gib sanki
Senin nasil sığ bir çevren bir bilemiyorum ancak benim etrafımda kafada bazı şeylerleri aşmış vizyonlu insanlar var. Evleneceği kadında zar dışında arayan erkeklerle haşır neşir olduğum için şanslı hissediyorum😇
Bakirelik demek kelime anlamı şudur cinsel temas yaşamamış saf temiz kişi ve sen böyle biri değilsin
Puahahahaha hadi ya bakirelik nedir ben de bilmiyorum😂 daha ne dediğimi bile anlamamışsın bir de sana laf mı anlatıcam. Bu arada ben nişanlıyım yani evlilik yolundayım demek ki bulunabiliyormuş
Bulunması imkansız değil zor Ayrıca nişanlı olup ayrılan çok o kadar lafına rağmen genede mutluluklar
İnsanların hayatlarını tercihlerini kıskanmayın kardeşim ya. Şimdi dersin ki ne alaka ne kıskanıcam ama o zaman da tanımadığın bir insanın hayatını niye yargılıyorsun diye sorarım ben de. Burada klavye başında da millete manipulasyon yapmaya çalışma boşuna kendi hayatına bak sen
Senin şakirt tipli biri olduğuna yemin ederim ama ispatlayamam mk
Yargılama vs değil bu yanlış anlamadan bilmeden yorum yapıyorsun çok kez görüyorum yapıp pişman olan çok oluyor kaç kere teşekkür mesajı geldi bu yüzden iyi ki yapmamışım gerçek yüzünü gördüm diye vs
Adadadaaassad
İyi becerdigi icindir bence
İyi tatmin etmiş demekki
Onda seni tahrik eden ne olmustu onu bulmaya calis
İlk miydi?
Hayir
Büyük olsa gerek doyurucu
Evet ya cok buyuktu
Tadı kalmış şeyde :)
🙂🙂
☺️ detayları merak etmedim değil
Anladım ten uyuma yavrum