Cinsel Yaşam Boşalamıyorum, sorunum neyden kaynaklı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Bosalamama sebebim neyden rahatlayamiyorum bir türlü Boşalamıyorum, sorunum neyden kaynaklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dogru noktayı bulamadıgın için ya da tam boşakcakken aşırı zebke dayanamayıp bıraktıgın içindir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani dayanamayıp bıraktığım için neden öyle olsun ki yani bilmiyorum normal bisey mi ki Yorumla yanlızvesane +1 yıl Hangisi öncelikle yaparken zevk alıpda dokunamadıgın için bırakıyonmu yoksa dogru noktayı bulamıyonmu ona göre yorum yapayım Yorumla Soran +1 yıl Doğrusu yarıda bırakıyorum Yorumla
Baygezgin0634 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Bunu bir görevmiş gibi yapma istekli olduğunda çok ihtiyaç duyduğunda yap 0 0 Yorumla
hulkunpantolonu Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cok fazla sebep olabilir ki yani tek şundan diyemeyiz 0 0 Yorumla
içmimar35 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Yeteri kadar zevk alamama - boyutları sana göre değil belki , ön sevişme az , veya etkilenmiyorsun ondan 0 0 Yorumla
Bambimyokbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Daha keşfetmediğin bi yerin vardır uyarıldığın ama farkında olmadığın yerin. Daha önce hiç boşalmadıysan tabi 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Dolmamışsındır djxjdjsj 3 1 Yorumla Yomeyamo +1 yıl @ChooChoo🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kasılma titreme oluyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kasılma oluyor Yorumla Board-Tennis +1 yıl İkisi senkronize olmalıydı😅 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. İlişkide mi mastürbasyon. Da mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkisinde de Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Arzun olmayabilir 😂 Yorumla
capkinerkek27 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Hiç mi boşalmıyorsun çok geç mi boşalıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Partnerin beceriksizdir gel bana ğst üste boşalmazsan yüzüme tükür 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Konsantrasyon güçlüğü olabilir 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. nebılelım nasıl yapıyorsanız 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ne yapıyorsun da boşalmadin 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne sekilde cabaliyosun 0 0 Yorumla
GüvenilirBiri97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Bakiresin O Yüzden 0 10 Yorumla GüvenilirBiri97 +1 yıl Bakiresin Deme 🤔🤔🤔🤔 Yorumla GüvenilirBiri97 +1 yıl Şaka Yaptım Boşalamamanın Tek Nedeni Psikolojik olarak Hazır değilsin Partnerin Seni Rahatlatamıyor Kendini istemsiz Kasıyorsun Yorumla GüvenilirBiri97 +1 yıl Dediklerim doğru mu Kendini Kasıyor Musun Yorumla Soran +1 yıl Evet çok kasıyorum kendimi çok doğru dedin Yorumla GüvenilirBiri97 +1 yıl Eğer istersen Yardımcı Olabilirim Yoksa Yıllarca Böyle Kalırsın Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama istemsizce yıllarca böyle olcak gibiyim zaten Yorumla GüvenilirBiri97 +1 yıl Bi dinleseydin dee Karar Verseydin Bak Ömrünün Sonuna kadar Orgazm Olamazsın inanki Yorumla GüvenilirBiri97 +1 yıl Kaç Yaşındasın Yorumla GüvenilirBiri97 +1 yıl Aslında Özel Masajlar Ve Psikolojik Rahatlaman Lazım ama Ben Sende Şunu Sezdim Yorumla GüvenilirBiri97 +1 yıl Sen Farkındamısın bilmiyorum ama Sende Kasılmalar Var Psikolojik Sorunların Var Bu Konuda Yardımcı Olmamı ister misin Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. partnerinde canım 1 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Maalesef bende 0 1 Yorumla Yomeyamo +1 yıl Cinsel soğukluk? Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Vakumlat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Dogru noktayı bulamadıgın için ya da tam boşakcakken aşırı zebke dayanamayıp bıraktıgın içindir
Nasil yani dayanamayıp bıraktığım için neden öyle olsun ki yani bilmiyorum normal bisey mi ki
Hangisi öncelikle yaparken zevk alıpda dokunamadıgın için bırakıyonmu yoksa dogru noktayı bulamıyonmu ona göre yorum yapayım
Doğrusu yarıda bırakıyorum
Bunu bir görevmiş gibi yapma istekli olduğunda çok ihtiyaç duyduğunda yap
Cok fazla sebep olabilir ki yani tek şundan diyemeyiz
Yeteri kadar zevk alamama - boyutları sana göre değil belki , ön sevişme az , veya etkilenmiyorsun ondan
Daha keşfetmediğin bi yerin vardır uyarıldığın ama farkında olmadığın yerin. Daha önce hiç boşalmadıysan tabi
Dolmamışsındır djxjdjsj
@ChooChoo🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kasılma titreme oluyor mu
Kasılma oluyor
İkisi senkronize olmalıydı😅
İlişkide mi mastürbasyon. Da mi?
İkisinde de
Arzun olmayabilir 😂
Hiç mi boşalmıyorsun çok geç mi boşalıyorsun
Eksik şeyler var demek ki
Partnerin beceriksizdir gel bana ğst üste boşalmazsan yüzüme tükür
Konsantrasyon güçlüğü olabilir
nebılelım nasıl yapıyorsanız
Mastürbasyon yapmayı bilmiyorsun
Ne yapıyorsun da boşalmadin
Ne sekilde cabaliyosun
Tutkulu birine denk gelmemişsindır
Boşalacak yerlerine dokunamiyorsundur
Bakiresin O Yüzden
Bakiresin Deme 🤔🤔🤔🤔
Şaka Yaptım
Boşalamamanın Tek Nedeni Psikolojik olarak Hazır değilsin Partnerin Seni Rahatlatamıyor Kendini istemsiz Kasıyorsun
Dediklerim doğru mu Kendini Kasıyor Musun
Evet çok kasıyorum kendimi çok doğru dedin
Eğer istersen Yardımcı Olabilirim Yoksa Yıllarca Böyle Kalırsın
Teşekkür ederim ama istemsizce yıllarca böyle olcak gibiyim zaten
Bi dinleseydin dee Karar Verseydin
Bak Ömrünün Sonuna kadar Orgazm Olamazsın inanki
Kaç Yaşındasın
Aslında Özel Masajlar Ve Psikolojik Rahatlaman Lazım ama
Ben Sende Şunu Sezdim
Sen Farkındamısın bilmiyorum ama Sende Kasılmalar Var Psikolojik Sorunların Var
Bu Konuda Yardımcı Olmamı ister misin
partnerinde canım