Bir erkek arkadaşla bilgisayarda işimiz vardı. Bana bir konuda yardımcı olacakti, teknik detaylardan cok anlamıyorum. Laptop onun kucagindaydi.
Ne ara o halde birakmisim bilmiyorum. Kapatmamisim. Direkt acildi. Ilk masaüstü geldi. Cocuk internete gireyim diye tıkladı şak diye malum site geldi önümüze. Yerin dibine girdim. O sitenin gelmesine mi utanayim, videonun konusuna mi utanayim bilemedim.
Bozuntuya vermedi, siteden çıktı. Gizli modu ac öyle izle dedi birden😅 bir sey demedim. O da bir sey demedi. Cok utanıyorum hala. Neler düşündü kim bilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben çocuğun yerinde olsam gerçeği varken neden izliyosun derdim sonra birden dudaklarına yapışıp sevismeye başlardım
Hoşuna gitmiştir de. Ben konuya takıldım. Konu neydi 😀
Video grup videosuydu. Hani normal videoda degildi. Buna da ayri utandim
Utanacak bir durum yok. İzledikten sonra hepsi aynı benim nazarımda.
Benzer durumu ben de yaşadım birkaç kes ama hemcinsime karşı oldu.
Kimbilir neler dusundu. Siz erkeklerin bu konularda hayal dunyaniz cok genis. Kimbilir neler gecirdi kafasindan. Bunlari mi izliyordan tut da neler neler
İzlemeyen yok ya rahat ol. O da izliyordur emin ol. Kötü düşünce sahibine aittir.
İnsanlık hali diye düşünmüştür, ama aklından da geçmiştir. :D
Bende denk gelmiş buna benzer bir duruma, her bu tür muhabbette aklıma gelir o an :))
Sana izle mi diyor gel birlikte bunları yapalim demiyorda izle mi diyor
ahaha ergen degilse kötü düşünmemiştir merak etme. konusu neydi merak ettim çok :D
cocuk grup fantazin oldugunu öğrendi yani kolay yoldan :D
Boyle fantazim yok aslinda. Izlemek o anın coskusuyla haz veriyor sadece. Yani a*inca insan ne yaptigini bilmez ya. O da öyle yani. Daha fazla haz versin diye işte. Yoksa gercekte dusunmuyorum yani
gerçekte düşünmüyorsun ama izlerken de en çok ondan haz alıyorsun sanırım değil mi
izlediğin videoyu bana yolla da daha çok utandırayım :D
bu tarz videolar izledikten sonra bunun hayalini kurmaya başlayabilirsin
boş ver de konu neydıkı
Konusuna takıldım ben ffhj
Ne kadar istekli olduğunu
Ben de birgün yakaladim jsjsjs
İlerde seninle birliktelik isteyebilir 🤭
Çocuk dediğin kaç yaşında
26
Olur öyle şeyler kafana takma.
En cok konuyu merak ettim
sen laptopta mı izliyorsun,
Telefondan izliyorum genelde ama o zaman elimde o vardiysa girmisimdir anlik olarak. O ekran daha buyuk oluyor ya bir de film izler gibi oluyor
Konusunu merak ettim Şu an 😄
Grup. Buna da ayri utandim. Normal olsa hadi neyse. Her turlu utanc verici zaten de. Bir de boyle seyler izledigimi gorunce kimbilir neler dusundu
Hiç üzerine gelmediyse delikanlıymış
Niye gelsin ya. Olmasi gerekeni yaptı. Hic yorum yapmasa bile daha iyiydi. Bir de araya tavsiye sıkıştırdı.
Neyse tavsiyeye uymayı unutma 😄
Ben başkası benim bilgisyrımı kullancağı zaman 3 kere kontrol ediyorum yanlıs bir olay gerçekleşmesin diye
Konusu neydi :)
Bi şey olmaz ya sıkıntı etme
Konu neydi
İnsanlık hali
Gizlen hemen
@BenLookie hay ak engelleyecegim artık ya ne diyosun
😔😔😔
@BenLookie 😈
Sen 🥲
@BenLookie sen aranmaya devam 😕
Sen sennnn
istekli kız der