Cinsel Yaşam Bir erkeğin 2 elini üst üste koyunca kaç cm oluyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İri bir erkek için Bir erkeğin 2 elini üst üste koyunca kaç cm oluyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Es_Ess Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden merak ettin ki boyunu içinde hissetmeden önce kendin ölçersin. Çok büyük gelir diye mi korkuyorsun 0 0 Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Kafası çıkıyor mu peki ona göre net söyleyeyim kaç cm olduğunu 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok seninsevginden +1 yıl 16 gelir o zaman benim kafası çıktığı için biraz fazla kendimden biliyorum 😀
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Penisini mi merak ediyorsun onun için mi soruyorsun 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçük olmasından mi korkuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yok büyük zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimkisi 17-18 arasinda boyu var o boylarda herhalde Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim sevgilin mi bu kisi Yorumla Soran +1 yıl Sayılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İliskiye girmeyi mi düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevk alırsın ondan biraz da kalin olursa vajina icini doldurur. İlk defa mi birlikte olacaksın Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 20 25 cm arasıdır. Penis boyu için kullanmış sanki bu ölçümü 🙂 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sözlü olarak mı ifade etti? Pek inandırıcı değil açıkcası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özür dilerim 2 elini üst üste koyarsa 40 50 cm arası oluyor. Yorumla Soran +1 yıl Hayır videoda gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tutarken mi gösterdi iki eliyle Yorumla Soran +1 yıl Ecet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her erkek iki eliyle kavrayabilir. 20 25 cm hayal zenci olmadığı sürece. Tahminim 14 - 18 cm arasıdır. Ki bu aralıklarda seni gayet tatmin eder 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Offfff çok güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl HsjwHangi cm isterdin ki net olarak Yorumla Soran +1 yıl 18-19 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kusura bakma biraz özel kaçtığı için gizlendim. 18 19 demek. 18.5 benim de tam olarakFakat coğu kadınlar çok büyük diye yorumluyorlar yarısıyla anca git gel yapıyorum. Bu beni üzüyor Yorumla Soran +1 yıl İyi ıslatmıyosun demek ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır. Sadece 1 saat oral yapıyorum sen düşün ne kadar ıslandığını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence dayanamiyorlar Yorumla Soran +1 yıl Niye alamasın ki Yorumla Soran +1 yıl Sen çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamm Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Fırıncı küreği oluyor o 0 0 Yorumla
Thefurkan2343 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl O ne öyle palmiye ağacı gibi jdjfjf 0 0 Yorumla
Ertacx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Napıcan onu ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Birinin boyu okadar da öğrenmem lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Neden merak ettin ki boyunu içinde hissetmeden önce kendin ölçersin. Çok büyük gelir diye mi korkuyorsun
Kafası çıkıyor mu peki ona göre net söyleyeyim kaç cm olduğunu 😀
Yok
16 gelir o zaman benim kafası çıktığı için biraz fazla kendimden biliyorum 😀
Penisini mi merak ediyorsun onun için mi soruyorsun
Evet
Küçük olmasından mi korkuyorsun
Yok büyük zaten
Benimkisi 17-18 arasinda boyu var o boylarda herhalde
Güzel
Teşekkür ederim sevgilin mi bu kisi
Sayılır
İliskiye girmeyi mi düşünüyorsun
evett
Zevk alırsın ondan biraz da kalin olursa vajina icini doldurur. İlk defa mi birlikte olacaksın
Yok
20 25 cm arasıdır. Penis boyu için kullanmış sanki bu ölçümü 🙂
Evet
Sözlü olarak mı ifade etti? Pek inandırıcı değil açıkcası
Özür dilerim 2 elini üst üste koyarsa 40 50 cm arası oluyor.
Hayır videoda gördüm
Tutarken mi gösterdi iki eliyle
Ecet
Her erkek iki eliyle kavrayabilir. 20 25 cm hayal zenci olmadığı sürece. Tahminim 14 - 18 cm arasıdır. Ki bu aralıklarda seni gayet tatmin eder 🙂
Offfff çok güzel
Hsjw
Hangi cm isterdin ki net olarak
18-19
Kusura bakma biraz özel kaçtığı için gizlendim.
18 19 demek. 18.5 benim de tam olarak
Fakat coğu kadınlar çok büyük diye yorumluyorlar yarısıyla anca git gel yapıyorum. Bu beni üzüyor
İyi ıslatmıyosun demek ki
Hayır. Sadece 1 saat oral yapıyorum sen düşün ne kadar ıslandığını
Bence dayanamiyorlar
Niye alamasın ki
Sen çık
Tamm
Fırıncı küreği oluyor o
O ne öyle palmiye ağacı gibi jdjfjf
amacın yoksa o şeyimi tahmin etmek
Napıcan onu ya
Birinin boyu okadar da öğrenmem lazım
Beş eder