Kadının dominant olduğu, aktif olduğu, yöneten olduğu artık nasıl derseniz deyin. Böyle bir ilişkiye nasıl bakıyorsunuz? Sürekli mi severseniz yoksa sadece bir fantezi mi?

Kadının dominant olduğu, aktif olduğu, yöneten olduğu artık nasıl derseniz deyin. Böyle bir ilişkiye nasıl bakıyorsunuz? Sürekli mi severseniz yoksa sadece bir fantezi mi?
şu hayatta ki en güzel ilişki türü, tamda soruda olduğu gibi bir de elinde kırbaç varsaa ahh..
Arada olabilir
katılıyorum
Cevap
2Cevap
Sevmem ben.. Ben yönetmeyi değil yonetilmeyi seviyorum. Aksi düşünülemez
Doğal olanı o zaten de profilden belli oluyor :D
:)
Mazo musun
O ne😅
Mazoşist
Tam olarak Değil, ama acidan zevk aldığım dogru
Saf acıdan zevk alıyorsan öylesindir
Òlmeyecek seviye olanından
O kadar çok mu cidden?
Hıhı
Fenomenliği hak ediyorsun belli :D Erimiş mum?
Severisss
Needle play?
Hiç denemedim bak onu
En güzelini yapmamışsın sen
Deneris
Dominant kadını 2 saniyede ya slave, ya da submissive yaparım.
Sökmez bana dominantlığı, çarparım.
İddialı, hiçbir kadının içten dominant olacağını sanmıyorum.
Güzelmiş anlat da dinleyelim kral
Anlattın ama :D
Kadın da erkek de birbirlerine uyumlu beden hareketleriyle yönetmeli yönetilmeli bence ikisi içinde güzel olur
Can acıtmak acı vermek sevişmek değil cinsel şiddettir asla kimse için onaylamıyorum karşıyım ek olarak
Ne alaka
Genel yorumdur belirteyim dedim vesilenizle hatırlatma görüyorum burada sevenler varmış yanlış bu o işin sonu iyiye gitmez kadın için de erkek içinde normal değil
İki kişinin rızası varsa bu kimseyi ilgilendirmez
Bunu iki kişi ile yaşamanın dışına çıkarıp normalleştirmeye çalışıyorsa kamuya mâl olacak sonuçlara sebebiyet verecekse ilgilendirir söz hakkına sebebiyet verir yaşadığı toplumdaki herkese gizli kalırsa kimseyi ilgilendirmez görürsek doğru olanı yazma hakkına sahibiz okullarda cinsel şiddet eğitimi aldık doğru ise eğitim verecek kadar önemli ise birşeyler yaşanmıştır ki uyarılıyoruz
Yakın zamanda duyduk adamın biri bir yerde cinsel ilişki sırasında kadının boğazini sıkarak öldürmüş normal değil cinayete sebebiyet verecek birçok psikolojik sebep kaynaklı ezeyetler içeriyor acıdan zevk almak zırvalığı
Gözünü seveyim be ablam ne boş yaptın ya memursun sen %100
Kadinlar pasif olmalidir
Katılıyorum
Benlik değil. Erkeğin öyle olması daha iyi
+1
Ters bakıyorum
Saygı duyarım teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar