Cinsel Yaşam Seks yapmadan hayatta kalabilir misiniz? Ahendy Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Seks yapmadan hayatta kalabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet 22 yıl boyunca kaldım 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seks konusunu bu kadar abartmadan yorumlayabilirsin 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. 30 yıldır hayattayım hiç te bişey olmadı yaşamadım diye 1 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşanır da zor ama ya, bunun için mastürbasyon var. 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı. Ölmeyi bilmemde? seks yapmayan. İnsan daha agresif oluyor diye biliyorum. 0 0 Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 22 yaşına kadar kalmıştım 😂 sonrasında bir şeyler oldu 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Kalınır ama libidon falanla da bir yere kadar yaşamak mantıklı 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Valla sıktın ah amma seks delisi bi hatun çıktın kocan doyuramio mu seni ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eline daha kız-erkek eli degmemişler hayır diyor çıldırcam ejdje 0 0 Yorumla
lArmin Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Valla yaşiyorum 27 yaşıma kadar yaşamişim 😂 6 2 Yorumla lArmin +1 yıl @siyahcorap demedi öyle olsa simdiye evli mutsuz çocuklu olurdum 🤣 Yorumla Muratnadi +1 yıl En güzeli.🤲 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. kalabilen var mı ahahahahaha 4 3 Yorumla Ahendy +1 yıl Sanmam Yorumla yelizece +1 yıl bizim için sorun yok, karşıdakiler düşünsün Yorumla eflani7878 +1 yıl Sanki tek yapıyoruz biz olsak düz duvara cikarsiniz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İhtiyacımız sonuçta kalamam 7 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Gripin34 evliyim düzenli cinsel hayatım var Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Haha seks yapmayınca ölünmüyor ki. 0 1 Yorumla Ahendy +1 yıl Belli olmaz Yorumla
demekoyle27 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Durum ve yasam sartlari ne gerektiriyorsa o kadar 0 0 Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Yok günde 3 kez yapmam gerekiyor 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. mastürbasyon hariç mi 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabi ki quick 31 olduğu sürece sorun yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İhtiyaç bence yemek ve su kadar önemli 0 4 Yorumla Ahendy +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne kadar sıklıkla yapıyorsun Yorumla Ahendy +1 yıl Saat başı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel birlikte yapalım Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kalıyorum bikaç aydır. 0 0 Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Zor soru 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kalabiliyorum 0 0 Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Galiba 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Evet 22 yıl boyunca kaldım
Seks konusunu bu kadar abartmadan yorumlayabilirsin
30 yıldır hayattayım hiç te bişey olmadı yaşamadım diye
Yaşanır da zor ama ya, bunun için mastürbasyon var.
Ölmeyi bilmemde? seks yapmayan. İnsan daha agresif oluyor diye biliyorum.
22 yaşına kadar kalmıştım 😂 sonrasında bir şeyler oldu
Kalınır ama libidon falanla da bir yere kadar yaşamak mantıklı
Valla sıktın ah amma seks delisi bi hatun çıktın kocan doyuramio mu seni ya
Eline daha kız-erkek eli degmemişler hayır diyor çıldırcam ejdje
Valla yaşiyorum 27 yaşıma kadar yaşamişim 😂
@siyahcorap demedi öyle olsa simdiye evli mutsuz çocuklu olurdum 🤣
En güzeli.🤲
kalabilen var mı ahahahahaha
Sanmam
bizim için sorun yok, karşıdakiler düşünsün
Sanki tek yapıyoruz biz olsak düz duvara cikarsiniz
İhtiyacımız sonuçta kalamam