Cinsel Yaşam Sevgilisi nişanlısı sözlüsü veya evli biri ile hiç birlikte oldunuz nu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl Bn ayırdım birini Güncellemeler+1 yıl Gun Sevgilisi nişanlısı sözlüsü veya evli biri ile hiç birlikte oldunuz nu? Cevapla Nişan Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evet nişanlı birisiyle birlikte olmaya başladık sonra evlendiler devam etti ilişkimiz toplamda 1.5 2 yıl kadar devam etti 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kocası biliyor muydu Yorumla kırmızıayıcıkk +1 yıl Hayır bilmiyordu ya da biliyorsa da bildiğini ben bilmiyordum ama gece gündür kocasının yanında sürekli yazabiliyordu Yorumla
BayŞeytan Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Sahibi olan hiç bir kadına yaklaşmadı şiödiye kadar. Birinin kapısını çalrsan biride senin kapını çalar 0 0 Yorumla
arslanus Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bir çok defa. Ama kendimi güvene alarak. Risk almaya değmez eğer çok güvenli bir ortam yok ise. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. oldum ulan oldum. evliylede oldum sevgilisi nişanlısı alayıyla oldum 0 0 Yorumla
Spartanyus Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevgilisi olan kızla oldum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yazik Yorumla Spartanyus +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Sevgilisi kimdi Yorumla Spartanyus +1 yıl Üniversite okuyordu aynı ikiside. Kiz bizim burada idi çocuk başka şehirde Yorumla Soran +1 yıl Telefon konuşurken mi iktin Yorumla Spartanyus +1 yıl Yoo normal reel bukustuk Yorumla Soran +1 yıl O mu istedi Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır ama teklif eden oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nişanlısı olan biriyle yattım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İş arkadaşım oluyor kendisi güzel bir kadın ama biraz ruhu çılgın diyelim. Ofisin dili olsa da konuşsa hemen hemen her gün yapıyorduk. Yorumla Soran +1 yıl Evlendimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlendi şehir dışında su an bazen yolu düşünce görüşüyoruz. Yorumla Soran +1 yıl Eşi satak mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 hafta önce en son birlikte olduk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl canım değil de bilmiyor işte Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oldum da neden sordun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ayırdın mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır kocası iyi değildi. Ben de hakkını verdim kadının Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seviştin mi! Yorumla Soran +1 yıl Kimle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli ya da sevgilisi olanla Yorumla Soran +1 yıl Eet Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. velevki oldum ne olacak 🙃🙃 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben evli kadınlarla çok ilişki yaşadım 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. evli birileriyle oldum 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet oldum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl oldum çok iyiydi 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Kimdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evli ve nişanlı ikisiylede oldum sevgililerinin penisi küçük gelmiş benle oldular baya iyiydi Yorumla Soran +1 yıl Sonra ayrıldılar mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ama 4 5 ay benle oldular Yorumla Soran +1 yıl Yazik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani kendileri istedi bende yaptım kendileri bilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istersen gizliden çıkım daha rahat konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Bilmej Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıkıcam takip at yazicam sana Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Maaleesef 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimfu pejo Yorumla _Thanos_ +1 yıl Yol pejo malfo Yorumla
mehmetby-05 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Evet 0 1 Yorumla mehmetby-05 +1 yıl Swn nasil yaptin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Evet nişanlı birisiyle birlikte olmaya başladık sonra evlendiler devam etti ilişkimiz toplamda 1.5 2 yıl kadar devam etti
Kocası biliyor muydu
Hayır bilmiyordu ya da biliyorsa da bildiğini ben bilmiyordum ama gece gündür kocasının yanında sürekli yazabiliyordu
Sahibi olan hiç bir kadına yaklaşmadı şiödiye kadar. Birinin kapısını çalrsan biride senin kapını çalar
Bir çok defa. Ama kendimi güvene alarak. Risk almaya değmez eğer çok güvenli bir ortam yok ise.
oldum ulan oldum. evliylede oldum sevgilisi nişanlısı alayıyla oldum
Sevgilisi olan kızla oldum
Yazik
Neden
Sevgilisi kimdi
Üniversite okuyordu aynı ikiside. Kiz bizim burada idi çocuk başka şehirde
Telefon konuşurken mi iktin
Yoo normal reel bukustuk
O mu istedi
Hayır ama teklif eden oldu
Nasıl oldu ya anlatsana bi
Nişanlısı olan biriyle yattım
Nasil
İş arkadaşım oluyor kendisi güzel bir kadın ama biraz ruhu çılgın diyelim. Ofisin dili olsa da konuşsa hemen hemen her gün yapıyorduk.
Evlendimi
Evlendi şehir dışında su an bazen yolu düşünce görüşüyoruz.
Eşi satak mi
3 hafta önce en son birlikte olduk
canım değil de bilmiyor işte
Oldum da neden sordun
ayırdın mi
Hayır kocası iyi değildi. Ben de hakkını verdim kadının
Seviştin mi!
Kimle
Evli ya da sevgilisi olanla
Eet
yok pekı sne ne hıssettın olunca?
velevki oldum ne olacak 🙃🙃
Ben evli kadınlarla çok ilişki yaşadım
evli birileriyle oldum
Hayir
Evet oldum
Evli kadinlar candir 😋
Olmadım
Evet oldum.
oldum çok iyiydi
Kimdu
evli ve nişanlı ikisiylede oldum sevgililerinin penisi küçük gelmiş benle oldular baya iyiydi
Sonra ayrıldılar mi
Bilmiyorum ama 4 5 ay benle oldular
Yazik
yani kendileri istedi bende yaptım kendileri bilir
istersen gizliden çıkım daha rahat konuşalım
Bilmej
çıkıcam takip at yazicam sana
Ok
çıktım
Yaş kaç
Maaleesef
Kimfu pejo