19-20 yaşında az deneyimli genç birinimi istersiniz yoksa 30-40 yaşında deneyimli birinimi? Partnerimin daha önce bir arkadaş sitesinde olgun kadınlar yazabilir diye ilan açtığını gördüm bana genç olmamın daha iyi olduğunu söylüyor orada öyle görünce şaşırdım açıkçası genç bulamayacağından direk olguna yöneldiğini düşünüyorum sizce
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Erkekler Ne Diyor
yanı bilimsel olarak olgunlar daha mantıklı genc sevgililerine daha etkililer yatakda olsaun heryerde hatda para verende cokvar cok güzelse gencse cıtırsa parada veren erkek cok var zengın arkadaslarım zaten hepsi cıtır pesınde ayda 30 bin harciyan bile var aralarında
19 20 yaşlarında az deneyimli çok hoş olurdu ona neler yapardım neler ama burada anlatmıyım hiç modlar kızar 😅 sen de öyle misin
Nasılmıyım
Genç olan mısın yani
Tecrübeli kadın da çok iyidir ama tecrübesiz kadınları eğitmek hoşuma gidiyor her noktasında ben varım her şeyi ben öğret iyorum
tecrübesiz daha zevk veriyor üzerinde hakimiyet kurmayi seviyorum
😊
neden güldün ☺️
Hoşuma gitti
benimde hoşuma gidiyor evet 😉
Yaş kaç
27 sen
19
himm ☺️
istersen öz elden devam edelim
benimde bir kaç sorum olacaktı
Olur
açığım yazablersin
Bir kadının en güzel yaşları 25 35 arasıdır bence ve tecrübesiz fakat açık görüşlü öğrenmeyi meraklı kadını tercih ederim
Ben genc tecrubesizi istedim ve isterim de
Zamanla ben tecrube kazandiririm olgunlasir yapa yapa
Bence ondan uzaklaşmanız daha mantıklı olur. Herif avcı belli ki.
Bence tecrübesiz daha iyi bazı şeyleri benden öğrenmesi :)
Ben genç tercih ederim şimdilik
Peki yüzüme genç olmamdan memnun olduğunu söyleyip gizliden olgun için ilan açan erkek yokluktanmı olgun arıyorum diye yazmıştır yoksa tercihindenmi
Böyle bir ilan açtıysa yokluktadır zaten bence
Zaten yoklukta sadece merak ettim genç hiç bulamam diyip direk olgun diyemi yazdı yoksa özelliklemi istyor diye
İkisi de olabilit. Ama yokluktayda ne bulursa artık
O zaman yokluktan diyor diyeyim
De bari
Aslında genç ve tecrübesiz isterim benle öğrensin
Farkli öne cikan yonleri var
Bence ikidinde de kişiler önemli
19-20 yaşındakiler bağırta bağırta iyi oluyor
Tevrubesiz genç
Peki yüzüme genç olmamdan memnun olduğunu söyleyip gizliden olgun için ilan açan erkek yokluktanmı olgun arıyorum diye yazmıştır yoksa tercihindenmi
İkiside degil hangisi denk gelirse olur ama genç daha çok istenir bide yoklukla alakası yok erkekler doyumsuz ne kadar çok olursa okadar ister
Olgun olsun.
Genç veya olgun farketmez
Tecrübesiz
Genç
19 20
Deneyimli
30 40 lık kadın