Herkes önüne gelenle yatıyor son günlerde. Ne kendilerine nede içinde bulunduğu topluma bu kişilerin değer verdiğini düşünmüyorum. Zevki sadecel materyal alemden ibaret sanan ve maddede arayanlar... Oysa ruhun sonsuz esansal kozmik zevkleri bizleri zevkin doruklarına çıkarır haberimiz yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyler simdi ozellikle kizlara laf ediyor da bence kizlari erkeklee bu hale getirdi. Yillardan beri bizim turk kizlari nazli, yataga atmak cok zor, seyleri altindan sanki, yurtdisinda daha kolay veriyorlar, bizimkiler vermiyor, turk kizlari soyle böyle, bakirelik o kadar takilacak bir konu degil, kizlar biraz ozgur olun, sevgili oluyorsunuz ama asker arkadasi gibi olmayalim, bir temas bir sey olsun gibi bircok sey soylediler. Bugun ip kacti, kimse önünü alamiyor bunun. Ve erkekler bunu o kadar normal karşılıyor kim yani parayla yaoanlardan da cok bir sey beklememek lazim. Benimde flortlestigim kisiler oldu. Daha o aşamada temasa izin vermeyince ayrilan oldu, istemedigimi söylediğimde bari oral yap diyen oldu. Yani isteyen, bunu ozgurluk olarak adlandiran kizlarin yaninda sırf beni terketmesin diye temasa izin veren, başkalarıyla aldatmasin diye kendi sinirlarina cikan, oral yapmak istemese dahi yapan kizlar var. Bugun ki kizlar erkeklerin eseri. Yurtdisinda kolay veriyorlarmis simdi burdaki kizlarda kolay veriyor işte, istediginiz oldu. Ama simdi de buna laf ediyorlar ortalik o**pu kayniyor diye. Istediginiz buydu zaten. Turk kizlaeini yillardan beri bu yuzden elestirmiyor muydunuz zaten? Ne istedikleri, ne yaptıkları belli degil sonuc olarak. Elin kizina oral yap bir seyler yapalim modundalar ama evlenince de temiz aile kizinin da peşini birakmiyorlar. Her turlu iki yuzluler yani.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herkesin yaşam tarzı ve tercihleri farklıdır. Kimisi cinsel ilişkiyi önemli bir parça olarak görürken, kimisi için ruhani veya duygusal bağlar daha önemlidir. Kişilerin cinsel hayatlarına yönelik yargılamak, onları etiketlemek veya değersizleştirmek doğru değildir. Ayrıca, insanlar sadece maddi zevkler peşinde koşmazlar, ruhsal ve manevi yönden de tatmin olmak isterler. Bu nedenle, herkesin kendine özgü bir yolculuğu ve tercihleri vardır ve bu tercihlerine saygı duymak gerekir.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben saygı duymuyorum demiyorum tabii herkes istediğini yasasin ama bu toplumu bozmaya çalışıp her türlü fitne ve fesati araya sokusturup batıni zevklere kapılıp Amerikan seviciligi yapıp kültürlerini unutmalari asıl yakındığıim olay... Ki onların da bı kültürleri yok şayet fastfoodla beslenen millet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
+1 yılHerkes deme benim işim olmaz , hastalığı var , kazası var belası var , mide var. kızlar bu ara revaçta erkekler ne yapsın .
00 YorumlaNe ucuzu be. Tek posta 800 - 1000 arası
Saatlik 1200 - 1600 arası02 Yorumla- +1 yıl
Gcbrf sz vt
+1 yılHerkesle yaşanmayacak kadar ozel herkesle zevk alinamayacak kadarda nadir oldugunu dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yılBen önüme gelen her kadınla yatarım mastürbasyon yapmaktan iyidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. E yani artık her şey gibi edep ve ahlakta ayaklar altinda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilinin senin gözünün önünde başka kızla ilişkiye girmesini ister miydin peki? fantezi olarak bilirsin belki... Cuckquean diyorlar?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKim hakkında ne biliyorsun 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbla ruhun kozmik zevki nedir açıklarmısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes herkesle yatıyor bı ben mi yatamiyorum ya
00 Yorumlaokadar kolay kimse yatmaz öyle sanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanın çekiyorsa senle de yatalım
00 Yorumla
+1 yılmaalesef
00 YorumlaDaha da ucuzlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldevlet denetimi şart kardeşim
00 Yorumla