Not:Herkese iyi akşamlar. Bence yazdım fakat KS web sayfasına giremediğim için paylaşamadım henüz.
Cinsel fetiş, birçok insanın sahip olduğu bir durumdur ve bir cinsel arzu ya da ilgi olarak tanımlanabilir. Fetişler, özellikle de jenerik olarak "normal" olarak kabul edilmeyenler, bazı insanlar için merak konusu olabilir. Bunlar genellikle belirli bir objeye, materyale veya vücut parçasına yönelik cinsel ilgiyi ifade ederler. Fetişlerin neden bazı insanlarda görüldüğü tam olarak bilinmese de, bazı araştırmalar çocukluk çağı tecrübelerinin rol oynayabileceğini göstermiştir.
Cinsel fetişler neden bazı insanlarda görülür ve bunların kökenleri nedir?
Bence normal arzular ve istekler bunlar aslinda cinselliigi bizlere hep yanlis asiliyorlar kotu bir olgu gibi ista olumle bile cezalandirildigi oluyor hala insan oğlunun nasil yeme icme gibi vs temel ihtitaclari var ise cinsellik de bu temel ihtiyaclar arasinda yer aliyor aslında kisiler bunu renklendirebilirler fetis veya fantazilerle normal yani
Bence her insanın birşeye fetişi vardır. Bu illa objesel olmak zorunda değil. Bazı insanların beynini yalamak istiyorum 😄 bu da bir fetiş türüdür. ya da bazı eller çok ilgimi çekiyor. her şey sadece seksi olmakla açıklanamaz bazen
Ailede birinin erkek çocugna kadının pipisi olmadığni söyleniyor erkek çocuk bunu merak edip etek giyen kadıların altına bakmaya çalişiyor defalarca deniyor orada gördüğü tek şey ayak olduğundan dolayı cinsel yönelim ayağa doğru iteleniyir
Ben yaşadım bu anlattigma dair ama muhtemelen yaşamiş olmalısın bilinç altında olan bir şey ayriyetden biraz şaşırdım ilk defa görüyorum ayak fetişi olan bir kadın
Kadınlarda el boğaz fetişi falan yaygın hatda birtanesi senin bogazini isiririm emcuklerin falan demişti bana ama ayak kadınlarda o kadar çok görülen bir fetiş değil olsa bile çogu lezbiyen oluyor diye biliyirum
En İyi Cevaplar