Siz erkekler büyük göğüs aşığısınız peki küçük göğüslüler ne yapsın 80b benim 😧
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet, beden şekli veya boyutu, insanların değerini belirlemez. Her beden, güzel ve değerlidir ve kişinin kendisini sevmesi ve saygı duyması önemlidir. Kendinizi sevmek için, bedeninizdeki güzellikleri ve özellikleri takdir etmeye çalışabilirsiniz.
Küçük göğüslü kızlar için bazı öneriler şunlar olabilir:
- Kendinizi sevin: Kendinize sevgi ve şefkat gösterin. Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmeyi ve sevmeyi öğrenin.
- Doğru iç çamaşırını bulun: Doğru iç çamaşırı, göğüslerinizi doğru şekilde destekleyerek daha dolgun görünmesine yardımcı olabilir.
- Kendinize güvenin: Kendinize olan güveniniz, herhangi bir beden ölçüsünden daha çekici olabilir. Kendinize olan güveninizi artırmak için, kişisel gelişim kitapları okuyabilir, hobiler edinebilir veya bir terapistle konuşabilirsiniz.
- Moda stilinizi bulun: Moda tarzınızı bulmak ve kendinizi iyi hissettiğiniz kıyafetler giymek, kendinize olan güveninizi artırabilir.
Unutmayın, beden şekliniz veya boyutunuz sizi tanımlamaz. Kendinizi sevin ve değer verin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam avuca almalık çok güzel bence seninkiler, benim tam sevdiğim gibi, şahsen büyük memeleri hiç sevmem, avucuma sığmadığı için fazla okşayasım gelmez ellemem nerdeyse hiç, ama küçük ya da orta büyüklükte memeleri avucuma alınca çok hoşuma gidiyor okşaması ayrı güzel öpmesi emmesi ayrı güzel, uzun süre okşarım hiç sıkılmam, sevişirken de çok hoş oluyor avucumu tam doldurunca, ilişki esnasında git gel yaparken her köklemede avucumun içinde memelerin de löp löp olması çook aşırı hoşuma gidiyor, büyük memeyle bunu yapamazsın, ayrıca büyük memeler sarkık oluyor çoğunlukla, kız yatınca yayılıyor yanlara görüntüsü bile hoş olmuyor ama küçükler löp löp duruyor diri diri daha tatlişşşş şuanki sevgilimde de tam sevdiğim gibi ohhh mis lokummm... bu arada büyük kafam kadar memelerin sevdiğim tek tarafı hatunu altıma alıp aşırı hızlı kökleye kökleye git gel yaparken memelerinin de lömbür lömbür sallanmasını seyretmektir o kadar :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılB cup meme gayet de güzeldir. Kamyon tekeri gibi kocaman memenin nesini severler ben de bunu anlamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKüçük göğüsün rahatlığı hiç bir yerde yok ama öyle düşün. :D
30 YorumlaErkekler göğüs aşığı yani onlar için büyük küçük farketmez nefes alan biri olsun yeter
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol. İri memelilerle eğlenir, küçük memelilerle evlenirler.
31 Yorumla
+1 yılKim demis her erkek büyük göğüs hayrani diye. Önemli olan, fizigiyle uyumlu olması. Ki ben küçük göğüslerden daha çok haz alıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yıl80 B küçük değil ki, Ayrıcalıklar erkekler büyük değil bence küçük göğüs seviyor
10 Yorumla
+1 yılKüçük degilki seninkiler gayet normal kafam kadar göğüs sevmiyorum
00 YorumlaÖnemli olan fiziği güzelliği değil enerjisi aura si gerisi önemli değil
00 Yorumla
+1 yılküçük değil ki orta senin ki meme uçlrın nasıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Ele avuca gelsin yeter boş ver kafanı yorma bunlara
00 Yorumla
+1 yılküçük memeleri daha estetiksel görüyorum ben benim için sorun değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya reis nolur birisi link bıraksın nasıl görünüyor anlayamıyorum şu 80... tabiki gerçek fotoğraflı olsa bile giyinik olsun. çizim resim ise çıplak olsa da olur. hiç anlamıyorum şu ölçülerden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kim büyük seviyormuş ben gayet küçük isterim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tam benim istediğim gibi işte ben kabul ediyorum sıkma canını büyük sevenler kaybetti
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kedine göre iyi bir tarafı vardır. Güzellik de görecelidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin kıymetinizi biz anlarız gerçek kız gurmeleri olarak gel ❤️
00 Yorumla
+1 yılBen küçük aşığıyım. Bence en güzeli küçük olanları.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin neyi sevdiğinin ne önemi var knk njdff
10 Yorumla
+1 yılBeğenen beğeniyor üzülme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok büyük olmasına gerek yok avuç doldursun yeter
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Herkes büyük göğüs sevmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılbana ne. ne yaparlarsa yapsınlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen küçük göğüslere aşığım 😍😍
00 Yorumla
+1 yıl89 B kğçğk mü yanı 🤔🤦🏿♂️🤦🏿♂️
00 Yorumla
+1 yılBen severim sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yıl80 benim için gayet ideal, severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl80B'ye küçük diyen çarpılır. Hiç yoktan dolgun deseydin bari:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSüper miş ben büyük sevmiyorum küçük çok güzel görünüyor bence
00 Yorumla
+1 yılKüçüklerin tadı farkli sen rahat ol jdjd
00 Yorumla
+1 yılKüçük goguslerde sevilir mesela ben seviyorum
00 YorumlaPortakal kadar mı oluyor
00 Yorumla
+1 yılErkekler adına konuşmayin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sizin ki ideal sukretsinler
00 YorumlaVücut ölçüsüde önemli meme büyüklüğü için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe yani ben küçük memeli miyim ödlfldlğs
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben diilim ben diilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkillari varsa Kendilerini köprüden aşağı atarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevişmede küçük olan daha mükemmel
00 YorumlaBüyük olanlar ne yapsin
21 Yorumla- +1 yıl
senin büyük mü
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bir adım öte çıksın... var mı öyle küçük
00 Yorumla
+1 yılNe isterlerse onu
10 YorumlaKüçük göğüs iyidir bence
00 Yorumla
+1 yılAh nerede
00 YorumlaTen rengin ne
00 Yorumla
+1 yılOnlar tercihim
00 Yorumla
+1 yılOnların da kalçaları büyük oluyor
00 Yorumla
+1 yıl80b küçük mu
00 Yorumla
+1 yılYaşamayın
00 Yorumla80 b kucuk degil ki
00 Yorumla
+1 yılAllaha dua etsin
00 YorumlaNe bilim abi
00 Yorumla
+1 yılKüçük değil ki
00 Yorumla
+1 yılMutlu olsun
00 YorumlaKüçük seviyorum ben
00 Yorumla
+1 yılB cup iyidir yahu..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe mi yapsın? E onlar da foto atsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı soruyu sorup durmasan keşke
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılTam çitirsin
00 Yorumla Nefes alsın yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük severim ben
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026