Güncellemeler
+1 yıl
Kızların damarına basmış bulunduk herhalde :) 1 kişi cevap yazmış. O da kendi duygularını değil genel geçer konuşmuş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar sizde bu tip ne tarz hisler oluşturuyor? Açılın bakalım
Seks çağrıştırır mı?
Annelik iç güdünüzü mu uyandırır?
Onlarla sadece arkadaş olup dertleşir misiniz?
Bu tarz erkeklerle dertleşip serseri berduşların araçlarında kent ormanlarına mi gidersiniz?
tüm samimiyetinize,
buyurun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Masum ve yakışıklı erkek bir ceylan gibidir etinizi ısırmaz size zararı yoktur ama en ufak tehlike de tüyer kaçar
Güldürdün beni saol
@senisevem99 Tabiki öyledir doğadan örnek verdim :D
Kertenkeleler dişi kertenkeleyi etkilemek için dövüşüyorlar dayak yiyen masum (Güçsüz) kertenkele kala kalıyor kim aldı kızı dayak atan serseri kertenkele
Masumların güçsüz olduğunu nereden çıkardın onu anlamadım?
Masum demek saf, temiz erkekdir kendini geri planda tutar
Serseri dediğiniz erkek atılgan diyelim
Atılgan erkeği de marioda yıldızları toplayan erkek olarak düşünün
Masum erkeğin tek gayesi böceklerden kurtulamakdır puanlar onun için değildir.
Saçmalık
Sana göre öyle bana göre böyle bir şey demiyeceğim
Ben masum erkeğim birazda şeytan ama kaçmam koydu mu oturturum, ama kimsenin kalbi kırılmasın diye de en yakın arkaaşımla kız yüzünden kavga ettimsede kaybetmedim. Yani akadaşlığımı yitirmedim, ama zaten ne o kız kaldı ne o erkek, boşuna savaş veriyoruz yani. Serseride olsan zor masumda çoğuna sorsan serseriler karaktersiz diyor, masumlar karakterli adam gibi ama iki tarafında kazananı ve kaybedeni oluyor. Beni erkekler seviyordu serseri takılanlar bile :)
En iyisi ne biliyormusunuz kendi yörüngenizde takılmak ne kıza ne erkeğe karışmak siz kendi düşüncelerinizle hayatınızı yaşayın kız tavlamak için çabalamayın hayatınızı sevdiğiniz şeyler üzerine kurun kızları seviyorsanız çapkın olun ne diyim?
Başkaları girer sizin yörüngeniz çok düşünmeyin
Soru soran arkadaşım haklı, masumlar neden güçsüz olsun en azından ruhu güçlü olanlar var.
Benim kız tavlamak için bir çabam yok zaten bu abin seviliyordu o yeter bize. Kızlarında suyu ısındı zaten. Sen bence kafanı fazla yorma yeğen.
@senisevem99 kızların suyu ısındı ne oluyor
Soru gibi soru
Bu konuda beyan edilecek fikirleri takip edeceğim..
Acım var çünkü abicim. Samimiyetlerine güvenmesem de içlerinde dürüstleri var. Yazsınlar
Herkesin bir acısı var can kardeşim. İnşallah sorularina cevap bulursun. Güzel başlık açmışsın. Takipteyim verilecek cevapları.
Emmi biz kizlar adam olanı sveriz
Serseri seven serseridir
Düzgün isteyen düzgündür kendi gibisini ister
Masum erkek mi olur mk?
Mizaç meselesidir kardeşim