Cinsel Yaşam Seksting yaptığım erkeğin penisi neden morardı sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Başta normaldi sonra morarmış baya. Boşalmadım dedi. Seksting yaptığım erkeğin penisi neden morardı sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Morarma mı?🙄 zedelendimi acep😂 normalde fışkıtması inmesi gerekirdi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Andromeda999 +1 yıl Çok sıkmış boğmuştur😂😂 Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. O neydi nasıl yapılıyorduuu? Bnimki kadar güzel miiii 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Boşalmadım diye de morarma zor ya 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sebebi ne olabilir Yorumla samedjackson +1 yıl Boşalmamak için çok sıkmış olabilir eliyle kavrayıp o morarma yapabilir Yorumla Soran +1 yıl Evet baya bekledi 2-3 belki 4 saat Yorumla samedjackson +1 yıl Bu kadar boşalmamak neden istesin ki kötü bir şey değil sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Birlikte yapalım diye bekledi Yorumla samedjackson +1 yıl Sonuçta sperm de bitmiyor yani boşalsın bence Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Demek ki etkili olamadın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden olur ki Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boşalmadan uzun süre beklediyse ondan olmuştur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Boşalmadan 2 3 saat durabilir mi Yorumla yagmuuradam +1 yıl Duranlar var imkansız değil :) Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Morarmış olması garip 1 0 Yorumla
Kovboy31 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çok okşamaktan olabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 2-3 saat boşalmadan durabilir mi foto video falan gönderdim Yorumla Kovboy31 +1 yıl Olabilir Yorumla
Xmen212190 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Çok mu üstüne oturdun zalim 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sexting sanal seks Yorumla Xmen212190 +1 yıl Ya öyle mi nasıl oluyor o Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf video mesaj yoluyla Yorumla Xmen212190 +1 yıl Oo çok iyi ayrıl onda sen seyidi mor iyyyy Yorumla Xmen212190 +1 yıl Bir şey sorabilirmiyim Yorumla
Taşyürek12 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Çok mu sıkmış napmış 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki oynuyordu sürekli Yorumla Taşyürek12 +1 yıl Herhalde fazla sıkmış ondandır Yorumla Soran +1 yıl Boşalmış olabilir mi baya uzun saatlerce konuştuk çünkü 3 4 saat Yorumla Taşyürek12 +1 yıl Hadii Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İşini iyi yapamamışsın 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden morarır peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresi morardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamen mi Yorumla Soran +1 yıl Soruyu okumadın mı kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başı var ortası var kökü var Yorumla Soran +1 yıl Evet komple mordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kan gitmemiştir Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyom fikir ürettim kan gitmeyen uzuvlar morarıyo ya 🤔 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Cok sokup cikarmis 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nereye sokmuş Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Sana sormali sxilen sensin arkana olabilir Yorumla Soran +1 yıl Sexting diyorum sanal seks Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl He 🤣olabilir demeki eliyle cok sıkmiski ondandir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Onu bilemem de demekki adam iyi zevke gelmiş 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi etkilemissin yapmak istermisin peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Morarma mı?🙄 zedelendimi acep😂 normalde fışkıtması inmesi gerekirdi
Bilmiyorum ki
Çok sıkmış boğmuştur😂😂
O neydi nasıl yapılıyorduuu? Bnimki kadar güzel miiii
Boşalmadım diye de morarma zor ya
Sebebi ne olabilir
Boşalmamak için çok sıkmış olabilir eliyle kavrayıp o morarma yapabilir
Evet baya bekledi 2-3 belki 4 saat
Bu kadar boşalmamak neden istesin ki kötü bir şey değil sonuçta