+1 yılBakirliği ne için önemsediğine bağlı eğer kendini eşine saklamak ve dini hassasiyetlerin var ise bakir olmayı tercih edersin eğer bu ikşsi yoksa zaten ne önemi var bakir olmanın
012 Yorumla
Soran+1 yılDinden dolayı ama kızlar müslüman değil mi kızların da çoğu müslüman turkiyede ama kaç tanesi bakire sanki
- +1 yıl
Sen kızlar içinmi bakirsin yoksa Allah içinmi önce bunu sorgula sanane milletten
Soran+1 yılAllah için ama kızlar bile aşırı rahatken benim bir erkek olarak muhafazakar olmam zoruma gidiyor artık
Soran+1 yılBakire kız denk gelmeyecekse ben niye bakirim?
- +1 yıl
Ne alala erkek kadın farklımı
- +1 yıl
Sana bakir olmak zor ise kadınada zordur
- +1 yıl
Bakire kız denk gelir herşeyi Allahtan iste dünya üzerinde bi sen seks yapmamışsın gibi konuşma
Soran+1 yılYoo değil ama kızların bakire olmaması zoruma gidiyor kendimi ezik gibi hissediyorum bakire değilim diyen kızları görünce
- +1 yıl
Sen bakire bi kız için bakirsin demekki
- +1 yıl
Benim hiç umrumda olmuyor bu durum seninki çok saçma
Soran+1 yılBakire kız için bakır olmak değil olay da neyse
- +1 yıl
Öyle öyle sadece görmek istemiyorsun
En İyi Cevaplar
+1 yıl19 yıldır bakirim. Hiç sorun etmiyorum. Ben seveceğim insana saklıyorum kendimi. Onun bakir olup olmaması umrumda değil fakat prensip meselesi, ben kendimi böyle eğittim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılBenim erkek arkadaşım bakir, çok hoşuma gitti açıkçası.
31 Yorumla
Soran+1 yılSen bakire misin sanki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErken evlenmiyorsan karşından bekaret beklemek abzürt. 19-24 yaşlarında evleneceksen bekle ama.
20 YorumlaKızlarla ilgili o sonuca nasıl vardın? Araştırmanin kaynağı kimin g. Ötu
122 Yorumla
Soran+1 yılKanka eskişehirli bir youtuber var adam kızlara rahat rahat cinsel içerikli sorular soruyor hemen hemen her kız en az 1 kez zina yapmış. Başka şehirleri bilmem de eskişehirde namuslu kız yok denecek kadar az var
- +1 yıl
Muhafazakar insanlae çok var İzmir eskişehir sahil kesiminde bakire zor
Soran+1 yıl@Samet1994444 izmiri boş ver İzmir'de millet sokakta sevişip seks yapıyor ama eskişehir iç anadoluda denizden uzak bir şehir olmasına rağmen durum orada da vahim
Soran+1 yılYanı demek istediğim muhafazakar olarak görülen anadolu da da namus edep bitmiş artık
- +1 yıl
Sinen enginin gür saçları kaynak 😂
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 çoğu kız bakire değil bakireyim diyenler de yalan söylüyor kızlar geçmişi hakkında erkeklere dürüst olmazlar
- +1 yıl
* . k ben de Eskişehirdeyim yok öyle bir şey 😀😀😀😀 Eskişehirin çoğu öğrenci küçük İzmir gibi bazı kesim çok rahat kızlarin bakirelik gibi bir derdi yok ama bu kızlar gökten düşmedi Anadolunun çocukları baskı altında yetişmişler gelip Eskişehirde istediklerini yaşıyorlar ama öyle YouTuberin dediği gibi sokakta seks yok sadece bu tür kızların takıldığı belli mekanlar var
- +1 yıl
Aga sen kızlara öcü gibi bakıyosun yav insanların hayatını boş ver kendine bak muhtemelen çok sevgilin olmadı bakanda olmadı ondan oluyoe bunlar
Soran+1 yılSokakta seks olayı İzmir'de var hicbir şehir İzmir kadar rahat olamaz zaten sjss
Soran+1 yılKızların bakirelik gibi derdi kalmadı zaten hicbir şehirde
Soran+1 yılAl bak bu video eskişehirden
Soran+1 yıl
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 ne alaka eskorta gitsem 10 dakikada bakirligimi kaybederim erkekler için sekse ulaşmak zor değil 2023 de yaşıyoruz
- +1 yıl
Aga git bi nefes al biraz kafanı dağıt durumun kötü cidden diyorum
- +1 yıl
Evlenince yaparsın acelen ne
Soran+1 yılHerkes değilse en az %90
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 boş ver aga uzatmaya gerek yok tamam konu kapansın yazma sen
- +1 yıl
Yok öyle bişey kimse sokakta seks yapmaz o dediğin clublarda olur
Soran+1 yıl@Samet1994444 valla birisi anlattı İzmir tepecikde sokak da bile seks yapan gördüm dedi. Sokak derken tenha sokaklarda
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence degıl bende oyleyım
00 Yorumla
+1 yılBakir olmayanla evlenmem
18 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kızların öyle bir takıntısı yok bence
- +1 yıl
Benim var umrumda olmaz geniş miyim
Soran+1 yılBen pek görmedim bakır olmayan erkeği istemem diyen kız
Soran+1 yılSorsan çoğu kız da önemsiz der
- +1 yıl
Hayır ne alaka senın çevren öyle demek ki benim cevrem gayet de benim gibi düşünüyor siz de mide var da biz de yok mu
Soran+1 yılYa erkekler bakire kız ister çoğunluk olarak ama kızlar için erkeğin bakir olmaması kötü bir şey değil
Soran+1 yılHatta bazı kızlar tecrübeli erkek isterim diyor yani bakir olmasın diyor
- +1 yıl
Onlar da tecrübelidir merak etme
+1 yılGayet güzel bişey
00 YorumlaDeğil bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler