Cinsel Yaşam Hafta sonu uyandığınızda yatakta mı kalırsınız yoksa kalkar mısınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 sonuçta haftasonu 🥳Hafta sonu uyandığınızda yatakta mı kalırsınız yoksa kalkar mısınız? Hafta sonu uyandığınızda yatakta mı kalırsınız yoksa kalkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sık sık ziyaret ediyorum kendisini 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimi Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yatağımı hssj Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İşim yoksa kalkmam varsa duramam 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben direk kalkıyorum. yatak da kalırsam uyurum bu da gece uykumu kötü yapar 1 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Yatak keyfi her haftasonu yapılmalı. O hafta içi kalkma zorunluluğuna karşı güzel bir rahatlatıcı eylem oluyor 😊 1 0 Yorumla
Amortentiaa Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 +1 yıl Yok kalkıyorum. Benim hep bi telaşım var. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yat ya ne kalkıyon 😂 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl maalesef bugün tam da böyleyim.. Keyfim yerinde olsaydı da kalksaydım keşke.. 1 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Haftasonum yok mesela şu an servisteyim işe gidiyorum 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Her türlü kalkarım ben uyumaktan sıkılırım 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Saat 16.36 yatıyorum 😂😂 1 0 Yorumla
simsbhtyar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Bugün full yataktayım 2 1 Yorumla Spartanyus +1 yıl İzin mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sık sık ziyaret ediyorum kendisini
Kimi
Yatağımı hssj
İşim yoksa kalkmam varsa duramam
Ben direk kalkıyorum. yatak da kalırsam uyurum bu da gece uykumu kötü yapar
Yatak keyfi her haftasonu yapılmalı. O hafta içi kalkma zorunluluğuna karşı güzel bir rahatlatıcı eylem oluyor 😊
Yok kalkıyorum. Benim hep bi telaşım var.
Yat ya ne kalkıyon 😂
maalesef bugün tam da böyleyim.. Keyfim yerinde olsaydı da kalksaydım keşke..
Haftasonum yok mesela şu an servisteyim işe gidiyorum
Her türlü kalkarım ben uyumaktan sıkılırım
Saat 16.36 yatıyorum 😂😂
Hala yataktayım😅
Biraz şekerleme iyidir..
Bugün full yataktayım
İzin mi
Kalkariz
Hafta sonum yok:/