Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıkçası ben sevgiye önem veriyorum ama çoğu kız ve erkek dış görünüşe önem veriyor. Ve eğer dış görünüşü iyi olmayan birinden hoşlanırsan çevren sürekli onu sana kötülüyor maalesef. Bu dururum her kızın başına geliyordur.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet o herkesin başına geliyor. Çevremde kaç kere şu kız veya şu erkek ona yakışmıyor diye duydum. Sevgi, saygı gibi güzel şeyler zaten önemli ve insanların da çoğu bunu istiyor ama maalesef artık kimse dışını beğenmediği kişinin içini merak etmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saçmalamayin herkes öyle değil kızları boş ver kendine odaklan kendini geliştir
121 Yorumla
Soran+1 yılKendimi geliştiririm ama yine de değişen bir şey olmaz ki, boylu poslu ve yakışıklı erkekler varken kim beni ne yapsın?
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Kanka dinleme onu seni çıkarı için sevenler ilk fırsatta gider
- +1 yıl
Valla ben doğruyu söyledim bu senin dediklerin var ve tavladın bir tame kaşar sonra bunlardan birini kaybettin veya senden daha iyi bunlardan birime shaip biri gelince ya da ikinizi birden idare edince anlarsın
- +1 yıl
@ateşşnurr sadece parası olsa yeter günümüz kadınları ona bakıyor
- +1 yıl
Seni tenzih ederim genelde öyle
- +1 yıl
Dayının ağzına sıçtın öyle ama ben ikiniz gibide düşünmüyorum ilk sdım için tip önemli normal kızda kaşarda sağlayabilcen imkan sonrasındada senin konuşman önemli ikisindede ama tip ve para olmazsa ilk adım olmaz
Soran+1 yılHerkes ilk başta dış görünüşe bakar, dışı iyi ise bu sefer de kişiliğe göre ya tamam ya devam olur. Ben de bunu kastetmiştim. Para önemli ama herkes için; sadece biri birini sevsin diye değil.
- +1 yıl
Kendini geliştirmene gerek yok kanka sadece geliştirirsen daha hızlı yürür yoksa başka artısı olmaz ama giyinmen az düzgğn olsun tabiki onun dışıdna kızla ilgilen değerli oldunu hissestir oldu bittiye getirme hiçbirşeyi acele etme ona seni bi ömür beklerim demiş gşbi hissettir sana hepsi aşık olur.
- +1 yıl
@MrYiğitbey Bu dediklerini niye hep erkekler yapmak zorunda
- +1 yıl
@Olgunadam23 kız erkek ayrımı yok kim isterse o yapar
- +1 yıl
Türkiye'de hep erkekten beklenen bir olay
- +1 yıl
Ben dediğim de ısrar ediyorum şu devirde para varsa yüzde 90 şansın kim olursa olsun birazda umursamaz olucaksin o zaman peşinden koşuyorlar
- +1 yıl
Bak şimdi dürüdt konuştum kız helal olsun
- +1 yıl
Benim dediğim de o sen güzel acikladin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet öyle olmak zorunda bütün güzellik kanunlarını yiktiniz kadınlara maymun gözünü açtı artık sizde güzel olun bakımlı olun manken gibi olun
23 Yorumla
Soran+1 yılAbla bakımlıyım ama kendimi nasıl manken gibi yapayım? Genlerimle oynayamayacağıma göre, bir de kriterlerinize uymayanlara karşı neden böyle kötüsünüz?
Cevap sahibi+1 yılSevilirsin benm kocam kriterlerinin aşırı dışında biri. Benm boyum kilom orantılı yüzüm güzel tenim pürüzsüz beyaz tenliyim.. bekarken kriterlerim de kendime guvenimden dolayı yüksekti. Ama ne oldu Allah büyük konuşuyosun ya kulum dedi kocama aşık ettirdi herkes şok. Oda minyon zayf karakuru biri amaaa bir de benm gözümden gör 😃
Soran+1 yılMutluluğunuz daim olsun abla, saygılar 😊
+1 yılYa ya herşeyi anladım cimsel organ ne alaka bea
12 Yorumla
Soran+1 yılSırf bu yüzden aldatılan, terkedilen, vs insanlar var
- +1 yıl
Binde bir
+1 yılDoğa kanunları acımasızdır.
10 Yorumla
+1 yılParan varsa takilma
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri