İlişki yaşamıyoruz yüzeysel olarak sevişiyoruz farklı şehirlerdeyiz 4 ayda bir görüşüyoruz ilk yaptığınızda biraz erken boşalıyor ama sonrasında uzun sürüyor boşalması daha önce ilişki yaşamadığını boşalma süresinden anlayabilir miyiz yoksa yapı meselesi midir bu genelde mastürbasyon yaparak boşalan biri erken boşalma sorunu olur diye biliyorum ben sevgilim mastürbasyon yapmıyor sadece rüyalanma yaşıyor sizce gerçekten ilişki yaşamamışmıdır öncelerden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalma zamanıyla daha önce seks yapıp yapmadığını anlayamazsınki. Sonuçta senin yaptığında bir nevi mastürbasyon. 1 den sonrakilerin uzun sürmeside normal. Gerçek seks içinde senin işine gelir işte ilerde niye şikayet ediyorsun 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşasa ne yaşamasa ne sonucta senden önce takma ama bazi erkekler gec bosalir normaldir bu
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim öncesinde başkasıyla bişey yaşamamış olmam onun da yaşamamaış olmasını isterim şahsen ilkim oysa onun da ilki ben olmak isterim
- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılİlk yapıp sonra geç boşalması gayet doğal normal geç gelmesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanın kendi bünyesiyle alakalı ilk ilişkimde şaşkınlıktan 2saat 15 dk boşalamadım sonraki ilişkilerim 40 dk 1.5 saat arası sürdü.
03 Yorumla
Soran+1 yıluzak olduğumuz için 4 ayda bir oluyor bizde ilkinde 10 dakika falan sürüyor biraz ara veriyoruz tekrar yapınca 1 saati geçiyor
Cevap sahibi+1 yıl2. Boşalma zaten uzun sürer knk bu çok normal ben soruyu yanlış anlamışım bu her erkekte böyledir peş peşe tavşan gibi 5 dk 5dk 5 dk yapamaz hele 3. Daha da uzun sürer
Soran+1 yılEvet uzun sürüyor bazen illallah geliyor ama
burdan anlayamazsin. Bende de ayni durum var ilki kisa sonrasi uzun baya. hem iliski yasamis olsa nolcak
04 Yorumla
Soran+1 yılİstemem öyle birini
Soran+1 yılBen yaşamadıysam daha önce başkasıyla onun da yaşamamış olmasını isterim
+1 yılOral vscde geç mi geliyi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kaç dk da geliyo oralda
Soran+1 yılOralı ön sevişmede yapıyoruz toplamda 1 saati geçiyor işte
- +1 yıl
Oha ona rağmen mi bosalmiyo
Soran+1 yılHe valla dermanım kalmıyor artık 😂
- +1 yıl
Yani aslında şanslısın kızlar öyle geç boşalan erkekleri sever normalde hani ilişkide falan geç gelen ya da ne bileyim öyle 5 dakikada boşalıp seni yarın bırakmayın erkek ama hani Oral yaparken ağzın çok ağrır artık bir zaman sonra hani dudakların falan ya da ne bileyim yanak işlerin ağrır Artık bize masa onu Hani hiçbir şekilde gelmiyor mu yani yapamıyor musun yoksa kaç dakika yapıyorsun mesela Oral
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sallıyor mastürbasyon bile yapmıyorum demiş, o yüzden erken boşalması gerek
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşu an bile belki seni aldatıyordur
Soran+1 yılGüvenim sonsuz merak etme
Cevap sahibi+1 yılsonsuz güven mi D: o zaman niye soruyorsun? daha önce yapmış mıdır diye? :D
Soran+1 yılBen önceden yaşamış mıdır diye sordum soruyu yalnız geçmiş zamandan bahsettim beni aldatır mı diye soru sormadım
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Alakası yok. Yapı ile alakalı bir şey
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşamamıştır yani yaşamadım diyor inanmak istiyorum bazen o kadar uzun sürüyor ki boşalması diyorum önceden düzenli cinsel ilişkisi vardı da ondan mı böyle uzun sürüyor diye düşünmüyor değilim 😔
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ilaç atıyor olmasin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ilaç kullanmıyor
+1 yılBeceremiyo olabilirmisin
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok da güzel yapıyorum kendisi de beğeniyor
- +1 yıl
Begenmiyorum demez ki ne yaptigina bagli
Soran+1 yılDile getirir beğenmese
- +1 yıl
İleri gitmen gerek belkide
Soran+1 yılYeterince gittik bence bi içime girmedi diğer aklına gelebilecek herşeyi yaptık göğüsten tut orala kadar
- +1 yıl
Anal
Soran+1 yılBazen deliriyor böyle kendinden geçiyor içime girmek için ama ben istemediğim için yapmıyor
- +1 yıl
Sen mi istemiyosun arkadan o mu
Soran+1 yılO bari anal yapalım diyor ben istemiyorum
- +1 yıl
Mekan evmi sadece
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Degistirin
Soran+1 yılNereye gidelim
- +1 yıl
Burdan bu kadar yeter
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaks çek
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyoruz onu da ön sevişmede
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar 16 mi
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılYazsana bi bana
Soran+1 yılNeden burdan söyleyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılBurdan detaylı anlatılmaz ki ya. Neyse yazarsan konuşuruz fark etmez
Cevap sahibi+1 yılNerene boşaliyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler