Cinsellik Elim sevgilimin şeyine geliyo? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Arkadaşlar motoru var arkasina binince elim şeyine geliyo ve korktugum icin bayyada sıkıyorum 😂 sizce farkli bisey dusunurmuVe bana nasil tutunucagmi gostermek icin motoru bile surdurttu direkt goguslerimi avucladi durdurdurm hemen oha diye 😂🤣Ben oyle tutamam kisaca onu soylemeyn Güncellemeler+1 yıl Soruyu 1 2 kişi anladi neyse olcak bu kadar 😂😂 Elim sevgilimin şeyine geliyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Dürüst_Pinokyo Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Biz de motor üstünde oynaşıyoruz da genelde oluyor yani yapacak bir şey yok.sen hiç motoru sürerken kucağına yerleşip onu kudurttun mu? 0 0 Yorumla
BirKiloNamus5 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Knka motor diyorsun olacak öyle şeyler o korkudan nereyi tutacağını kestiremiyorsub😂😂 0 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 391 cevap paylaştı. Sevgilinin beli neresinde. O nasıl bir tutuştur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 😂😂valla yapacak bişey yok, motorda oluyo öyle şeyler 😂😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Heh sonunda anlayan biri 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de kullanıyorum motoru bazen, o zaman da yani temas kaçınılmaz 🙈🙈 Yorumla Soran +1 yıl Evet evet dimi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen 🙈🙈 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl motorda çiftleseceksiniz nerdeyse dostlarım arabada duydumda motor üstünde seks mi geliyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok motor ustundedr oluyoda istemeden yapinca kotu oluyo Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsellik konusunda 7b cevap paylaştı. zaten libidom bana ateş ediyor şu an yapma ne olur :( 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsellik konusunda 540 cevap paylaştı. Yine birileri sabah sabah anatomi belgeseli izlemiş 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sen belinden tutmuyon mu 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Belinden tutuyom işte cok hizlanirsa oyle oluyo Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı. O da bir gün motoru sana verirken seninkini tutar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl E zaten tutuyo Yorumla samedjackson +1 yıl Ee iyi işte Yorumla Soran +1 yıl Iyi zatende utandiriyo bazen Yorumla samedjackson +1 yıl Sen ellerken utanmıyon ama o ne olacak 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bilerek ellemedgimi biliyo dalga geciyo bazen koparcan yavas diye psofpskdoow Yorumla samedjackson +1 yıl Bilerek nasıl ellemiyon ya başka yalan bul 😂😂😂 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı. Göbekten tut setinden degil 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tamam iste gobeginden tutnca normal ama cok hizlaninca skyorum oyle oluyo Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Ne alaka MK😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Ya oluyo işte dnsprkpweooeooee Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl İyi sık hatta okşa Yorumla Soran +1 yıl Istemsiz oluyo ya psdpwlkdod Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl İstemsiz oluyor işte okşasan gazı keser belinden tutarain Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Cinsellik konusunda 961 cevap paylaştı. Kaza yapmaktan korkmuyolar 1 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl El freni değildir dikkat et kaza yapmayın 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kaza yaptiracan cicuga 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 737 cevap paylaştı. El oraya neden gitsin ki? Sapıksın. 0 0 Yorumla
Alpercan006 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Basbaya tutacan ne var bunda anlamadim 0 1 Yorumla Alpercan006 +1 yıl Yaramazlık mi yapmak istiyorsun sen hınzır 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Biz de motor üstünde oynaşıyoruz da genelde oluyor yani yapacak bir şey yok.
sen hiç motoru sürerken kucağına yerleşip onu kudurttun mu?
Knka motor diyorsun olacak öyle şeyler o korkudan nereyi tutacağını kestiremiyorsub😂😂
Sevgilinin beli neresinde. O nasıl bir tutuştur
😂😂valla yapacak bişey yok, motorda oluyo öyle şeyler 😂😂
Heh sonunda anlayan biri 🤣🤣
Ben de kullanıyorum motoru bazen, o zaman da yani temas kaçınılmaz 🙈🙈
Evet evet dimi 😂😂
Aynen 🙈🙈
motorda çiftleseceksiniz nerdeyse dostlarım arabada duydumda motor üstünde seks mi geliyor
Yok motor ustundedr oluyoda istemeden yapinca kotu oluyo
zaten libidom bana ateş ediyor şu an yapma ne olur :(
Yine birileri sabah sabah anatomi belgeseli izlemiş
Sen belinden tutmuyon mu
Belinden tutuyom işte cok hizlanirsa oyle oluyo
O da bir gün motoru sana verirken seninkini tutar
E zaten tutuyo
Ee iyi işte
Iyi zatende utandiriyo bazen
Sen ellerken utanmıyon ama o ne olacak 😂
Bilerek ellemedgimi biliyo dalga geciyo bazen koparcan yavas diye psofpskdoow
Bilerek nasıl ellemiyon ya başka yalan bul 😂😂😂