Bu aşk mı, arzu mu, takıntı mı?

Daha 15 yaşında iken tanıştık, sarıldığında çok güzel hissetmiştim. Cinsel olarakta resmen yakıp geçti. O zamanlar öpüşme vs oldu birlikte olmak istiyordu öpüşmeden ileride girmedik. İlk kez elele tutuştuğum öpüştüm kişi di 2 hafta içinde ayrıldık. o 16 yaşında idi. Muhtemelen cinsellik istediği ve benden alamayacağı için (ilk öpüşmeden sonra ne zaman öpmek istese ittim karşılık vermedim) ayrıldı benden. Şimdi 27 yaşındayım ne zaman cinsel isteğim olsa onu hayal ederim. Başka hayal ettiğim kimse olmadı cinsel olarak. Eski ben olsa 23-24 yaşlarında ki ben asla onunla bir şey yaşamazdm. Ama şimdi karşılaşsak o zamanki gibi kaçmam sanırım. Arada sevdiğim biri de oldu ama cinsel olarak hiç kimseden ondan etkilendiğim kadar etkilenmedim. Ondan kaçma sebebim de cinsel bir şey yaşamaktan korkmam. Bir erkekle bir şey yaşamak korkunç bir şeydi o sıralarda, biraz da ailenin bu konuda baskısı vardı. Şimdi bile korkarım, 25 olana kadar kendime dokunmadım bile şimdi yaştan mıdır bilmem ama cinsellik düşünemedim gün yok neredeyse hele regl dönemi yaklaşınca hatta bazen regli iken bile bir erkeğe ihtiyaç duyuyorum. Hayal ettiğim tek kişi de. Neden hep o bu başka kimse ile yakınlık olmadığı için mi ilklerim onunla diye mi? Ergenlikte ki biri bu kadar etkiler mi 15 tim 27 oldum hala mi?

Bu aşk mı, arzu mu, takıntı mı?