Abi burada insan gibi soru soruyoruz toplumda diz üstü giyen kadın ahlaksiz görülüyor erkekleri etkiler vs gibi saçma sapan şeyler bende gerçekten böyle mi diye sordum insan gibi soru soruyoruz şu gelen yorumlara bak utanman arlarmanız yok mu hiç 37 yasinda koca adamsın nerdeyse babam yasindasin ben daha kaç yaşındayım abazasınız Türk erkeklerinden iğreniyorum.
Onun için sormuyorum toplumda diz üstü etek elbise giyen kadın ahlaksız gözüyle görülüyor yok erkekleri etkilersin falan bende gerçekten böyle mi diye merak ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Herhangi bir kadının diz üstü eteği tahrik etmez, etkilemez.
cut.
Dimi ya bence abazalık
Bende bir anlam ifade etmeyen, algıma hitap etmemiş birisinin dekoltesi, çıplaklığı beni etkilemez. Bu normal bir şey bence.
eteğin boyundan çok bacakların güzelliğiyle alakalı bir durum. eğer onu taşıyacak alt yapı yoksa tam ters etki yapabilir.
Etekten degil de icindeki kadindan tahrik olunabilir. Ama icindeki 90 kg 1.55 koca memeli esmer bir kizsa hicbirsey hissetmem..
boşalan arkadaşım vardı
Klasik tc erkeği tiksiniyorum sizden.
erkeklerin hepsinden mi tiksiniyorsun
Abaza olan erkeklerden evet
bütün erkekleri kast ediyorum deseydin sana hakkımı haram edecektim 😀😃
Hayır düzgün erkeklerin suçu ne
işte sen varya adamsın benim be suçum var ya ben televizyon izliyorum 😀😃😀
Eeeee yaniii
😂😂 yanisi kutup ayıları kutupta yasarlar ve yanliz kalırlar 😂🤣😂
Kadına göre fiziğe göre evet olabiliriz
nasıl mesela zayıf mi baliketli mi esmer mi beyaz mı uzun mu kısa mı vs
Bunlar erkeğin beğendiği kadın tipine göre değişken şeyler
Her diz üstü etek giyenden değil tabiki
Zayıf küçük göğüslü küçük kalçalı ve beyaz tenli
Evet tahrik olurum bacaklar güzelse
Güzelse derken nasıl mesela zayıf mi baliketli mi esmer mi beyaz mı uzun mu kısa mı vs
Zayıf ve zarifçe olmalı bacak
O kadarınada kalkmaz yav
Yo çok yakışıyor sevgilimin var bsk
Bayana göre değişiyor bu durum !
Bi örneği falan var mı 😂
her şey fizikte biter
fiziğindeki en güzel yerin nereyse orayı açığa çıkaracak elbise
Fizigine ve guzelligine bağlı
Nasıl Bi fizik işt mesela zayıf mi baliketli mi esmer mi beyaz mı uzun mu kısa mı vs
Kendi adima soyleyeyim uzun boylu balık etli yüz güzelligi var ise ten rengi önemli degil çokta
Yok ya
Yaniii
Kesinlikle olur
Sanmam.
Oluruz
olurlar ya
sen erkekte neyden tahrik olursun
Modeli önemli
Dar mini
Popo ve bacak nasıl
Popo yüksek bacak bronz ne kalın ne ince orta
Güzel topuklu ile iyi durur görmek isterdim
Abi burada insan gibi soru soruyoruz toplumda diz üstü giyen kadın ahlaksiz görülüyor erkekleri etkiler vs gibi saçma sapan şeyler bende gerçekten böyle mi diye sordum insan gibi soru soruyoruz şu gelen yorumlara bak utanman arlarmanız yok mu hiç 37 yasinda koca adamsın nerdeyse babam yasindasin ben daha kaç yaşındayım abazasınız Türk erkeklerinden iğreniyorum.
Fizik de iyise olur
Fiziği nasıl olursa olunur
Senin boy kg kaç mesela
160 50
Senin fizign iyi peki kimi etkiliceksn
Onun için sormuyorum toplumda diz üstü etek elbise giyen kadın ahlaksız gözüyle görülüyor yok erkekleri etkilersin falan bende gerçekten böyle mi diye merak ettim
Of sacmalama. ne alaka ben gayette yakştriyorum kadnlara
Bacaktan tahrik olur
Evet etkiler