Yeni evli ama bana yazıyor sizce nedir bu?

Soru değişik oldu aciklamayi okuyun 🤠

Evlenecegini bilmeden tanışmıştım sosyal medyadan. Çok güzel sevdik birbirimizi sonra biraz daha cinsellik ağır basmaya basladı. Birbirimizi çok istedik ama buluşamadık. Beni çok begeniyordu ona kölen olurum diyordum bunu istyordum ama nikah olmadan değil

Üni de tanıştığı sevgilisiyle nişanlymş sonra öğrendim bunu. 😔

Bana evlendiğini dememisti. Buluşmak isteyip bulusamadik. Benimle tam bı sevgili değildi nihayetinde flört ve kavuşamayan bir cifttik.

Bir birimizi çok arzuluyorduk onun için tatlı videolar fotolar çeker atardm hala da güveniyorum o konuda ona yani gizlilik konusunda.

Evlendiğini öğrendiğim. Onunla bu konuda konuştuk seviyorum onu. Ama boşanmak istyorum anlasamyoruz demişti. Benimleyken onunla neden evlendin dedim yaptım bı hata herkes gençsin evlenme dedi evlendim yine de dedi kendine küfretti.

Aylar önce arkadaşça konuşmayı bitirdik sonra bu ay bana mesaj atmş giriş yapmadığmdan görmemiştim msjnı

Ayın ortasında ve bir hafta sonra ismimi yazmş örn: Ayşe. Ayşe? Şeklinde

• Ben efendim dedim nerelerdesin sen ya dedi vs konuştuk sonra
  • bugün ona dedim ki
  • Ben: bir rüya görmüştüm onun tabirinde karın ya da sen mutluymuşsun. Öyle diyor O: Ben mutsuzum diyorum bana inanmyosun da sktgimin hocasina mi inanyosun
  • Bende : küfretme lütfen sen mutsuzsan o mutlu demekki onu mutlu ediyosun devam et.
  • O: o kadar okumuş etmiş kızsın saçma sapan şeylere inanyosun..

öyle kızdı "tamam tamam canım iyi günler" dedi bb dedim

Oof of evet bırak evli adamı diyeceksiniz ama çok zor. Evli olduğunu bilseydim önceden hiç sevmezdim onu ama bekarken sevmiştim tam olarak kopamyorum

Güncellemeler
+1 yıl
seks yaparken aklına geliyo muyum dedim O da " sürekli her zamn. Yüzün kalçaların goguslerin pembe şeyin. " Ben biliyorum biz bir gün bulusucaz seks için değil kahve içmek yemek yemek eglenmeki
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu bikac kez dedi. Çünkü bence duygusal olarak özledi beni. Bu kadar baskın demezdi. " Yüzünü en azndan bir kez gozlerimle yakından görmek istyorum" diyor. Bende sarılıp kokunu içime çeksem yeterli diyorum "o zaman istekleniriz ama tutabilir misin kendini" diyor bende evet diyorum. Bir gün bulusucaz inanıyorum. Diyor. Beni seviyosan onunla neden evlendin diyorum. Senin yerin başka özelsin değerlisin benim için diyor. Yani tam bir yanıtı yok buna. Onunla evlenmeseydim seninleydim yanls yptm
Yeni evli ama bana yazıyor sizce nedir bu?