En yakın arkadaşım eskort sizce hayatı normal mi görüşmeyi keseyim mi?

Lise arkadaşım kendisi Şu an 25 yaşında 6 Senedir eskort parasız kaldıkça bu işi yapıyordu kendisi kıdemli meslek sahibi ailesinin durumu iyi ama bir kuruş bile vermiyordu kız iş bulamamış hep bahane kıza pis teklifler etmişler ya da çaycılık yaptırmışlar kızda cok dayanamadı çıktı işten tacize uğrayıp asgari ücretle calısıcagıma madem namusumla para kazanamadım izin vermediler bende kendi işimi kurarım dedi e ticaret işine girdi kız hatta sırf bu işi yapmamak icin hazırdan yedi e ticaretten parası gelene kadar oda olmadı ve kız tekrar bu işe başlamış piskolojiside hiç iyi değil her hafta arayıp ağlıyor hatta namaz bile kıldığını bu işten çıkmak icin ağlayarak dua ettiğini söyledi ama ev kirası evini dizgini eşya kredileri normal bi isle kapancak gibi degil mis kalbi cok temiz bir kız “ bazıları dicek kalbi o kadar temizse neden bu işi yapıyor “ orası ona kalmış ne kadar zorluk yaşadığını ben biliyorum ama anlamak zor bu kızla erkek arkadaşım görüşmemi istemiyor ama beni kötüye sürüklicek bir kız asla degil hatta hep ne kadar şanslı olduğunu ailemin maddiyatı onun ailesi kadar iyi olmasa bile bana destek çıktıklarını yol göstereni olmadığı destekçisi olmadığı ve birşeyler başarmak istese ya tacize uğradığını ya da başarısız olduğunu söyledi bu iste sürüklenmek istemediğini hatta ona dua etmemi söyledi sizce bu kızla arkadaşlığımı devam ettireyim mi yoksa erkek arkadaşım bana karşı çıkıyor cünki

En yakın arkadaşım eskort sizce hayatı normal mi görüşmeyi keseyim mi?