orası hafif mor hafif tenden koyu bi renk olmuyor mu?
p*rnolarda gördüğümüzü isticeksen bizim de erkeklerden büyük penis beklememiz lazım ve p*rnolardaki gibim 1 saat falan sürmesini
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer orası hafif mor hafif tenden koyu bi renk olmuyor mu?
p*rnolarda gördüğümüzü isticeksen bizim de erkeklerden büyük penis beklememiz lazım ve p*rnolardaki gibim 1 saat falan sürmesini
Şimdiye kadar hiç öyle bi ayrımım olmadı pembe olsun kara olsun farketmiyor sonuçta rengi performansı etkilemiyor
İlişki süresi konusunda 10 dkda boşalanda var benim gibi 40 dk 1 buçuk saat arası uzun olanda var o tamamen rastlantısal bir şey bence
20+ yıllık cinsellik hayatımda ayda ortalama 2-3 kadınla birlikte oluyorum. Çok net söyleyebilirim ülkemizde pembe vajina çok çok az var özellikle 25 yaş üstü kadınlarda yok denecek kadar az denk geldim. Bunun genetikle alakalı olduğunu tahmin ediyorum. Pembe vajinayı daha çok orta ve kuzey Avrupalı kadınlarda gördüm. Bizim hatunlarda genelde tenlerinden daha koyu ve kahverengi oluyor.
Ya böyle şeylere takılan insanları boş ver. p*rno gerçek dünya sanan saçma sapan tipleri salla. Pembe mor turuncu ne olursa olsun vajina vajinadır. Herkesin memesi de vajinası da penisi de farklıdır ve ona özeldir.
Cevap
44Cevap
Erkekler sanki çok mükemmeller bunu isteyenler.. o p*rno gerçek hayatla yaristiriyolar. kadinlarin hep estetik ve filtreli halleri yalan saçma sapan hareketlerle seks yapiolar 🤮bizimkiler de öyle kadın istiyo.. kendisinin 13 cmlik aletiyle taş gibi kız istiyo.. he oldu.. başka bişey?
Bir saat sürmesi tamamen erkeğin kontrolünde bir şey. Bu süreyi kontrol edemeyen zaten sekste acemi ve bencildir.
Ne pembe vajinası ya böyle istekleri olan erkoların ta şaklarının arası kıldan örümcek bağlamış oluyor genelde öff
Biraz ağır ve genellemeli bir yorum olmadı mı sizce?
Saçmalıyor onlar temiz olmalı önemli olan bu sürede 1 saat ön sevişme dahil az bencede eğer kışkırtmasını bilirsen daha uzun süreler sevişirsin
Mavi olsa bile yaparlar ("Blue waffle disease" bunu gogıllayın, bunu bile yaparlar olm)
dudaklarla hemen hemen aynı renk oluyor. insanın ten rengıyle alakalı agda da karartıyor. o raddeye gelınce erkeklerin takılacagını sanmıyorum
Takma onlari sanki her yerleri afedrsn * kayniyo sanirlar lala hepsi temiz olduktan sonra onemi olmaz kadinda tutkuluysa gerisi hikaye
Yaaaa yok böyle bir şey.. hayatında vajina görmemiş erkekler gelip yok şöyle olsun yok böyle olsun diyorlar
Yani bence temiz olması lazım renge aldanmamak lazım
Hayal dünyasında yaşamaya gerek yok rengi işlev yapmıyor bunun
İki isteginde var zaten bende sadece yaz gerisine karisma
Hayır çok yaygın değil yani ilişkiye girdiğim kızların 15-20 tanesi pembe değildi
Hiçbiri değilim çok şükür öyle beklentim yok seks sürem de çok şükür ki 2 ila 3 saat arası 😉
2 saat aralıksız git gel yapıyorsun yani
Evet tabi bunun 15 20 dk ön sevişme
Rengi fark etmez delik aynı delik sonuçta yeterli karşılıklı istekli olalım
Yaygın değil yaa. Kararma olmasa bile ten rengindedir. Pembe olanlar ya nadir ya da işlem ile o renge getiriyorlar. Estetikli kadın beğenirler ama sorsak da doğal kadın isterler 👀
Seninde istemen normal ama kimse istediğini bulamıyor zaten 😂
Evet benim ki pembe. Doğal rengi bu. Niye üzülüyorsun seninkininde doğal rengi budur :) :D
Diyenlerin büyük çoğunluğu nefes alsın yeter diyen tipler bulmuşlar da pembelisini ariyorlar
Başkasıyla yatmış karıdan hayır gelmez erkekten de. Öylesi çok şimdi. Burasının alayı cinsellik konuşuyor, sözüm ona bide müslümanlar.
Sevgilin mi bu sekilde sana diyor. Sen peki ona dedin mi bu kadar detayli istiyorsun seninki doyuracak kadar guzel mi diye
Pembe istiyorum herkesin ki kara zaten pembesi olan ayrıcalıklıdır
12 cm konuştu
On yargı nerden geliyor
fotosunu atsana cetvelle
Ergen miyim ayrica ispatlamamı gerektirecek bi iddia da bulunmadım
SFHSFGSHFSGH
arkadaşlar lütfen video izleyip izleyip bir şeyler istemeyin ve öyle olacağını düşünmeyin rengi de patsın şekli de
1 saat dayanamazsın ki kaçacak delik ararsın
He mk normalini buldular pembesi kaldı, yalan dolan hep.
sen şu göğüsleri emmeyi sever misin sorusunu soran kız değil misin yaa
değil misin ya
Saçmalık işte p*rno zararları tamam temiz olsun istersin o kadar
İlla pembe olması gerekmiyor, koyu renk olabilir. Çok kara olmasın yeterli :)
Pembe olmazsa olmaz
seninki kaç cm
18
eminim NSFGHSFGHSFGSHFGH
küçük mü geldi sana?
cetvelle fotosunu at yiyosa
niyeki senin kocanın ki 10 cm mi :D
Olsunda renk sorun değil yeterki dar olsun
Çok haklısınız hanımefendi
renkten işlev önemli.
Ne alaka be kapkara olsun yine yaparlar
Fiziğin iyi olması daha önemli