@Heyyoheyyo1 değerle ilgisi yok egerki seks olmadan değer vermiyirsaniz o olduğunda hiç vermezsiniz bundan bahsediyorum sevip karşılıklı olursa o başka
@Heyyoheyyo1 ben yaşadıklarıma göre dedim o olmadigi için ayrılan adam mı değer veriyor bırak allah aşkına hersekilde yanımda olmayip istediği olmasını bekleyip triplere girenler of daraldim şu an yine 😑
Sakin ol. Ben diyorum ki siz kendinizi ilişkide çok değersiz görüyorsunuz. Kullanıyoruz gibi düşünüyorsunuz daima. Yatakta sen keyif almıyor musun? Alıyorsun. Demek ki kullanma yok burada. Zevklerin paylaşımı var. Siz hep bunu yanlış anladınız.
@Heyyoheyyo1 orası öyle ama ben seviyorum mesela o sevmiyor ya da hissettirmiyor ben ona kendimi nasıl sunucam ben illa olsun demiyorum ki o diyor bu yüzden öyle düşünüyorum yani
Hissettireni bul o zaman. Kasma bu kadar. İlla o kişi ile sevişecek değilsin ki. Sunmak ne ya? Olum hediye paketi misin sen? Sizin bu kafanızdan nefret ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hangi rivayet bu ablacım? Seni keklemişler, yok öyle bir şey.
aynı bedenden sıkılmazsın yani
Ablacım elimizde ne varsa işte. Nimet dicez razı gelicez ahahahaa
Şaka bir yana da insan sevdiğinden neden sıkılsın
Ah ah senin gibileri yerim ya. Ne güzel düşünüyorsun. Sohbet etmek istersen konuşuruz
Kişiye göre değişir o ya
Amaç cinsellik yaşar gider
Erkeklerde genelde seks daha da çok bağlayabiliyor
bıkıyor erkekler zamanla
Tam aksine seviştikçe daha da bağlanırsın
Yüksek risk. Olmayan olmaz.
Olay sevişmeyle alakalı değil mk
seks için aşık olur evet kullanma amaçlı
Hiçbir zaman kullanma olmaz kendinizi neden bu kadar değersiz görüyorsunuz? Sen kendini değersiz görürsen ben de seni değersiz görürüm unutma
@Heyyoheyyo1 değerle ilgisi yok egerki seks olmadan değer vermiyirsaniz o olduğunda hiç vermezsiniz bundan bahsediyorum sevip karşılıklı olursa o başka
Değer veriyoruz ama siz kendinizi hep değersiz görüyorsunuz:)
@Heyyoheyyo1 ben yaşadıklarıma göre dedim o olmadigi için ayrılan adam mı değer veriyor bırak allah aşkına hersekilde yanımda olmayip istediği olmasını bekleyip triplere girenler of daraldim şu an yine 😑
Bakış acimiz farklı neyse :)
@Heyyoheyyo1 nesi farklı lütfen anlat çünkü kafayı yicem bu yüzden ben 😔
Belkide istediği olduğu için soğuyacak
Sakin ol. Ben diyorum ki siz kendinizi ilişkide çok değersiz görüyorsunuz. Kullanıyoruz gibi düşünüyorsunuz daima. Yatakta sen keyif almıyor musun? Alıyorsun. Demek ki kullanma yok burada. Zevklerin paylaşımı var. Siz hep bunu yanlış anladınız.
@Heyyoheyyo1 orası öyle ama ben seviyorum mesela o sevmiyor ya da hissettirmiyor ben ona kendimi nasıl sunucam ben illa olsun demiyorum ki o diyor bu yüzden öyle düşünüyorum yani
Hissettireni bul o zaman. Kasma bu kadar. İlla o kişi ile sevişecek değilsin ki. Sunmak ne ya? Olum hediye paketi misin sen? Sizin bu kafanızdan nefret ediyorum.
@Heyyoheyyo1 sevdiğimle olmayı tercih ederim sunmak açık yazmayım dedim herşeydrn nefret edersiniz zaten sevişmek değil benim derdim ayrıca
Nefret etme nedenim sanki kendiniz kolesiniz biz de sahibiniz gibi davranmanız. Derdin sevişmek değilse kasma güzelim.
@Heyyoheyyo1 sevdiğim adam bu sebepten trip yapıyor kasıyorum mecbur iyi hissetmiyorum o yüzden benle gibi düşünüyorum
Tribini yesinler onun ay totom...
@Heyyoheyyo1 işte bende mesaj falan atmıyorum vermiyorsun bana diyo bide
Vermek ne ya? Mal mı bu da vereyim kullanıp geri versin?
@Heyyoheyyo1 bilsem bende sinir oluyorum işte
Kendine daha kaliteli erkek bul bence
@Heyyoheyyo1 seviyorum diye yapmamı bekliyor bu kullanmak işte amaç o sadece bu yanlış
Sen de ayrıl kurtul
@Heyyoheyyo1 ayrıldım zaten
İyi yapmışsın şu an birisi var mı hayatında
@Heyyoheyyo1 hayır istemiyorum kimseyi de
Üzdün prenses yaşını sorabilir miyim
@Heyyoheyyo1 26
Ben de :) sevindim buna :)
@Heyyoheyyo1 doğrudur
Tanışalım mı?
@Heyyoheyyo1 hayır
Kırdın
Tanışmak falan istemiyorum ben