Güncellemeler
+1 yıl
yok mu cevap verebilecek
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim ile aramız uzak. Her gün cinsellik konuşarak rahatlamak istiyorum. Ama o fazla sıcak bakmıyor. Aldatmak da istemiyorum. Ayrılmalı mıyım?
Paltolucocuk sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Yani ben olsam soğurdum sevmediğini düşünürdüm. Sürekli cinsellik konuşmak itici geliyor
Bende de istek bitmiyor ama. Sürekli cinsellik konuşmuyorum ki. Hergun geceleri konuşuyorum sadece. Gün içinde normal konuşuyoruz.. geceleri de konuşmamızın bir kısmı
Anladım kendini farklı alanlara yönlendirebilirsin spor falan yap enerjini isteğini atmaya çalış
Onu da yapıyorum ama dindiremiyorum icimdekini. Bu gece konuşmak istemedi mesela gidip film izledim mecbur
Kendini oyalacak bir şeyler yap yani odak gerektiren şeyler. Çünkü bu durum seni günlük hayatında da zamanla zor duruma düşürür. Belaltı esprileri içeren program vs. izliyorsan azalt, film tercihlerinde aşk meşk vs olmasın
Yani geceleri olduğu için oyalacak şey bulmak zor oluyor. Bir diğer konu da evlenirsek de aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum.
Şu an yaşamadığınız için bu şekilde kendini durduramıyorsundur. Evlenince öyle olmaz sen sevgilinden kaçarsın o senin peşinde koşar 😅 dert etme tanımaya bak
Siz evli misiniz sizde öyle mi oldu? Ben sanmıyorum evlenince de heralde vermesi için peşinden koşmam gerekecek. Eğer yine böyle istemezse o zaman sıkıntı baya büyür gibi geliyor
Yok evli değilim ama kadınlar evlendikten sonra eşim hep soğudu der nasıl geri çekebilirim der. Yok gözünüzde basit durmak istemiyordur ki hevesiniz biterse illaki soğursunuz zaten. Aslında genel olarak size karşı samimi yakın ama bu konuda soğuksa iyi bir şey
Bilmiyorum ki inşallah iyi bir şeydir. Ama benim için kötü bir şey. Devamlı video izlemek zorunda kalıyorum.
Bence düşünmek istediğin için düşünüyorsun laf etmek için söylemedim yanlış anlama. Yani ailenle otur geceleri mesela tek başına kalma odada, sağlıklı değil kendim için kötü falan de, oyun falan oyna
Onları yapıyorum zaten 😀 buradan başka birisi ile konuşsam sadece bu konu için aldatmış sayılır mıyım 😌
Bence evet. Onun da seninle konuşmayıp başkasıyla konuştuğunu düşün. Aldatmak sadece fiziksel olmuyor ki. Eğer dayanamayacağını düşünüyorsan konuş bitirin sen bir şeyler yaşadıysan o yaşamadıysa zorlama ayrıl bence
Doğru diyorsun. En iyisi ayrılmak. Benim canımı sıkıyor bu konu. Evlenince de aynısı olursa daha kötü sonuclari olacak çünkü. Yol yakınken ayrılmak gibi
Yani konuş eğer ben genel olarak soğuk bakıyorum derse ayrılırsın sadece evli olmadığımız için hoş gelmiyor derse ben olsam bir düşünürüm
Bu gece konuşacağım. teşekkür ederim yardımınız için
Önemli değil
Benim için önemli 🙋🏻