mastürbasyon yapinca zevk almiyorum. cinselligi gereksiz buluyorum. kocam istediginde onu tatmin ederim o istemezse ben hic istemem
bence sevildigini hissetmek ve guven sevismekten daha cok zevk verir

mastürbasyon yapinca zevk almiyorum. cinselligi gereksiz buluyorum. kocam istediginde onu tatmin ederim o istemezse ben hic istemem
bence sevildigini hissetmek ve guven sevismekten daha cok zevk verir
Kimse yürütemez, yürütürüm diyende yalan söyler, ya da başka türlü problemleri vardır. Afedersin sevdiğim hayatımı paylaştığım kadınla sevişmeyeceğimde kiminle sevişeceğim. Partnerin dururken, mastürbasyon ile yetinmek, bunu bir görevmiş gibi düşünmek saygısızlıktan başka bir şey değil sadaka verir gibi.
Ne saçma bir mantık sırf beni tatmin etmek için benimle sevişen bir kadınla neden yatayım genel ev işçiside aynı şeyi yapıyor kadınım benimle aşkla sevgiyle sevişmeli
Hayır çünkü eğer bunları rahat rahat ve doyasıya karımla yasayamayacaksam neden evleniyorum? Bu da ihtiyaç piramidinde de basamak teşkil eden bir çeşit ihtiyaç sonuçta.
Bence yürütülemez çünkü yaratılış itibarı ile de nikahtan sonra eş ile aradaki haya perdesi kalkar, birbirinize farklı gözlerle ve arzuyla bakarsınız. Yani ne kadar yapmam denilse , başta olmasa geç olsa da, illa bir gün gerçekleşir diye düşünüyorum.
Mümkün değil bence
Cevap
16Cevap
Yürütürüm yürütmesine de, tatsız, tuzsuz yemek yemek gibi bir şey olur ki, bu da birlikteliği siyah-beyaz hale çevirir.
Yürütürüm, ama bir yere kadar.
cut.
Sevişmeden sevgililik desen anlayışla karşılarım da evlilikte neden sevişme yok? Pardon da o kadar düğün masrafı neden 😂 en az minumum 300 bin TL para vericem ama sevişme yok evlenmem 😂
MastürbAsyon yaparım niye evleneyim o zaman
yani şöyle düşünmek gerek sen eşinin tatmini için geyşa olmaya hazır mısın evet ya da hayır şeklinde
Böyle bir şey yok kendini kandırma cinsellik olmadan evlilik olmaz. Yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorsan da uzman bir cinsel terapiste görün derim yanlış düşünceler içindesin.
Seks olmadan evlilik olmaz iki tarafın da durumu buna müsaitse.
Sevişmek sevmekten gelir demiş Sertab Erener bir şarkısında
O işe evlenince alışırsın kendin istersin ondan sonrada onsuz evlilik olmaz ki.
Problem olmaz hallederiz
hayır oyle sey mi olur
neden instaya gelmiyorsun
Hayır sevişmeden evlilik mi olur
Eşler birbirini tatmin etmeli
Hayır seks şart
Bu çok zor
Hayır
Hayır
Ben yürütemem
Yürümez