Dün ev partisine gittim arkadaşa 6 kişi falanız kız erkek karışık, dedim ki sadece şarap içelim keyiflenelim kimse dağılmasın yok beni dinlemediler votka falan alıp gelmiş erkekler orada bi sinirlendim neyse az için bari dedim koca şişenin 15 dakika içinde bittiğine şahit oldum tabii alkol toleransı yüksek olan birkaç arkadaş hariç herkes dağıttı, ben de sırf şarap içmiştim votka az aldım sadece çakırkeyiftim neyse dağıtanlar sevişmeye başladılar çıldırdım tepindim salonun ortasında bunun için mi geldik diye bana bi de dalga geçer gibi sen de sevişsene bak falanca köşede duruyor dediler. Ya tabii ben baya üzerlerine yürüdüm benim de kafam güzel ben dağıtıyor muyum diye iplemediler bile, bu kadar iplenilmeyince ben de evi terk ettim yokluğumu fark etmemişler ya az önce ev sahibi kız mesaj atmış sen erken mi ayrıldın diye. Bahsettiğim kişiler en yakın arkadaşlarım ya bana niye böyle yapıyorlar niye beni kimse ciddiye almıyor dünya üzerinde?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
bulunduğun ortama ayak uydurmazsan dışlanırsın ayak uydur demiyorum ortam sana uygun değil ise başka arkadaş çevresi edinmelisin
Sanırım haklısın
Umarım ukalalık yapmamışmışım
sen çoğunluğa ayak uyduracaksın çoğunluk sana değil. He sana uymuyorsa gitmezsin bebek gibi zırlamanın huysuzluk çıkarmanın anlamı yok bende olsam ziktiri çekerdim sana
Bende sevmezdim seni, aga ev partisinde ne yapilir oraya icip scip kudurmaya gelmissiniz votka icmeleri normal degil mi
Oturup Türk sanat müziği dinlemenin hayalini kuruyordum ben ya, hatta sesim de güzel masada bi inleyen nağmeler ruhuma sardıya girdim ay bu ne yavaş yavaş diyip disko şarkısı açtı çocuğun biri orada da bi kalbim kırıldı
Knk sen olnarin ortama uygun degilsin. Sizin kafalar baska
Haklısın kanka
Kızım milletin niyeti pompa Aşina alkol almışlar seni fark etmemişlerdir seks ve alkolden dolayı
Ne biçim arkadaş bunlar böyle iyi yapmışsın oradan ayrılmakla, senin sevgilin yok mu peki o da orada mıydı o ne yaptı merak ettim
Yok
Çocukları keyiflerini yasamislar sevismisler alkolün azi coku olmaz
Mübarek günlerde müslümanlıkta bitmiş ya.
Müslüman değiliz?
İnsanda değilsiniz, bizene bunlardan o zaman. Adamlık insanlık yok zaten.
Müslüman değilsen hem bunları yaşaman doğal.
Birgün dağılırsınız
Sana soracaktım ne cevaplayacağımı, seni ben elimde dansöz diye oynatırım, sen benim yaşadıklarımı yaşasan altına edersin sokaklarda, işe yaramaz lale sümbülü, sen benim şöhretimi bile taşıyamzsın, kaafası birmiyon patates haşlaması, senden akıl alacaktım, senden huzur isteyende olmadı, azrail gelince görürüm bu kafanı, kendini bir hatl sanıyrsunuz, alemden uçmuş insanlıktan eseriniz yok. Truşubeyin. Yürüü.
Sende o zaman atesit veya müslümanlığı olmayan sitelerde takıl bol bol onlara sorarsın bu soruları, yediğin hurmalar gün gelir seni tırmalarda, onuda bil. Zaten müslüman olursun yobaz olmazsın yobaz, sana kimse dokunmaz, bize elisi akıl verir, laf söyler, senm hele hasta olda hastanelerde ömür geçir görürüm bu çakırkeyif tarafını.
Daha çocuksun sen bu pembe rüyalarda biter birgün, o zamnan benim yazılarım laflarım aklına gelsin, daha dur ne depremler kopacak kaçacak yer arayacaksınız.
3-5 zibidi görünce hop hop... o zibidilerde de adamlık yok zaten. Çıkmış tanımadığı bir erkeğe akıl veriyor, yanındakilerden mı aldın o canım zevk ve adamlığı olmayan işe yaramayan nevalleler, sende öyle olduğun için. Bu durumdassın. Hadi güle güle.
Benim karşımda bu konuşmaları yaparsın bütün dişlerin dökülür emin ol. Sünepebeyin.
İyi bir ortam değil gibi.
Çok iyi arkadaş değiller sanki
ne kadar büyük dertlerin varmış
Başkasına ne karışıyorsun kendi işine bak sen
niye gittin ki oraya
Alkol farkı işte
Demekki o kişilerle görüşmemen lazım
evde vuruşma oldu mu doğru söyle lütfen
Yatıp öpüşüyorlardı ben çıktığımda gerisini bilmiyorum
sen katılmadın yani
Katılmadım yazmışım ya orada
Ortam sana uymuyorsa arkadaş çevreni değiş