Ya benden önce cinsel bir şey yaşamış. Buna çok takılıyorum ben ya napmalıyım. Benimle ciddi düşünüyor ve sağlıklı giden bir ilişkimiz var. Ancak yeni öğrendim durumu. Ben ise daha önce cinsel bir şey yaşamadım üstelik ilk sevgilim oluyor kendisi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısınız. Erkek nasıl bakire istiyorsa kız da bakir isteyebilir, bu bir haktır lakin ülkedeki erkeklerin çoğunluğu bakir değil. Güya İslam ülkesiyiz ama ''mektebe gitmek'' gibi şeyler halk arasında norm olmuş gibi. Öyle ki evlenmeden ilişkiye girmeyen erkeklere toplum baskısı uygulanıyor. Hatta bazı kızlar da ''tecrübeli olsun'' diyerek zamparalığa onay veriyor. Nefret ettim bu iki yüzlülükten. Allah ya bizi ıslah etsin ya da kahretsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senin yıllar sonra bile içinde kalacak aklından gitmeyecek çünkü sen onun ilki değilsin o ilk heyecanı başkasıyla yaşadı. İstersen sana yardımcı olurum ben hiç yaşamadım ve senin gibi biriyle isterdim. İster ön sevişme tarzında ister gerçek birleşme olarak. En azından bu şekilde hem tercüben olmuş olur acemilik atmış olursun hem de eşit olmuş olursunuz ve ileride hiç düşünmezsin aklını kemirmezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe biçim düşünce insansın lan sen
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben de mesela bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı bakir bir erkeğim ve evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım yalnız 😃 yani demek istediğim aynı senin gibi sevgilimle ya da ileride evleneceğim kızla birbirmizin ilki ilk aşkı olalım istiyorum. 👌
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Empati yapmayi denedin mi aynı şeyi sen de yapabilirdin ve insansın gayet normal ve doğal şeyler bunlar asıl önemli olan seni seviyor mu sana değer veriyor mu yeteri kadar üzerine titriyor mu bunları düşüneceğine gereksiz konulara takılı kalma
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bnı cok sevıyor ama ben de ilki olmak ısterdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani yanlış anlama ama takmakta haklısın.
bir erkek olarak yaşamama sebebim bu işte.
ne başkasına bunu yaşatmak isterim ne de kendim yaşamak...
bu tür kişilerin böyle insanları hak etmediklerini düşünüyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacğaım bilmiyorujmk i çok sevıyorum onuda
- +1 yıl
Ikiniz esit değilsiniz ve bu gerçek evlenseniz bile aklından çıkmayacak.
Zor bir durum senin için
+1 yılBu senin özel iç meselen , hayır çocuk önceden ilişki yaşadı diye seninde benimle yatacak halin yok ya 😊
Düşün taşın , ama çok da irdelemen03 Yorumla
Soran+1 yılbribrimizi gercekten sevıyoruz sanırım ben zamanla alısıcam çok darda kaldım ondn sordum
- +1 yıl
Bak arada kalma net ol. Baştan kararını ver. Ama çok seviyosan sindirmeye çalış derim
Soran+1 yılÖZELDEN YAZAN BENIM
İyi düşün sonradan sorun etmeyeceksen devam edersin ilişkiye. Benim de kimse olmadı daha ve evlilik için kendim gibi birini isterim sanıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılpisman oldugunu söyledi , birbirimizi seviyoruz bu sebepten bitmeli mi
Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Bence senden öncesi değil senden sonrasi önemli o yüzden ilişkinize Zarar verme
13 Yorumla
Soran+1 yılama kaafam sürekli gidiyor benden önce ilkinin olması vs. ama birbirimizi seviyoruz beni aşırı sevıyo da
Soran+1 yılözele bakar msn rıca etsm
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Ooof gıcık oluyom senin kafandaki kızlara yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav takilacak başka şey mi bulamadin. Adamin karakteri düzgün mi ona bak. Duyan da sevgilini jigola sanicak
13 Yorumla
Soran+1 yılYav alakası yok canım , benim sevgiliminde ilki bn olmak isterim norml olarak.
Cevap sahibi+1 yılTecrübeli erkek iyidir gözü sağa sola bakmıyorsa cok dert etme derim edilecek bir durum degil gerçekten
Soran+1 yılcanım ilk defa böyle şey denk geldi bana kötü hissettim anla sende
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstesen de istemesen de birgun boyle bir erkekle evlenceksin, yasamayan pek kalmadi artik. En kotusu seks sirasinda seni digeriyle mukayese etmesi bence, umairm bunu yapmaz.
00 YorumlaBu normal bir durum sende bakire olmaya bilirsin inanın geçmişi geçmişte kalmıştır bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılyapacak bisey yok zamani geriye alamazsin. tecrubelerinden faydalan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Üzülerek belirtmeliyim ki günlüğüne yazabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYani ne
+1 yılSen bskir misin
04 Yorumla
Soran+1 yılevt
- +1 yıl
Bakir olmayan birine teslim etmen kendini sana rahatsızli6mi veriyor
Soran+1 yılteslim falan etmedm sevdigim için beraberliği korudum
- +1 yıl
Edeceksin evlenince onu sordum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBardağın dolu tarafından Bak sana bunu dürüstçe söylemiş en azından
03 Yorumla
Soran+1 yılevet güzel açıkladı pişman olduğunu söyledi
Cevap sahibi+1 yılYine bardağın dolu tarafından bak tecrübeli olduğu için beraber olduğunuz zaman seni daha kolay tatmin edebilir
Soran+1 yılbenim sevgiliminde ilki bn olmak isterim norml olarak.
+1 yılKonuş bu durumdan rahatsızım de
00 Yorumla
+1 yılSende bakire olma
00 YorumlaBunu takma kafana boş ver anı yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBebiş takılma bunlara
14 Yorumla
Soran+1 yılcanım ilk defa oldu böyle bnde. ilki olmak isterdm
Cevap sahibi+1 yılYani isteyebilirsin en doğal hakkıdır tabi ama ilki sen değilsin diye de seni seven birini kaybetme önemli olan ilkler değil sonlardır
Soran+1 yılbribrimizi gercekten sevıyoruz sanırım ben zamanla alısıcam
Cevap sahibi+1 yılTabiki alışırsın bebeğim nelere alışmıyoruz ki
+1 yılHer an aklına gelecekse sıkıntı çıkar ilerde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPatlak yani
03 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadaşım mı? bn daha once yasamadım iliski
Cevap sahibi+1 yılSevgilin diyorum. Kızın biri patlatmış yani sevgilini
Soran+1 yıl:(
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. böyle devam
02 Yorumla
Soran+1 yılnası
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyril dengini bul
00 Yorumla
+1 yılYürümez zaten.
08 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Yürüseydi bu soruyu görmezdim
Soran+1 yılsu anlık yürüyor ama aklıma takılıyor benim
- +1 yıl
Bu yüzden olmaz
Soran+1 yılama birbirimizi de çok seviyoruz napacağımı şaştm kldm öyle
- +1 yıl
Durumdan pişman mı bundan pişmanlık duyuyor mu
Soran+1 yılevet hemde çok bana içini döktü hep uzun uzun konustuk
- +1 yıl
Kafanı yorma o zaman onunla Allah arasında.
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir şey olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım