+1 yılAslında erkekler aceleci değildir , sadece cinselliğe bakış açıları kadına göre farklıdır , erkek cinselliğin girip çıkmak ve boşalmak olduğunu sandığı için oldu bittiye gelir , ön sevişmenin tadını zihinsel orgazmın kadının ruhumun gevşemesi gerektiğini o hazzın saatlerce sürmesinin verdiği zevki tayin edemez çoğu bu da aceleci görünmelerine yol acar , bir diğer noktada erkek cinsellikte bilgisiz de bu her kadına böyledir cinsellikte bilgili ve kadına zevk verebilecek kapasitedeyse de bu her kadınadır yine bilgili erkekte her kadını tatmin etmek ister kadın ayrımı acele etmek ve cinsellik süresiyle pek alakalı değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılAma anlayamıyorum.. cidden bu tarz görüşleri kabullenemiyorum 😅 erkek tecrübesizse tam nasıl dokunacağını falan bilemez elbette ama sevdiği kadını öpüp dokunmak zaten içinden gelmez mi? İlk sefer de erkekten 10/10 olması beklenemez. Ondan bahsetmiyorum ama seven erkek icgüdüsel olarak hem canı yanmasın diye hem de kadınını beğendiği için ön sevismeyi atlamamasi gerekmez mi? Yani ben ilk gece sevismeyen erkeğin sevdiğine bile inanamiyorum
- +1 yıl
Burada çok geniş bir perspektiften bakmak gerekiyor içgüdüsel olarak hala hayvansı bir çoğalma içgüdüsü ve baskın evrim psikolojisi içerisindeyiz insan ne kadar öğrenir kendini geliştirirse o kadar çok insan olur , toplumda erkekler bu konuda çok rahat oldukları İçin ve seçilimler cinsel performansa bağlı olmadığı İçin o konuda kendin geliştirme hissiyatı duymuyor maalesef , zaten toplumda kadın sabreden olması gerektiğine inanıldığı İçin erkek çok da umursamıyor evlenene kadar umursuyor o kadar tabiki olması gereken senin dediğin ama bunu düşünüyor olmalı ve farkında olmalı
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olur tabi ki de. yani aslında burada gereçkten sevip sevmediğini sorgulamak lazım çünkü bir erkek sapık da olabilir ve bekleyebilir aynı şekilde aşık olup aceleci de olabilir bu yüzden de ben kendimden örnek verecek olursam ben aşık olduğum kadına karşı çokda aceleci olmazdım bunun yerine beklerdim yani sevdiğim kadın ne zaman cinsellik yaşamak isterse o zaman yaşamak isterdim bende saygı duyardım. ama günümüzde çoğu şey cinsellik içerdiği için kimse karaktere bakmaz. yani kadın da erkek de amaçları çok farklı zaten çıkar için birbirlerini seviyorlar. seven erkek bile sürekli cinsellik düşünür ve aceleci davranır başka iyi gibi görünür efendi gibi görünür iş cilseliğe gelince de serseri olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin sonda anlattığın insanlar sevmeyen ama seviyor gibi davrananlar zaten. Seven es geçmez demişsin. Katılıyorum🙂
- +1 yıl
Teşekkürler :)
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum çünkü sevdiği insanla arasında bir duygu bağı vardır.. tıpkı severken duygularin beklentilerin karışıklı olmasını nasıl istmekse mutlu etmeye çalışmaksa aynı şey onunla beraberlik yaşarkende tercihidir.. diğer konuda günübirlik ilişkiler peşinde koşanlar için arada bir bağ temsil etmediğinden düşünce olarak amaç farklı olduğu için şeyi atlarlar.. kişisel olarak sevmediğim bir insana dokunamam zaten..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm erkekler adına cevap veremem. Ben hoşlandığım kadının bedenine dokunmayı, öpmeyi, biraz sert ve tutkulu biçimde okşamayı severim. Ön sevişmeyi bazen iki tarafta çok arzuluysa ve kadın zsten bu arzudan dolayı ıslanmışsa quick seks denilen kısa süren ama aşırı tutku içeren sevismeyi tercih ediyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
u +1 yılMerhaba, bence ön sevişme atlanacak bir şey değil yani hatta ilişkiye girmekten daha önemli ve güzel olduğunu düşünüyorum. O yüzden bir kadınla bu tarz bir şey yapmaya karar verdiğimde bunu kesinlikle atlamayıp aceleci olmayacağımı biliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
20 Yorumla
+1 yılSevdiğim kadınla ön sevişme yapmaktan asla gocunmam. Vakit varsa 2 saatimi ona ayırabilirim ön sevişmede. Ben kendi zevkimden çok partnerimi düşünen nadir insanlardanım. Sevip sevmemem de önemli değil partnerim olmuşsa o gün tatmin olmadan çıkamaz evden 🙂
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki vakit kısıtlıysa ya da alan darsa da ön sevişme yapar mısın?
- +1 yıl
Mesela 1 saat vaktim varsa diyelim çok kısıtlı bir zaman
10 dakika oral yaparım sonra direkt başlardım 🙂
Vakit kısıtlı olsa da ıslatmak gerekiyor bence
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeven erkek kadınınında mutlu olmasını ister. Hızlı yapıp kendi işini görüp sonra kadını yatakta üzgün bırakıyosan kusura bakma ama evlenmesen daha iyi olur. Cinsellik iki tarafında en doğal hakkıdır ayrıca mutlu bir yuvanında olmazsa olmazlarındandır.
20 YorumlaKesinlikle arada ön sevişme yapmadan direk icraate girebilirim. Ön sevişmede kadının atılganlığı olur diye düşünüyorum ama erkek direk icraate geçmek isteyebilir ve ben dahi bunu direk yapabileceğimi düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılYeterince islanmazsa canı acır. Sevdiginiz kadina da mi böylesiniz?
+1 yılAnın keyfini çıkarmak gerek.. önce boynun ve enseden ufak ufak öpüp nefesi hissetirmek.. elimi vucudunda gezdirip onu titrettirmem gerek.. devam ediyimmi :P
01 Yorumla
Soran+1 yılŞş 👀
bekarım yoktur ama en kısa sürede abime soracam bende merak ettim
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ön sevişme yapılmalı. Bazıları sadece rahatlama derdinde bu cinsellik değildir. Kadın uyarılmadan, ıslanmadan bu tek taraflı olur
14 Yorumla- +1 yıl
Mümkünse de uzun uzun yapılmalı. Zaman kısıtı koymak istemem ama 30 dk 1 saat arası ideal gibi
- +1 yıl
Eğerki erkek seviyorsa seksten daha fazla önsevişmeyi ister
Soran+1 yılKatılıyorum🙂
- +1 yıl
Hele zaman kısıtlıysa çok daha eğlenceli ve heyecan dolu olur bu iş😎
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik konuları çok bıçak sırtı... Kimin kimden ne beklediği belli değil... Black Pill bu konuda da en doğru tercih gibi...
13 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum 🙂 Öpüp, dokunulması herkese haz verir sonuçta. Detaylar kişiden kişiye değişebilir o ayrı.
- +1 yıl
Hanımefendilerdeki hipergami her dokunuşa aynı değeri vermeyebiliyor da ondan dedim. Herkese sevdiğiyle mutluluklar... 😊
Soran+1 yılUğraşması bile umursama belirtisi bence 🤠 Sana da mutluluklar 🤍
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılgenel kanı bu erkeğin bencilliğinin en bariz örneklemesidir halbuki kadının daha geç hazırlanacağını bilmesi kadar güzel bir şey olabilirmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
ama gelde anlat işte ama şu ego var ya ego
Ankara büyük şehir belediyesi ego değil erkek egosu :(
+1 yılAcemilik dönemlerinde atladım sonra kadını orgazm etmenin daha kaliteli sekse evrildigini gördüm şimdi öncelik onlarda
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki o dönemlerde neden es geçiyordun? Yani sevdiğiniz kadına dokunup öpmek neden içinizden gelmez?
- +1 yıl
Gençtim bir an önce içine girmek için tabikide düşününce neler kaçırmışım
Soran+1 yılAma yani anlamadıgım sey şu; acemi bir erkek, sevdigi kadina da böyle mi davranir? Cunku icgudusel olarak onu tahrik etmek ve öpmek falan istemez mi? Yani merak ettigim bu aslinda
- +1 yıl
Beynimle düşünmediğim zamanlardı maalesef ben tahrik olunca onunda olduğunu sanıyordum iki öpme bir yalama sonra aceleyle içine girme onun zevk aldığını almadığını düşünmüyordum ki cehalet işte.
Ama sonrasında deneyim yapa yapa kadın vücudunu tanıdıkça profesyonel oldum ama 20 yılım gitti boşa
+1 yılO erkekler ya yoktuktadır ya da acemidir işini bilen insan yavaş yavaş yapar ne yapacaksa kaçacak gibi değil
02 Yorumla
Soran+1 yılAcemilikle alakalı mı sence? Yani bilmiyorum bence kadını umursamamaktan.
- +1 yıl
Sadece erkek zevk almalı gibi bı saçma düşünce var.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılerkek zevk almak yerine o an bosalmaya kitleniyor ondan sorun oluyor zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğiniz kadına da mı böylesiniz? Çünkü seven erkeğin dokunup öpmek içinden gelir diye düsünüyorum. Ama size de sormak istedim. Sevdiğin kadına da aceleci olur muydun sen mesela?
- +1 yıl
olurum muhtemelen çünkü opusme sirasinda hep kisa yoldan finale cikma arzusu oluyor ama bunu belki zamanla asabilirim ama
+1 yılher şekilde aceleciyim yatağa atma konusunda ama yatakta da bir o kadar ağırdan alırım uzun önsevişmeler orallar vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişme çok önemlidir ben önem veriyorum şahsen. Partnerimin zevk alması benim için herşeyden önemli saatlerce sevişebilirim o yüzden
00 Yorumla
+1 yılBen sevdiğim kadınla dolu dolu yaşamayı tercih ederim. Olabildiğince uzatır ve bu anı yaşarken, onu ne kadar sevdiğimi de hissettirirdim. Küçük küçük öpücüklerle süslerdim :)
10 Yorumla
+1 yılBir süre sonra rutine giderse hepsi aynı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRomantizme önem veriyorum. Seks yapmak için buluşulur. Bu saatlere giden zamanımız varsa sevişmenin en hası olur. Temas etmeyi isterim. Öpmeyi aşırı seviyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKamuya açık alanda ise ev otel dışında direkt konuya girilebilir en fazla dudaktan öpüşme olur zaten o tarz yerlerde yapmak ön sevişmeye bedel adrenalin yüksek
00 YorumlaGerçekten seversem atlamam her iki tarafta tatmin olması şart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevip sevmemekle bi ilgisi yok. Bazen sadece yükseksindir sonuç odaklı düşünürsün ya da düşünemezsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. On sevisme onemli bnce kadını ilişkiye hazırlar ıslanma olur daha çok zevk alır acele edilmemeli bnce iliskde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır sevip sevmemek önemli değil eğer temizlenmiş ise g. tunu bile yalarım kim olursa olsun
00 YorumlaAsla aceleci olmadim olmamda acelen ne kardesim. kadinina islanmadan acele edersen eziyet etmis olursun. tabakhane ye m... yetistircen...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılaşk odası 2 çifte ayrılan bir yataktır istedğiniz gibi sürer ve uzatır sevişmeyi yaparsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence sevgiliyle değil karşı tarafı ne kadar beğendiği ile alakalı
00 Yorumla
u +1 yılBu soruyu yanıtsız bırakıyorum speddy 🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden 👀
- +1 yıl
İnsan genelde sevdiğine dokunmaya bile kıyamaz sevdigine bakmaya kıyamaz ama sevmiyorsa umursamaz
Soran+1 yıl🙂🙂
- +1 yıl
Yani speddy bunları unutma bence 😉
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz kaba ama tüm konuyu anlatıyor "Ağaç sulanmadan dikilmez , a. m yalanmadan si*kilmez"
03 Yorumla
Soran+1 yıl😬😬
Cevap sahibi+1 yılÇokmu kaba oldu ya😁😁
Cevap sahibi+1 yılGizleniyim bari
+1 yılYani bence aceleci davranabilirler
04 Yorumla- +1 yıl
Ama tecrübesizse napacagıno şaşırıp aceleci davranır acelesi varsa da yapmasın
Soran+1 yıl😅 Elbette
- +1 yıl
Ama acelesi olsa da tecrübeli ise aceleci davranmaya gerek yok yavaş yavaş
- +1 yıl
Sevdiğim kadın olursa öyle yaparım
Acemiyse ilk zamanlar on sevişmeyi atlayabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılAma p0rnolarda bile sevismeyi görüyorlar. Acemiyse bile insan sevdiğiyle yaparken gene de ön sevişmeyi atlar mı?
- +1 yıl
Atlamamalı bence
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılSéksin tadını çıkarmak lazım ön sevişme önemli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O anki ruh haline bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme bebeğim 😅
00 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım o yüzden bilmiyorum 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevdiği kadında hiç atlamaz
00 Yorumla
+1 yılhangi kadınlar onlar bana yönlendir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmediğim kadınla direkt ana fikire girerim
00 Yorumla
+1 yılZaman zaman atlanmalı zaten...
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri