Bana çok saçma geliyor. Öncelik dinsiz olduğumu belirteyim günah falan diyerek yorum yapmayacağım. Öncelikle anal bölge hijyenik bir yer değil yani siz ne kadar temizlerseniz temizleyin hijyenik olamaz doğası gereği. İkincisi anal bölgedeki kasların ve sinirlerin hasar görme riski var. Üçüncüsü arter hasarı sonucu hemoroid riski artıyor. Ve en önemli sorun bağırsak mikrobiyotasi yani bağırsakta bulunan bakteriler bir enfeksiyona neden olabilirler. Peki neden anal ilişki bu gerçeklere rağmen tercih ediliyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim ülkemizde maalesef bekaret bozulmasın diye arkadan yapıyorlar. Ve işin komiği nasıl yapmaları gerektiğini de bilmiyorlar. Erkekler de zaten girecek bir yer olsun düşüncesi ile yapıyor. Bana da hayatım boyunca hiç mantıklı gelmedi. Ki erkek için de çok zararlı mikrop kapıp bir dünya hastalık kapma ihtimali var. Normal sevişmek daha güzel ve bedenen uygunken nedrn arıyorlar bilmiyorum belki zevklidir hiç denemediğimden bilemeyeceğim maalesef.
21 Yorumla- +1 yıl
Zevk uğruna her şey yapılmaz. Bunu anlatamadık.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılZevk verdiği için olabilir. bu arada zaten anal bir çok kişinin tercih ettiği bir yöntemdir daha cinsellik hakkında bilgisi olmayan gelmiş yorum yapıyor sdfsdfsd o bölgeyi araştırsınlar kadınlar bu yüzden zevk alıyor ayrıca bu sadece zevk ile ilgili değil bunun başka nedenleri de var kimisi koruma yöntemi olarak, bazıları kendini bozmamak için bazıları da partneri elinde tutmak için yapıyor. kimisi de para aldığı için yapıyor. ayrıca bunu istemenin de cinsel eğilim ile ilgisi yoktur :D yani tamamen cinsen fantezi.
bu arada ben tercih etmem çünkü vagina dururken gidip anal tercih etmek saçma ediyor. ama insanlar görüş atmadan bilgisi olmalı en azından.
13 Yorumla- +1 yıl
![Anal ilişki neden tercih ediliyor?]()
Evet ancak doğaya aykırı ve riskli bir eylem. - +1 yıl
Orası öyle ama tercih ediyorlar yine de demek ki. ben etmem zaten söylemiştim kıza böyle teklifte bulunmam
- +1 yıl
Ben toplumu pek adam yerine koymuyorum.
Büyük kısmı korunma yöntemi olarak görüyordur, diğer kısmı da farklı zevk peşindedir ki orada da zevk veren sinir uçları var.
Fakat dediğine katılıyorum bunun için en iyi şekilde optimize edilmiş bir yer varken gidip farklı farklı yerlerde bunu aramak çok da mantıklı değil. Tabi kendi içinde bir mantığı var ama -'si +'sından daha fazla...
18 Yorumla- +1 yıl
Evet ama alınan zevk yansıyan sinir yüzünden oluyor yani net bir zevkten bahsedilemez.
- +1 yıl
Yani şöyle oluyor. Mesela kalp krizi sırasında koluna ağrı giriyor ya. Kalpten çıkan otonomik lifler ile koldan gelen ağrıyı taşıyan spinotalamik lateral sinirler aynı seviyede yükseliyor bu sebeple kalp krizi kol ağrısı şeklinde hissediliyor. Anal ilişkide de pelvik bölgesiyle lumbosacral bölgede bir kesişme oluyor.
- +1 yıl
Yani fizyolojik açıdan pek uyumlu değil. Bulunan yapılar gereği.
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş ortamında kaç tane anal yapan kadına denk gelsem geneli partnerini elinde tutmak için yapıyor, hiç ciddi ciddi bu işten zevk alanı duymadım. Anal seks talep eden erkekte zaten homoseksüel eğilim vardır, kimse kendini kandırmasın ya. Sağlıklı heteroseksüel bir erkek gidip anal yapmaz oraya hallenen adam zaten kendiside lap lap yapıyordur. Lap lap yapmaya çekiniyorsa da gider seviştiği kadından rimming falan bekler. 😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
Evet psikiyatrik altyapısı var bence de.
- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
7Cevap
+1 yılAklı başında olan bir insan zaten orayı tercih etmez. Kendim de dahil çoğu hemcinsimin de zevk aldığını düşünmüyorum.
Biraz da erkeklerin dar merakı var. Yersiz ve saçma geliyor.
33 Yorumla- +1 yıl
Hem zevk alınmıyor hem de insan fizyolojisine ters. Erkekler sırf zevk alıyor diye doğa yasasına aykırı hareket edemez.
- +1 yıl
İşte bunu bağımlı derecesinde sapkın olanlara anlatmak gerekiyor.
- +1 yıl
Duvara laf anlat daha iyi 😂
Bazıları sadece aldığı zevkin peşinde, saçmalıktan başka bir şey değil.
41 Yorumla- +1 yıl
Bence de insan doğasına aykırı gibi geliyor.
+1 yılİlk başta problem olmaz gibi gelsede ilerde ciddi sıkıntılar oluyo. Kadınların buna izin vermemesi lazım.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Erkekler için de sorun oluyor, penis enfeksiyonları vs.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok açıklayıcı olmuş gerçekten ama dinlemezler, olması gerektiği gibi yapmak varken neden anal isteyip de sağlıklarına kast ediyorlar hiç anlamıyorum 🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Evet dinlemezler ama olan da onlara olacak.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen neden sağlıksız olduğunu bildiğim halde analdan çok fazla zevk alıyorum 🤦🏻♀️
12 Yorumla- +1 yıl
Lumbosacral pleksusun farklı gelişmiş.
Cevap sahibi+1 yılOlabilir 🤦🏻♀️
Bekaretini korumak isteyen kızlar ilke o işi zevkle yapan kadınların tercihi diye düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Yani sürtünme ilişkileri de var aslında.
Farklı tat arayışı
41 Yorumla- +1 yıl
Enfeksiyon riskine değer mi?
Gizli Üye(18-24)+1 yılİçine komple girilmesi degil de 1 2 cm kadarı iyi olabilir bence
00 Yorumla
+1 yılbazı bakire kızların tercıhı ya da farklı tat ısteyen cıftlerın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZevk meselesi.
53 Yorumla- +1 yıl
Alkol de zevk verir ancak bağımlısı olmamak gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın, maalesef zararlı ve sağlıksız olan şeylerin daha çok peşine düşüyoruz ne yazık ki.
- +1 yıl
zevk alıomusun pekı analdan sen
+1 yılBakire kalmak için
11 Yorumla- +1 yıl
Sürtünme falan da var.
Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Haz meselesi bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. riski yok.
010 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yok?
- +1 yıl
Evet hamilelik riski yok ancak enfeksiyona neden olabilir anal ilişki.
- +1 yıl
İki taraf için de.
- +1 yıl
Rectum vajina gibi özelleşmiş bir bölge değil.
- +1 yıl
Ya evet en büyük tehlike altında olan biziz
asjasajsa
+1 yılDar ve güzel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026