Güncellemeler
+1 yıl
yargılamayın yargılarsanız yorumu silerim
Güncellemeler
+1 yıl
Adam bosanmış tabiki
Adamın 2 çocuğu var biraz gobekli alkol tüketiyo kızda hiç ilişki yaşamamış zayıf sağlıklı yasayan biri bu kız bu adamla cinsel birliktelik yaşamalımı yasarsa sorun çıkarmı (tabiki tek gecelik bir şey değil)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
senı kullanma ıhtımalı olabılır. belkıde ıyıdır bılemem ama herkese guven olmaz. ve cok yas farkınız var. yanı cıddı olsa kendı aılesı ne der adamın?
kesinlikle yasamamalisin. sonucta bakiresin sevdigin kisiyle yasarsin ilerisi olmayan bir erkek icin degmez
yargılamayın demişsin ne dememizi bekliyorsun? madem herkesin git yap demesini bekliyorsun o halde neden böyle soru sordun? adam bulmuş 18 lik ergen enayi çıtır yatar tabi.
Yargılamadan kasıt ilişkini kes vs ama benim sorduğum olmamalı biraz beklemeli veya beklememelisin gibi tepkiler
Mesela kendinden örnek verelim sen yasarmıydın bu kadar basit yargı baska fikir verme baska
bunun beklemesi yok. cocuklu boşanmış adam bulmuş aklı havalarda ergen keyfine bakar. 5 10 sene sonrada aklınız yerine gelince pişmandım genclik hatasıydı falandi filandı bir sürü soru var burada. onlara zamanında uyarınca dinlemedik diyorlarda sende aynısın işte. mesele seks yaşamak değil bunun için yaşın genc vede böyle çakal bi adam var
yaşamazdım. yaşicak olsam böyle yorum yazmam.
Peki aşıksan ve aileler tanışıyosa
hahah ya arkadaş akılmı yok cocuklu adamla ne gelecek düşünüyorsun kızcaksın ama ergenlikten çıkamamışsın adamın işine gelir senin gibi aklı oturmamış genç bekar kız. senin kafanda dank eder ama iş işten geçtikten sonra öyle aşkla maşkla gelecek olmuyor.
Yaşar ama daha iyi birisini bulabilir. Mesele yaş değil
Kalabildiği kadar kaçsın o kız. Gerekirse bakire olarak yaşlansın yinede o adamla olmasın
Sen Onunla yapana kadar 19! Luk ben hayatı sorgularım
Bildigin erkek cinsel ihtiyacını gidermek ve zevk yasamak için genç birisiyle birlikte olmak istiyor. Yoksa başka bir sebebi yok
Tek gecelik tehlikeli hpv falan bulaşır
Hayır tek gecelik değil bu kişiler sevgili
Kiz okey derde kimseyi ilgilendirmez
Yazık etmesin kendine
hayatının hatası olur yaşama
Yani kız zaten niyete girmiş, ne sorun olabilir ki
Canı istiyorsa yapabilir
bence sadece sevişsinler
hayır saçmalama olmaz öyle şey
Yaşayabilir kizin cinsel istegine bagli..
Normaldir
Asla olmamalı
Hayır
Hayir
Hayır
Isterse yaşar
Doyuramaz
bende 18 im gel benle ol