Cinsel Yaşam Hem cinsel isteğim yüksek hem de duygusalım. Ben psikolojik hasta mıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Hangi erkekle konuşsam sonradan bir psikoloğa git diyor Güncellemeler+1 yıl Bazı insanlara bakıyorum da yine ben normalim. Çok dengesiz davranan insanlar var gerçekten Hem cinsel isteğim yüksek hem de duygusalım. Ben psikolojik hasta mıyım? Cevapla Erkek Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sen ben misin acaba 😅 yengeç burcuyum duygusalım ama aynı zamanda istekliyim 0 3 Yorumla Giflendin +1 yıl Senin burcun ne Yorumla Soran +1 yıl Benim de yengeç Yorumla Giflendin +1 yıl Neden şaşırmadım acaba 😂 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. :)))) eee bir kere git sende ne var kotu birsey degil ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bana hastaymışım gibi muamele yapıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Bu devirde kim normal Yorumla nomorebets35 +1 yıl yani bu devir :) bilmiyorum kim normal kim anormal gayet uyumlu insanlarla arkadasliklar kuruyorum :) Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsellik ve duygusallık birlikte olmalı zaten ikisi ayrı olamaz ama sen cinsellik ve duygusallığı harmanlayamıyosun anladığım kadarıyla 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet özlem duyuyorum hep birilerine birşeylere karşı sanki. Üzüntülü iken bile seks istiyorum bu da tuhaf değil mi Yorumla infernoHeRo +1 yıl Tuhaf ama demek ki libidon yüksek Yorumla
Taşyürek12 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Hayır bence normalsin ben de çok istekliyim ve de duygusal bu doğal bir şey rahat ol lütfen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bir doktor var buradan tanıştığım. Bana kafasına göre borderline teşhisi koydu ya. Bölümü psikoloji bile değil Yorumla Taşyürek12 +1 yıl Saçma yaa Yorumla Taşyürek12 +1 yıl Boş ver herkesi dinleme Yorumla Taşyürek12 +1 yıl İstersen dertleşebiliriz Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok bence Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Karşına doğru kişi çıkmadı herhalde cinsellik duygu olmadan yaşanmaz ki senin hissettiğin normal olanı. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet hep * çıktı Yorumla Soran +1 yıl Puştlar çıktı hep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle görünüyor evet o yüzden normal olan sensin anormal olan onlar. Yorumla Soran +1 yıl Onlar benim ayarımı bozdu bence de haklısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen düşünme onları kendi doğrularını yaşamaya devam et😉 Yorumla Soran +1 yıl Tamam 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yengeç misin sen böyle her türlü enerji esnasında duygu ve cinsellik düşünen başka deli burç olamaz herhalde 😁 Yorumla Soran +1 yıl Akrep istekli derler bir de. Ben de şaşırıyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle ama sende öylesin işte :) ne iş yapıyorsun Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Burcun patlak sende sorun yok 🙏😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Burcumda ne var Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Hem duygusal hem libidosu yüksek. Nedir burcun? Yorumla Soran +1 yıl Yengeç Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Yani duygusal diyince çok seçenek kalmıyor. Hasta değilsin. Erkekler anlamıyor sadece merak etme Yorumla Soran +1 yıl 😑😑 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Neyi beğenmedin Yorumla
yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Kontrolü sağlayabiliyor musun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ergenlikte daha gençken hiç sağlayamıyordum şimdi yine elime aldım biraz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cinsel istegini nasıl gideriyorsun peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şu sıra mastürbasyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeterli oluyor mu peki mastürbasyon Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aslan burcu musun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok yengeç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrep bende merak ettim çok uc fantezilerin felan mi var Yorumla Soran +1 yıl Evet tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neler var bende var oyoe fanteziler tanisqlim o zaman seninle Yorumla Soran +1 yıl Birileriyle tanışmak için sormadım 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışmak derken yani ortak neler var onu dedin Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilinc altina bunu yerlestirme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla Esmergenc41 +1 yıl Psikolojik. oldugunu Yorumla
FreePowerFull Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Galiba 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neye dayanarak bunu söylüyorsun Yorumla FreePowerFull +1 yıl Davranış normal her erkeğe böyleyse sıkıntı Yorumla Soran +1 yıl Beğendiğim ya da hoşlandığım erkeklere karşı böyleyim ama bence tek eşli değilim birden çok erkeği arzuluyorum hep Yorumla FreePowerFull +1 yıl Bu sıkıntı ama hayat senin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sen ben misin acaba 😅 yengeç burcuyum duygusalım ama aynı zamanda istekliyim
Senin burcun ne
Benim de yengeç
Neden şaşırmadım acaba 😂
:)))) eee bir kere git sende ne var kotu birsey degil ki
Bana hastaymışım gibi muamele yapıyorlar
Bu devirde kim normal
yani bu devir :) bilmiyorum kim normal kim anormal gayet uyumlu insanlarla arkadasliklar kuruyorum :)
Cinsellik ve duygusallık birlikte olmalı zaten ikisi ayrı olamaz ama sen cinsellik ve duygusallığı harmanlayamıyosun anladığım kadarıyla
Evet özlem duyuyorum hep birilerine birşeylere karşı sanki. Üzüntülü iken bile seks istiyorum bu da tuhaf değil mi
Tuhaf ama demek ki libidon yüksek
Hayır bence normalsin ben de çok istekliyim ve de duygusal bu doğal bir şey rahat ol lütfen
Bir doktor var buradan tanıştığım. Bana kafasına göre borderline teşhisi koydu ya. Bölümü psikoloji bile değil
Saçma yaa
Boş ver herkesi dinleme
İstersen dertleşebiliriz
Gerek yok bence
Karşına doğru kişi çıkmadı herhalde cinsellik duygu olmadan yaşanmaz ki senin hissettiğin normal olanı.
Evet hep * çıktı
Puştlar çıktı hep
Öyle görünüyor evet o yüzden normal olan sensin anormal olan onlar.
Onlar benim ayarımı bozdu bence de haklısın
Sen düşünme onları kendi doğrularını yaşamaya devam et😉
Tamam 😉
Yengeç misin sen böyle her türlü enerji esnasında duygu ve cinsellik düşünen başka deli burç olamaz herhalde 😁
Akrep istekli derler bir de. Ben de şaşırıyorum 😂
Öyle ama sende öylesin işte :) ne iş yapıyorsun
Burcun patlak sende sorun yok 🙏😂
Burcumda ne var
Hem duygusal hem libidosu yüksek. Nedir burcun?
Yengeç
Yani duygusal diyince çok seçenek kalmıyor. Hasta değilsin. Erkekler anlamıyor sadece merak etme
😑😑
Neyi beğenmedin
Kontrolü sağlayabiliyor musun
Ergenlikte daha gençken hiç sağlayamıyordum şimdi yine elime aldım biraz
Sürekli olman harika *
Cinsel istegini nasıl gideriyorsun peki
Şu sıra mastürbasyon
Yeterli oluyor mu peki mastürbasyon
Aslan burcu musun
Yok yengeç
Akrep bende merak ettim çok uc fantezilerin felan mi var
Evet tabiki
Neler var bende var oyoe fanteziler tanisqlim o zaman seninle
Birileriyle tanışmak için sormadım 🙂
Tanışmak derken yani ortak neler var onu dedin
Bilinc altina bunu yerlestirme
Neyi
Psikolojik. oldugunu
Gayet normal bir durum ne alaka
Galiba
Neye dayanarak bunu söylüyorsun
Davranış normal her erkeğe böyleyse sıkıntı
Beğendiğim ya da hoşlandığım erkeklere karşı böyleyim ama bence tek eşli değilim birden çok erkeği arzuluyorum hep
Bu sıkıntı ama hayat senin
Ben de öyleyim normal bence