Cinsel Yaşam İlk sekste kızlar zevk alıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 İlkinde İlk sekste kızlar zevk alıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İlk defa sonuçta bişi giriyor içine alır diye düşünüyorum 3 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ön sevişmeyi iyi yaparsa erkek seni iyice sulandirirsa zevk alırsın ama kalkıp ufak bı opmeden sonra sokmaya çalışırsa canın çok yanar 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Nasıl yapıldığına bağlı ama normal şartlarda alır. Tabi ilk olduğu için sonraki sekslere nazaran daha az olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ilk giriste sadece aci oluyor canim ama devam ettikce mukkemlle bir zevk evlenevksen korkma sakin rahat ol 3 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl . Yorumla
bestakinever Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl alan kız partnerim de oldı almayan da. sanırım kendini nasıl şartladığınla alakalı 0 0 Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Şöyle düşün seks zevk vermeyen bir şey olsaydı dünyada bu kadar milyarlarca insan olmazdı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl heyecan ve korkudan asla zevk alamaz zevk alması için adım adım ilerleyerek kontrolü kendisinde olup zevkleri yönetmeyi bilmeli 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ilkinde zevk almasa zaten sonrasını yapmaz. ellemesen şeyi olduğunu hatırlamayan kızlar var. 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl geneli kendini kasıyor. Kafa olarak rahat değil 0 0 Yorumla
RolePlay-xx Takip Et Xper 5 Yaş: 103 +1 yıl İlk sekste köylü gibi yapılırsa tabiki sadece erkek zevk alır ve kız seksten soğur. İncelikleri bilmek lazım 0 0 Yorumla
noname21gibi Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Girmiyor, 6 cm kalınlık fazla geliyor 0 0 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. Alirsin 6 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu partneri ile alakali 0 0 Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Fazla degil 3 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. alır tabi ki de gece uzun sonuçta 0 0 Yorumla
Taşyürek12 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla Taşyürek12 +1 yıl Ben orgazm a ulaştırmıştım Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Almasalar yapmazlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
İlk defa sonuçta bişi giriyor içine alır diye düşünüyorum
Ön sevişmeyi iyi yaparsa erkek seni iyice sulandirirsa zevk alırsın ama kalkıp ufak bı opmeden sonra sokmaya çalışırsa canın çok yanar
Nasıl yapıldığına bağlı ama normal şartlarda alır. Tabi ilk olduğu için sonraki sekslere nazaran daha az olur.
Ilk giriste sadece aci oluyor canim ama devam ettikce mukkemlle bir zevk evlenevksen korkma sakin rahat ol
.
alan kız partnerim de oldı almayan da. sanırım kendini nasıl şartladığınla alakalı
Şöyle düşün seks zevk vermeyen bir şey olsaydı dünyada bu kadar milyarlarca insan olmazdı.
Ben ilk seksimde bi s*kim anlamamıştım. Sadece acı vardı
heyecan ve korkudan asla zevk alamaz zevk alması için adım adım ilerleyerek kontrolü kendisinde olup zevkleri yönetmeyi bilmeli
ilkinde zevk almasa zaten sonrasını yapmaz. ellemesen şeyi olduğunu hatırlamayan kızlar var.
geneli kendini kasıyor. Kafa olarak rahat değil
İlk sekste köylü gibi yapılırsa tabiki sadece erkek zevk alır ve kız seksten soğur. İncelikleri bilmek lazım
Bayılan bile oldu
Hazırlıklar var galiba
Yırtıl dedim diyerek evet
Hayırdır niyetli misin
Girmiyor, 6 cm kalınlık fazla geliyor
Alirsin
Ben çok aldım
alinir
Karşında ki kişi tecrübeli ise alırsın.
Alır tabi zevkden bayılanı gördüm 🥰
Bu partneri ile alakali
Fazla degil