Ben fit bi kadınken eşimin kilolu kadın sevmesi normal mi?

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce eşimin telefonunsa bazı şeyler gördüm arama geçmişinde çakma instagram hesabında (hesabı da yeni öğrenmiş oldum) ve burada bazı türk ve yabancı kadınlarla mesajlarını gördüm fotoğraflar da atılmıştı. Baştan şunu söyleyeyim ben genele bakınca fit bir kadınım kendimi bildim bileki böyleyim ve kilolu insanlarla bi derdim yok aşağılamadır dalga geçmedir. Hatta en yakın arkadaşlarımdan biri çok kilolu kendisi şikayet etmedikçe kilosuna asla bişey demem dalga geçilmesine izin vermem çünkü sağlık sorunu veya gerçekten rahatsız olsa kendisi zayıflayabilir… Durum böyleyken eşimin kocaman göbekli kadınlardan etkilendiğini öğrendim ve kendisi de itiraf etti. Bu nedir ben buna nasıl tepki vermeliyim bunun fetiş olduğunu söylüyor biraz araştırdım ve gerçekten böyle bi durum var. Atılan fotoğraflar kilolu, yağdan sarkmış göbek fotoğrafı ve kızın kendisine aitmiş ve kız daha 22 yaşında!!! Yani ne tepki vermekiyim nasıl karşılamalıyım bilmiyorum bu bir aldatma mıdır? Yoksa kabullenip kapatmalı mıyım? Kafam çok karışık. Teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden.
Ben fit bi kadınken eşimin kilolu kadın sevmesi normal mi?