Güncellemeler
+1 yıl
Fakbadi demistim ama fakbadiden daha duyguluyuz gibi saygı var aramızda anlayış var
Önceki sorularimda bahsetmiştim fakbadim yani eski sevgilimle fakbadiyiz artık onu seviyor muyum bilmiyorum alışkanlık var sadece ve heycanım merağım da bitmedi sadece sexting yapiyoruz ramazan ayina girince yazmamisti bende hic yazmadim 5 gun sonra yazdı dediki seni istemedigim ya da unuttugum icin degil sadece mubarek ay diye yazmadim köpek gibi istiyorum sürekli aklimdasin dedi burnumda tütüyosun kendimi tutmaya çalışıyorum dedi bana karşı ne hissediyor bilmiyorum duygularıni açsa ama ben demeden yani kendi isteğiyle yapsa istiyorum sevgili olalim dersem kabul etmez bunu biliyorum ilgisiz birisi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hiç bir şey hissetmiyor
hicbir sey hissetmiyo sadece yatakta iyisiniz e deger de veriyodur tabi yasanmıslıklardan
Seviyor demiyorum ama değer veriyor gibi
tamam deger veriyo olması eski gunlere donmek istedigi anlamına gelmez bence bozma buyuyu
Ne yapiyim bende duygularimi yansitmiyorum hic
yansıtma zaten umursamaz bi sekilde seks yapıp gec
Aynen öyleyim sence bir gün duygularıni açar mı acaba hiç yazmiyorum aramiyorum kıskançlık yapmıyorum kisitlamiyorum sıkmamak için
bilmiyorum ki iliski dinamiginiz nasıl, sevgiliyken nasıldı
sevgiliyken cok ilgili romantik duygusaldi ustume düşerdi
ayrılık sebebi ne
Sevmiyor oluşu kimseyi istemiyorum dedi sonra gidip sevgili yapti ama yine döndü
aradıgını bulamamıs bence sen umitlenme hicbir sey icin. yine senden baskasına gider
Zaten kiz aldattı bunu dedi ki sen hakliymissin falan bide hem seks hem sığınacak limanim ol dedi yani değer veriyor gibi ama daha büyük beklentilerim oluyor ister istemez 5 yillik macera ayrilbaris belirsiz iliski
alıskanlık bu. neyse sana ne desem de yasayarak ogrenceksin aynı yollardan gectigim icin soyluyorum
Senin bitti mi peki
Ben başkasını bilmem ancam kendi hislerim söyleyebilirim
Sabirla b doneceğin günü bekliyorum.
Neyin kafasini yasiyorsun ya ahahahahahah
Beni sevebilme ihtimalinin kafasını yaşiyorum..
reelde yapmadınızmı hiç sadece sanalmı?
Evet
Ama buluştuk yani 2 kez sarildk
asosyalmisiniz neden sanalda yapıyorsunuz
Ayni yerde yasiyoruz ama bilmiyorum neden böyle 2 kez bulustuk
reelde neden yapmıyorsunuz o zaman
O bir çaba göstermiyor şuraya gidelim falan demiyor
hiç bana göre değil sanal sevgililik sanal seks filan o yüzden sizin kafanızı anlayamam
Jdjdf ne tuhaf insanlarsınız
Yorum yapar mısın iliskime
Bırak o zaman uğraşma
Herkes ayni seyler diyo biride peşinden git demiyor
Demek ki herkes haklı
Bulmus eglenceyı oynuyor ıste
Seni * istiyor sadece sevmiyor anla artık
Zikmek
Peki bana niye açıklama yapti değer veriyor gibi ve bunu yapabileceği baska kızlar da var onlara da yazabilirdi
Hayır yok elinin altında sen varsın senin a*hahaha. Bir erkek yakışıklı olsa bile yeni bir kız tavlamak o kadar kolay değil. Bu değer vermek değil sadece vücudunu beğenmiş azginliktan bunları yazmış. Ben erkek olduğum için anlıyorum
Değer veriyor gibi aciklama yapmazdi o zaman bana
Yapardı bende öyle yapıp kandırıyorum. Zikip bırakıyorum. Sen istediğine inan seni terk eder yine
Nasıl dize getirilir peki
Getirilmez
Başka biriyle çık artık. Onada sunma kendini deki daha seninle seks yapmak istemiyorum. Zaten kız sensin yine erkek bulursun
Ama kopmak istemiyorum ki
niye çok mu yakışıklı? boy kilosu kaç?