Cinselliğe yok diyoruz ayrılıyorsunuz kabul ediyoruz ayrılıyorsunuz takmayinca ayrılıyorsunuz üzerinize düşünce ayrılıyorsunuz gerçekten neden varsınız bu dünyada ortalığı karıştırmak kadınları üzmek için mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yani hersey cinsellik degil insanda karakter bilgi sadakat sevgi olmali bunlarin yaninda cinsellik ise o iliskideki dogruluklari taclandirmak gibi dusun
Abi sevdim bekledim sadık kaldım. Yalan söylemedim arkasından iş cevirmedim yanlış yapmadım yanında durdum ayinede ayrildi
Ozaman sende olan karsindakinde yokmus maalesef soylediklerim 2 taraf icinde gecerli
Beni tasiyamamis öyle dedi
Karaktersizmis
Üzüldüm ama Allah yukarıda birinin hayatını mahvedip sonrasında mutlu olamaz ki bunu farknds değil insanoglu
Beddua etme boş ver kimse yasattigini yasamadan olmeyecek
Bence sebep bunların hiçbiri degil seçerken hep tipine göre bakıp kabul ediyonuz unutmayınki en çok aldatan giden en yakışıklı olanlar
Sana bir şey diyim mi bı sevgilim vardı bin gibiydi buna rağmen aldattı beni karakter çok önemli tipe yasa bakmıyor
Tabiki 10 parmagında 10 bir degil ama benim söyledigim çogunluk için geçerli
Ah ah ne yapsam olmuyor kötü biri olmamak için çok savaş veriyorum ama bigun herkesi çiğneyen ezen brii olcam diye çok korkuyorum
boş ver zaten düzgün birini bulcam diye ayrıca bi çaba sarf etme sadece ilişkilerinde mesafeli ol dogru kişi denk gelince anlıcan zaten o yüzden ne kadar kafaya takarsan o kadar üzülürsün
Mesafe çok önemli evet
Ciddi olursan ilişkinde amacı ciddi olmayan erkek zaten senle devam etmez bence bu eksi degil senin için artıdır
Bundan sonra gerçekten böyleyim ben iki günlük insanlar için günaha giremem
Günahtan ziyade bırak deger versin sevsinler sonra zaten dogru kişiyse ne istiyosan yaparsın
Aşko sana güzel kardeşim denk gelmiş xhanahhs ayrılmayan vardır yani cemaatci falan bul harama bakmayan
Kalmamış cidden kalmamış
Kız var mı peki ayrılmayan xhbahahs yok cinsiyet olarak bakma aşko olaya yani versem benşm olur ayrılmaz kafasına daa girme ucuz bi düşünce bu ona kendini en güçlü erkek giib hissettirirsen ayrılmaz
Ben canım olunca dayanamıyorum ki birde ay ne bilim canım saçma oyunalr oynayıp duran maldi herşeyimi rağmen değer vermiştim aptal cidden
Ahahhaha unut gitsin her zaman daha iyisi varsır %100 😎
Umarım iyisine denk gelirim
Umarım aşko 😘
Sen insanları doğru seçemiyorsan biz ne yapalım bacım?
Abi hepsi mi yablis olur
Demek ki hepsi yanlış. 1 ilişkim hariç hepsi dozunda edeple bitti. Ergenlik dönemlerini saymıyorum.
Yok ben genelde aldatıldım yalan söylendi beddualar edip ugurladim
Eğer tanışma aşamasında dürüstlüğünü vs. biraz da olsa anlayamıyorsan senin eksikliğin. Biraz anlıyor olsan tümünde benzer durum yaşamazdın.
Sen kendini niye değiştiriyorsun doğrunu seç sonra ona uygun kişiyi denk gelir illaki
Ben kararımı verdim zaten. Hiç bilmiyorum ugrasmycam açıkçası kendi halimdeyim
Saymışsın ya öyle yapıyoruz olmuyor böyle yapıyoruz yine olmuyor vs. onun için dedim. :) Erkeklerde tek tip değil ki sonuçta a diyen var b diyen var iyisi var kötüsü var bu kadar genelleme yapmak boşuna oluyor. Anlata bildim mi bilmiyorum, sen kendi istediğine odaklan.
di mi biizm suçumuz ne cinsellik de istemiyorlar
Cinsellik yasayincada istemiyorlar çok garipler sanırım bozuklar yaa mayalari bozuk
bende akıl sır erdiremedim
senin anlamadığın şey şu. hep bu tür erkeklerle muhatap oluyorsunuz sevgili oluyporsunuz aşık oluyorsunuz. abaza erkeklere aşıksınız. kısaca siz sevmesini bilmiyorsunuz her erkek böyle de-ğil
Abi napim napim sözde sevene gittim tıp para hc bişey önemli değil aynisjni yapti
bak işte erkekler pek inanmaz bu lafa :) çabuk sevgili olup çabuk aşık oluyorsunuz. önce tanıyın bi
Öpme sarılma kezban oluyorsun zaman de ne zamanı canım mısın oluyor. Yapıyorsun veregen ksar oluyorsun çok tuhaf bı durum
kezban ol boş ver onların derdi başka böyle erkekler zaten bsaştan belli eder
He he biri vardı bişey yaşamadım ayrldik bı ay sonra birini buldu şehir şehir gezdi otellerde kaldı sonra nişanlandı bak bana gelince de borcu vardi
ben karaktere bakan kız görmedim :D
İstasyonda iki tur atıp verirsen öyle olur tabi.
Fazla değer veriyorsun herhalde ben onu anladım
Evet fazla ben normalde de çok merhametli biriyim bide sevdiğim olunca daha farklı oliyor
Valla şahsen kadında merhamete bitiyorum, herkes aynı değil ama neticeye bakarsak.
Merhamet gösterince mi kaçıyorlar?
Yavrum kanmayacaksın sende erkekler istediklerini alana kadar her şeyi yapar sonra vur kaç yaparlar
Seks varsa giden aptaldir
Vardı ama gitti yani. Ama ben çok değer verdik aşırı sadık kaldım eski sevgilisi gibi onu aldatmadim galiba ayrılığı hak ettim
Onu bilemem sekstede iyiysen birak o dusunsun pisman olsun
Ego sanma ama fıstık gbi vücudum var bembeyaz belim incecik yan yana iken insanlarin ağzının suyu akiyrodu bana bakarken
Bilemem tecrube etmeden :)
Ôf tamam iyi gunler
Sanada.
Beynini kullan doğru kişileri bulursun
Yanlış kişilerle olmayin
Gacılar da farklı değil merak etme
Sana ne tür erjekler gekşyor bilmiyorum ki 😂
Süründürürsen istediğini elde edersin.
E ayrıldı gitti nasıl surundurcem
Sallama onun ne yaptığını. O seni izliyordur. Umursamazsan köpek gibi döner tekrar.
Başka şehire gitti cıvıl cıvıl karılar var ama pipisini tadan bidaha bakmaz bamya 🤭😁
Ahahahha kahkaha attım.
Sen de bir daha bakma öyleyse. Erkek mi yok sana
Ben seviyordum cinsellik 2. 3. Plandaydı. Benim için neyse bamyasini nereye sürerse sürsün tadı yoktu zaten. Parmağım ondan daha uzundu
Ahahah ya kaç cm di
Bilmiyorum ki inince kayboluyordu çok küçüktü hissetmiyordum pek kendisi de çok utanirdi bu durumdan farkidnaydi küçük oldugunu
Hımm 15 cm nasıl sence?
Ne bilim ben onunki kcuuktu ilkim olmaisna rağmen bunu anlayabildim ben
Hımm öyle diyorsan küçüktür bence de
Nerde yaşıyorsun
Verme
Sen de haklısın :)
Yanlış birliktelikler
Allah belasını versin onun insAllah
Kötü bişey mi yaşadın
Çok guvendim
Konuşmak istersen beklerim
🖐️
Versen suç vermesen suç 😅
Ay cidden ya
Dm Kapalı olmasa bişe soracaktım
Vermeseydin
Vermedim yine gitti. Oruksu seviyor çoğu beyefendi
Offf bende bıktım kızlardan saçma sapan tiplere gidiyorsunuz bizde sap kalıyoruz
Sinirim bzouldu gece gece
Yaş doğru muu
Evet
Büyükmüşsün benden
Hm anladim
Neyse sana tavsiyem cinsel ilişki için FB tarzı bişey yap ileriye dönük ilişki için cinsellik vs taviz verme
Cinsellik bitti benim için tövbe tövbe
Bir sefer bakirelik gitmiş ben olsam yapardım
He ya oldu tabi. Çünkü buradan ibaret hersey
Kızların çoğu için öyle
Bos ver sende kalbin istediği gibi davran
Benim kalbimden artık hiç bsiey gecmiyor
Bunlar kaç erkekle yasadın ki
Düzgün ver