Eşim nadir olarak banyoda mastürbasyon yapıyor bazen regl olduğum zamanlarda ve birkaç kez hamileliğimde denk geldim çok yaptığını sanmıyorum genelde banyoya girdiğinde girmisken yapıyor p*rnoyu da sevmez hatta bir kere ilişkimizde ısrarımla izleyerek yaptık ben kadına bakıp sana şoyle yapayim falan demesini beklerken demesin mi ah şu kadının kalçalarıni şoyle s... Diye ben şok ama tabi kendim dediğim için ve o an bozmak istemedigimden bozuntuya vermedim sonrasında canım mısın aşkım sen öyle denir mi benimle ilgili demen gerekiyordu dedim şakayla. Şimdi kısacası ben buna soruyorum kimi hayal ediyosun diye seni diyor hiç inanmıyorum ama yemin ediyor ne bileyim ben sıklıkla p*rno izlerim kadın halimle ve izlemediğimde de eşimi düşünsem dahi farklı fantezilerle düşünüyorum başkası olması vb. Yani eşimin sadece beni düşünme ihtimali var mı pek inandırıcı gelmiyor?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz izleriz genelede ve ordaki hareketleri yaparız eşim pek istekli o konuda benimde hoşuma gidiyor bende regle olunca eşim izleyerek yapar bazende ben karşısında olurum öyle yapar
427 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel benim ki düz bir insan sanırım biraz
Cevap sahibi+1 yılAynen bazıları utanır bizde de ben çok utanıyordum eşim biraz açıktır o alıştırdı beni
Cevap sahibi+1 yılSiz bir keremi izlediniz
Soran+1 yılEvet ya zorumla izledik kendini kötü hissediyor sanırım eşiyle bunu yaptığı için bilemiyorum genelde kadınlar böyle düşünür ama benim eşim öyle davraniyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım evet bende kötü olmuştum sonuçta orada kadınlar var ve erkekte var bende izliyorum ama sonra alıştım hoşuma gidiyor şimdi bekarken hiç izlememiştim ben
Soran+1 yılDoğrudur eşimin de erkek olması biraz düşündürüyor sanırım ben bekarlikta daha çok izlerdim
Cevap sahibi+1 yılBen biraz çekingendim bekarken muhafazakar bir ailem vardı izleyemezdim
Cevap sahibi+1 yılKendinizi çekiyor musunuz peki
Soran+1 yılAy yok eşim öyle bişey de yapmaz zaten eski sevgilim yaptı tehditleriyle çok uğraştım eşime falan gösterdi o yüzden biraz o mevzuya uzağiz eşim sevgililikte bile yakınız diye istemezdi foto falan yanıma gelirdi direk ama çekince sonra izlemek açısından iyi oluyor
Cevap sahibi+1 yılBiz çekiyoruz bazen eşim evde yokken uzakta iken izler bazende ben atarım ona evde çekip bizde sevgiliyken başladık çekmeye
Soran+1 yılGüzel olur bencede
Cevap sahibi+1 yılEvet güzel oluyor sonradan izliyoruz
Cevap sahibi+1 yılSen acaba izlediğin erkeklerden etkileniyorsun da eşin ondan mı kıskanıyor seni izlemek istemiyor
Soran+1 yılAslında erkekten değil komple ordaki ilişkiden etkileniyorum ama kıskanıyor olabilir bir keresinde izleyeceksen lezbiyen izle daha iyi falan demişti birde bende lezbiyen prno izlerim o zaman demişti gıcık etmek icin
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben erkeklerden etkileniyorum bazen eşimle dalgada geçiyorum bazı durumlarda peki eşin çok mu kıskanç dışarıda falan giyiminede karılıyor öu
Soran+1 yılPek karışmazdı yeni yeni karışmaya başladı çocuktan sonra ama genel olarak fazla kıskanç değil orta
Cevap sahibi+1 yılAnladım açıksınız o zaman siz
Soran+1 yılAynen siz kapalı misiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet kapalıyım ama pek karışmaz eşim bazen iki sefer açılmıştım tatilde bir şey dememişti
Soran+1 yılDoğrudur çok aşırı kıskanç değil demekki
Cevap sahibi+1 yılNormalde kıskanç sevgiliyken çok çektirdi bana ama şimdi çok değil evlendikten sonra rahat yani
Cevap sahibi+1 yılEşiniz farklı duygular beslemiyor ama sizde var sanırsam sınırısız gibi bazı şryler
Soran+1 yılYeniliğe açığım diyelim
Cevap sahibi+1 yılAnladım sizin eşinizle ben aynı huydayım eşimlede siz galiba
Cevap sahibi+1 yılEşimin başka düşünceleride oluyor sizin oluyor mu
- +1 yıl
Ne tür izlediniz
- +1 yıl
Eşinin ne tür düşünceleri var ordaki erkeklerden etkilendiğini biliyor mu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılp*rno ciddi açıdan ilişkinizi tetikleyebilir. Belki o an bozuntuya vermezsiniz ama ilerde artık o izlediğiniz goruntuler hep bir daha fazlasını istemenize itekleyebilir durumu. Bdsm veya hard p*rno kadar girebilir mesele. Aranız bozulabilir. O izlediğiniz goruntuler gerçeklik dışı tamamen film seneryo üzerine. Gerçek ilişkiyi yansıtmaz. Genelde ilaçlı ve özel olarak seçilmiş kişiler rol oynar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
seni düşünerek yaptığını pek sanmıyorum. ancak seni aldatıyor anlamına da gelmemeli
05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Soran+1 yılYa başkasını hayal edebilir iç dünyası sonuçta icraata dönmemesi niyetlenmemesi önemli yoksa hayalde bende neler düşünüyorum
Soran+1 yılDüşünüyor tabiki
Gizli Üye(30-35)+1 yılo degilde niye agzina alip oral yapmiyorsun madem o kadar dusunuyorsun. bu isler hayal ederek yapilmaz. sacma.
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yapıyorum inan ki eşime göre daha yenilikçi daha aktif bir insanım ama yinede bunun ayrı bir zevki varmış
Cevap sahibi+1 yılicine kurt düsürmeyim ama esinde kaçiş var gibi elinde olsa senle hicbir sey yapmaz bence. gorev niyetine yapiyordur kafasinda.
Soran+1 yılSanmıyorum ya ben ondan daha çok mastürbasyon yaparım normalde çünkü kadınlar her karşılıklı ilişki de orgazm olamıyor ama sağol yinede
Cevap sahibi+1 yılerkekler farkli. bekarlikta zaten yeterince yapiliyor. kadinlar mecbur kaldigindan dedigin gibi olabilir erkekte kacıstir ancak bu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen cok fazla p*rno izliyorsun değil mi izlediginde ister istemez başkasini düşünüyorsun değil mi sen düşünüyorsan emin ol esinde dusunuyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon yaparken illa birini mi hayal etmek gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılhahahhahah sen varsan niye 31 cekeyimki seni s ikerdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim anlamadığım nokta şu sende mi başkasını hayal ediyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılHer seferinde değişiyor ama artık hayal edecek kimseyi bulamıyorum zevk vermemeye basladi
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum.. evlilik sıradan olmuş size göre o zaman
Cevap sahibi+1 yılNapacaksın peki bundan sonra
Soran+1 yılNapayim aynı devam ilişkimizde renk katmaya çalışıyorum işte arada
Cevap sahibi+1 yılMaalesef monotonluk başlamış.. böyle sürecek belli ki
Soran+1 yılHayırlısı ya şu çocuk bir büyüsün de eski formuma dönüp kocamı da zorla da olsa döndürürüm daha bebeğim 6 aylık uğraşmaktan ilişkimizde yogunlasamiyorum fazla
Cevap sahibi+1 yılAynen hayırlısı.. konuşmak isterseniz buradayım sizi rahatsız etmiyim
Cevap sahibi+1 yılPeki konuşma şansımız olur mu sizle seviyeli şekilde
Soran+1 yılMonotonluk falan demenizden böyle bişey diyeceğimiz tahmin etmiştim ama öyle bir şey düşünmem
Cevap sahibi+1 yılYok hayır sohbet demiştim sadece sıkıntı yok. Yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi üzüldüm yanlış anladığınız için. Ben orada genelde böyle olanlar böyle gidiyor demek istedim yattı balık yan gider gibi
Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Sen hayal ediyorsun oda eder mutlaka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılseni hayal etmesi çok küçük ihtimal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni neden hayal etsin seni zaten zikiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende öyle düşünüyorum neden beni hayal etsin ki ama yemin ediyor
Cevap sahibi+1 yılKomşusundan ünlü birine herkesi hayal edebilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiz videoya alır izlerdim
00 Yorumla
+1 yılSen farklı bir kişiyi mi hayal ediyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
?
+1 yılHayır etmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılHiç sanmıyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamileyken yapmıyor muydunuzz
021 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorduk ama bazen çekiniyordu çocuk hareket edince zarar veririm diye
Cevap sahibi+1 yılHmm bence başkasını düşündüğü kesinn
Soran+1 yılAksama yine Kur'an'a el bastırmanin zamanı gelmiş jxkfkd
Cevap sahibi+1 yılHahahha ösvzöz kaçç yıllık evlisinizz
Soran+1 yıl2 yıl oldu daha 😂
Cevap sahibi+1 yılYenisinizz jsözsö yaşlar kaçç
Soran+1 yıl2 ay sonra 24 oluyorum oda bugün 26 oldu 😂
Cevap sahibi+1 yılGençsiniz dee 😂😂 bişi merak ediyorum hamileyken hormonlar tavan oluyo muu bjzözö
Soran+1 yılOo hemde nasıl özellikle 6. Ayda falan hamileliğin tam ortalarinda
Cevap sahibi+1 yılSıklaşmış mıydı peki dahe çok yaper mıydınızz
Soran+1 yılDeğişiyordu bazen çok sık bazen az
Cevap sahibi+1 yılDayanabiliyor muyduunn bsbjöö
Soran+1 yılEvet bir sıkıntı olmuyordu ya
Cevap sahibi+1 yılPekkii göğüslerin çok büyüdü müü
Soran+1 yılBaya büyümüştü eski haline döndü ama
Cevap sahibi+1 yılBitti mi emzirmee
Soran+1 yılBen emzirmedim emmedi sonra sütüm azaldi falan mama veriyorum
Cevap sahibi+1 yılKaçtan kaça çıkmıştı pekii
Cevap sahibi+1 yılNoldu
Soran+1 yıl80 den 90 a cikmisti
Cevap sahibi+1 yılHangi hali daha iyiydi sence
Gizli Üye(25-29)+1 yılE onu boşalt elle sende ve goguslerinle olmaz mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yapiyoruz
Cevap sahibi+1 yılE daha çok boşalt regl olduğunda demekki doymuyor
Cevap sahibi+1 yılAnal yapsanız?
Soran+1 yılEşim hayatta yapmaz günah diye
Cevap sahibi+1 yılSiz istiyor musunuz anal yapmayı? Eğer istiyorsanız sadece regl zamani en azinda. Bir defa yapın yani başkalarına gözü kaymasin.. goguslerinizle eğer büyükse boşaltın onu
Gizli Üye(25-29)+1 yılArada belki
211 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
Cevap sahibi+1 yıl@selcukhan06 arada esini dusunuyordur geri kalan kisimda baska insanlari dusunup mastürbasyon yapiyordur
Cevap sahibi+1 yıl@selcukhan06 maalesef sana mesaj gönderemiyorum 😂
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Gene hizlanirsin
Cevap sahibi+1 yıl@selcukhan06 ugrasamam
- +1 yıl
👍☺️
- +1 yıl
Bir denesen ne olur 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@selcukhan06 çok geç 😂
- +1 yıl