Erkeklerin yatakta görmek istediği kadın tipi nedir?

Erkeklerin yatakta görmek istediği kadın tipi nedir?
Ben aşık olduğum kadını isterdim sadece ama aşık olduğum bir kadın yoksa da tamamen istekli ve işini çok iyi bilen bir kadın isterdim burada duygular olmadığı için sadece seks amacı olduğu içinde istek çok önemli olur benim için gerisi zaten önemli değil
Özgüvenli, dişil enerjisi ve cinsel isteği yüksek, kendisiyle ve bedeniyle barışık, yatakta ayıp/günah gibi kavramları olmayan, zevk almayı ve zevk vermeyi bilen, kendi bedeninin haz noktalarını tanıyan kadınlarla doyurucu cinsellik yaşanır. Mükemmel fiziği olup ölü balık gibi yatmasındansa ortalama, hatta ortalamanın altında fiziği olup sevişmeyi bilmesi tercih nedenidir.
EİC için teşekkürler 🙂
Rica ederim
Alttayken perde desenlerini incelemeyen, üstteyken yastıktaki tüyleri toplamayan, hareketli, pozisyon zenginliğine önem veren, daha dokunmadan "ayy acıdı" demeyen, farklılıklar karşısında "oyy yapamam" demeyen, hareketli, sınırsız, atılgan, gözü pek vs vs:)
Salonu da balkona katalım mı? Daha ferah olur
Nefes al bakayım! Tamam olur bundan hsjs
Haykırdııım jdjdkxkdkdkd
😅 shdj gerçekler
Valla öyle kxkekxkdmd
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🌺
Cevap
18Cevap
Sertliğime ve vahşiliğime dayanacak biri olmalı.
Morardı diye korkmadan dolu dolu yaşayacak ve slave veya submissive ruhlu birinden bahsediyorum.
Her erkeğin beklentisi farklıdır.. Çoğu söyleneni yapan mesela..
Ölü gibi yatmayan karşılık veren ateşli istekli kadın isterim. Klasik türk kadınları evlendikten sonra ölü gibi yatar ne zaman erkek yaklaşsa başım ağrıyor der sırt dönerler bakımsızdırlar kilo alırlar vajina kıllarını bile almaya üşenirler çocuk baktım yemek yaptım bahaneleri üretirler sonra da erkek eşiyle yan yana uyumak dahi istemez. Ben arkadaşımda şahit oldum 1 ay yaz günü terlediği halde banyo yapmadı diyordu.
Balık etli yılan yazmış biri o dotunu kaldıramaz. Kadın ince ve zarif olur
Cinselligi sonuna kadar yaşayabileceğin bitişi olmalidir
Çoğu zaman itaatkar ama ara sıra dominant kontrolü eline alan
Aktif kadın olsun put gibi yatan değil ve daha başka şeyler
Üst tarafta ki portakal en az 85 beden olması lazım bide süt beyz tenli olması lazım
Istekli olsun surekli opussun hareketli olsun bla bla iste
Bu bence uyum meselesi. Bir tipleme veya şekilciliği doğru bulmuyorum.
her şeyini vereni severler
Bu resim ne ya töbe töbe
Şımarık tatlı az oynak😅
Dolgun, istekli, fantezi seven
Ayaklarını sergileyen ve kullanabilen
Kendine güvenen ister..
Balık et minyon ve yılan
Doyuran
istekli tam bir s urtuk kari isterim
İtaatkar
Rimming yapan kadın
Narin