Moralim çok bozuk duygusal bir şekilde seks yapmak istiyorum neden kimse duygusallığa önem vermiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPartner seçimi çok önemli maalesef erkeklerin büyük bir çoğunluğu bunun tadını dahi bilmiyor zihinsel bir haz ruhsal bir haz aslında bedensel hazdan çok daha fazla zevk verir ve derin bir hazza iter insanı ancak bunu görebilenler kadınları tanıyanlar ve tadını bilenler bilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla tüm duygularının duyurulmasını istiyorsun. onu doyurmak için dudaklardan başlayıp yanak gidik boyun gerdan göğüsler göbek bal kutun defalarca öpülür yalanip emilir kızarmadan 69 dan sonra iyice uyarılır her pozisyonda sert becererek seni uçurumak isteriz. Keşke uygun ortam bulsak. O cesareti göstereni bulabilsek
00 Yorumla
Bunu bende istiyorum ama kızlar bana şans vermiyor aşk konusunda hemen reddediyor
Ve artık devir değişti duygusal olarak çok az tercih eden var millet artık sadece cinsellik için sevgili oluyor ne bir duygu ne bir aşk hiçbir şey yok onu yaşayalım yeterli kafadındalar00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğin işlevi moral bozukluğunu gidermek değil. Yatak odası insanın ilkel dürtülerin ortaya çıktığı yer olmalıdır. Tutkulu seks ile duygusal seksi karıştırdığını düşünüyorum. Duygusal ve romantik şekilde ancak öpüşüp koklaşma, sarılma, sevişme olur.
01 Yorumla- +1 yıl
*ilkel dürtülerinin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
43Cevap
+1 yılErkekler için cinsellik erotizmdir çünkü.. onlar görsel olarak uyarılir .. biz kadınlarda ise cinsellik romantizmdir.. kadının gardıni düşüren uyarıcılar işitseldir. kadinda. kulağa hitap. etmek gerekir.. bunların farkında olan erkekler de var tabiki. farkindaligi yüksek erkekler.. diyoruz biz bu türlere.. onlar güzel sever , incitmeden sever, beyinlerinin duygusal yaratıcı tarafını da kullanirlar. bir kadını kendine tutkuyla bağlamak da zaten öyle her babayiğidin harcı da değildir..
46 Yorumla
Soran+1 yılImm o tutkuyla kendine bağlayana itaat edebilirim
- +1 yıl
@asuasuasuman çok güzel bir açıklama. Her erkeği gömmediğin için de ayrıca teşekkürler.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Soran+1 yıl@asuasuasuman evli misin
- +1 yıl
Değilim neden sordun?
Soran+1 yılÖylesine
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu bende istiyorum. Tutkuyla ufak dokunuşlarla, öpücüklerle başlayan sevişme sonrası, hard, ateşli, can yakmalı, küfürlü seksle sonlandırıp, az öncesinde sanki düşmanımmış gibi s.. ktiğim o değilmiş, küfürler savurduğum o değilmiş gibi göğsüme yatırıp öpüp koklayıp, bütün aşk ve sevgi cümlelerini sıralayıp, şevkate boğmak.
Erkeklerde duygusallık sever. Ama seks esnasında içimizden bir hayvan çıkıyor işte.
110 Yorumla
Soran+1 yılOhh süper ifade etmişsin gerçekten. O hayvan çıksın içinden ben ölürüm o hayvana 😍
Cevap sahibi+1 yılÇıkartınca da, ters tepiyor işte.
Soran+1 yılBende ters tepmez denesin de görsün
Cevap sahibi+1 yılDeneyecek olan şanslı adam olacak demekki.
Soran+1 yılArtık ben mi onu siiker o mu beni bilemem 😂 çok yırtıcı oluyorum
Cevap sahibi+1 yılDur dur iş vakti coşturma beni dur. Hayallerime tam uyuyorsun. 😉
Cevap sahibi+1 yılya da yardır gitsin yaaa.
Soran+1 yılHahah
Soran+1 yılAz değilsin sende
Cevap sahibi+1 yılNoldu neyimi gördün 😏
Kimse karşı tarafı düşünmüyor duygusuz olmuş herkes önce karşı tarafı anlayacaksın onun isteklerini gönlünü hoş edecek sonra gerisini partnerin halleder zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevdiğim adamın da herşeyine razıyım isterse beni sertçe canımı canımı yaka yaka becersin hoş görürüm
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Nasıl yani seks yaparken ağlamak gibi bir fantezin mi var?
02 Yorumla
Soran+1 yılKastettiğim o değil tabiki arzulu tutkulu diyorum
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. istedigin seks degil sevişme daha cok aslında ve neden yapmasınlar? sen yanlış kişilerle oluyorsun demekki
00 Yorumla
+1 yılTamam duygusal yaparız Problem değil ben seni ağlata ağlata ilişki yaşatırım bundan daha duygusal ortam mı olur
00 YorumlaDuygusal olunur ama sevgılı olman şart gibi duruyor senın olmasa bile illa duygusal yaşayan vardır :)
00 Yorumla
+1 yılŞimdi burası duygusal erkek dolar. 😉 Şanslısın bol şans diliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sen değilim herkese atlayayım yavrum
- +1 yıl
Ben sana herkese atlarsin demedim. O kadar seçenek olacak istediğini seç. Hesabım gizli değil saklayacak yüzüm de yok. Ne yazdıklarım da ortada.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıldertlesmek konusmak sohbet etmek için cinsellige gerek yok ki
04 Yorumla
Soran+1 yılSeks de istiyorum demekki
- +1 yıl
duygusallık ve boşluk içerisinde yapılan cinsellik arzu ve haz yaratmaz ki
Soran+1 yılhoşlandıktan sonra yaratır
- +1 yıl
asla yaratmaz evet ilişki yaşarsın biseyler olur ama bosalma hissetme veya rahatlama olmaz güven bana
Ben de sırf bunun için yanlızım Yok gerçekten ya bulamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBencede çok önemli duygusal olarak seks yapmak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeçimin ile alakalı bu Seçtiğin kişi Ne ekersen onu biçersin
00 Yorumla
+1 yılDuygusal seksin verdiği hissi zevki hiç bir şey vermiyor
00 Yorumla
+1 yılDuygusal yapman için karşılıklı duygu beslediğin biri olmalı karşında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusallık istiyoruz, ama aynı zamanda yatakta o.. rospu olacak kadın istiyoruz. Ve bu ikisi arasındaki dengeyi sağlamak çok zor değil mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılBence kolay benim açımdan
Soran+1 yılZaten oroospu ruhluyum
Soran+1 yılİçimden tam bir geyşa çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılYorumlarda okuduğum kadarıyla sert seviyorsun. Hani sevdiğin adamın sert davranması, argo konuşması, o.. rospu gibi davranması kötü hissettirmez mi? Benim en çok sevdiğim şey sekste bunlar ama sevdiğim kadına nasıl yapabilirim bilemem. Sonra yüzüne nasıl bakarım?
Soran+1 yılBenim hoşuma gider yatakta o.. gibi davranması. Ama tabi bunu normalde hayatımıza yansıtmayacak bana saygı duyup sevecek
Cevap sahibi+1 yılO konuda hem fikirim. Gidip yatakta kullandığım küfürlü kelimeleri normal günlük hayatta hitap kelimesi olarak kullanmak saygısızlıktır. Ama dediğim gibi sanırım ben çok ince düşünüyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim aşk tanımı tam olarak bu sevgi tadında..
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYavaştan serte gidince öpülecek her yeri öperek doyumsuzca yapmak.. canı çekiyor insanın..
Soran+1 yılOff süper
Cevap sahibi+1 yılKeşke konuşabilsek
Cevap sahibi+1 yılDuygusal olma garantili
Soran+1 yılTanıdığım biri gibi konuştun 🤗
Cevap sahibi+1 yılO zaman gel tekrar tanışalım alayım gizliden,😅😅
Cevap sahibi+1 yılHemen yaparım istersen
Soran+1 yılNeyi yaparsın 😂
Cevap sahibi+1 yılMesaj atmak istedim sana ondan 😅
Cevap sahibi+1 yılProfilimi açarım gizliden demek istedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarsina hic cikmadi mi peki bu şekilde cinsel birliktelik yasayacagin kisi sadece cinsellik ki vardi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep düz geç kafası
Cevap sahibi+1 yılOnlarla birliktelik yasadiniz mi peki. Herhalde biraz daha olgun kişiler istiyorsunuz. Birazcık da duygusallik yasamadiginiz icin geçmişte şimdi daha çok istiyorsunuz
Soran+1 yılMaalesef yaşadım
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Herhalde biraz pişmanlık var
Soran+1 yıl4 5 kişi konusunda evet
Cevap sahibi+1 yılDigerlerinde bu pişmanlik yok herhalde
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı moddayız ama ben duygusallıktan çok sert istiyorum
027 Yorumla
Soran+1 yılBen de sert istiyorum tutkulu duygulu sert
Cevap sahibi+1 yılAynenn öylede yanımda olsan yapardık belkide
Cevap sahibi+1 yılDuygusal soft ile başlayıp tutkulu ateşli bir şekilde serte dönmek güzel olurdu
Soran+1 yılİşte benim kastettiğim bu. Pasiflik yavaşlık falan değil
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin gizliden çıkayım
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum ve ne istediğini biliyorum ikimizde aynı dertten muzdarip olmuşuz kesinlikle bahsettiğim gibi olmalı
Soran+1 yılHayır 🤤
Cevap sahibi+1 yılKadında sert olabilir mesela bu konuda sert oral yapması kucakta sert z. plaması belini tırmalaması bunlarda sertliği ve hazzı arttırır bence
Soran+1 yılTırmalamam ama üstüne atlarım üstüne çıkarım kızgın bir kedi gibi 😂
Cevap sahibi+1 yılDoggyde o kalçaya şaplaklar saçı çekmelerr sert sert pompalamaaak neyse sakin olalım 😃😃😃🔥
Soran+1 yılGözlerine bakarak yüzünü avuçlarım alt dudağını ısırırım
Cevap sahibi+1 yılHahaha üzerinde zıplarsın sen kesin durmadan sert sert zıplarsın 😃😃🙈🔥
Cevap sahibi+1 yılSen baayaa bayaaaa isteklisinn seni.. Z... kecek olan şanslı
Soran+1 yılEvet erkeklerim çok şanslı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahahaha tek eşli değilsin heralde 😃😃😃🙈
Soran+1 yılNe yapayım ya ilişkilerimin sonu gelmiyor bakıyorum hepsi bir yerde bitiyor
Cevap sahibi+1 yılAnladımmm sen benim partnerim olacaktın varyaaa neler yaşatırdım sana neler
Cevap sahibi+1 yılZaten. a... zdık iyice 🙈🙈🙈🔥🔥 sertliğime nasıl dayanırdın bilemem
Soran+1 yılNe mesela
Cevap sahibi+1 yılKelepçe Mesela 🙈🙈🔥🔥🔥🔥
Cevap sahibi+1 yılEsaret açık havada falan 🔥🙈🙈😃😃🤪👽👽👽
Soran+1 yılAçık havada derken kimsenin olmadığı tenha ormanlık alanı falan olabilir herkesin olduğu yerde meydanda yapmam 😂
Cevap sahibi+1 yılHahahahah tabikide ormanlık alanda 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılGece mesela 2 den sonra sahil kenarında tenha bir yerde hiçte fena olmaz yani 😃😃😃🙈🙈🙈🤫🤫🤫
Soran+1 yılMeydanda yaparsak gelen siiker giden siiker zaten 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBenim altımdan seni alamazlar zaten de neyse 🤣🤣🤣 haber bültenine konu oluruz herkesin içinde 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSeninle şimdi harddd sof karışımı sevişmek güzel olurdu güzel yanımda olaydın şimdiye oooo başlamıştık 🤫🤫🙈🙈🙈
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal ilişki bende istiyorum ama bulamıyorum herkesin derdi sade kuru seks olmuş maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler için öncelik alacakları zevktir karşı taraf ne düşünüyor umrunda olmuyor pek seks yapmak istiyorsan ki bunu eğer aşık olduğun adamla yapamayacaksan de duygularını bir kenara koymalısın
14 Yorumla
Soran+1 yılAşık olduğum adamla ayrıldık
Cevap sahibi+1 yılO zaman başka bir erkekten duygusallık bekleme canım üzülürsün
- +1 yıl
T et bir beni 🥰☺️
- +1 yıl
Yooo genelleme yapma
- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılDuygusallık sekste bir yere kadardır. Sonrasında sende dayanamazsın zaten
00 Yorumla
+1 yılDemek ki doğru insanla karşılaşmıyorsun nerede kalıyorsun sen
04 Yorumla
Soran+1 yılEvde
- +1 yıl
Ne tesadüf bende🤣
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Yan yana oturmayalım sonra komşu muyuz acaba 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes maddiyatçı olmuş
15 Yorumla
Soran+1 yılParaya ben de önem veriyorum artık
- +1 yıl
Ver bence
- +1 yıl
Ne versin
- +1 yıl
@ucankazmorton paraya değer
- +1 yıl
Himmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkide en önem verdiğim şey aslında benim ama evet genelde erkekler önem vermiyorlar
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDuygusuz sadece zevk için yapılan seks çok itici geliyor banada
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin seni tanımak isterim
Cevap sahibi+1 yılHem duygusal ilişki istiyorum diyorsun hemde yazmıyorsun aradığın şey bende ama sen başka yerlerde arıyorsun
Soran+1 yılHerkes beceremiyor ki
Cevap sahibi+1 yılBecermeme gerek yok ki benim yapım böyle zaten ilişkideki olmazsa olmazım
Cevap sahibi+1 yılDene pişman olmazsın derim
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen istemiyorsun belli
+1 yılGenelleme yapma bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılSekste duygudallığa gerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılŞahsen yapsam öyle yaparım
00 Yorumla
+1 yılOnun için aşk lazım biraz
00 Yorumla
+1 yılYanlış kişilerle karsilasmissin
00 YorumlaDuygusalliktan kastin ne
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. O nasıl oluyor farklı bir sekildemi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin önce sevmen hatta aşık olman lazım sanırım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen veriyorum bende kadın versiyonunu bulamiyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusuz çok keyifsiz oluyor
00 Yorumla
+1 yılVeriyorum ön yargılısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Duygusal bir oral fena olmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana aşk evliliği yazıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıl😋 evlilik soğutmaz mı
Cevap sahibi+1 yılmesela ben; çoook yetişkin filmleri izledim, çook boşaldım vs. ama hepsi aslında zevkin yaninda bana yarar da sağladı zarar da. Zarar olarak, artık kolay beğenemıyorum kimseyi... Yarar olarak daa, kadın anotomisini ezberledim resmen be :D. Ve kendimi şimdiye kadar tuttum, kimseyle ilişki yaşamadım. İlk iliskide basıcam nikahı, çünkü ona bağlılığımı netkeştirirsem yıllardır içimde biriken sevgimi tek bir gönüle odaklayabileceğim. Bu yüzden dedim. Fakat gönlü or. ospu olmuş erkeklerde duygu aramak göle maya çalmaya benziyor. Ya tutarsa he, iyi şanslar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaşın napti
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşamadık 😔
Cevap sahibi+1 yılYapma konusunda mi
Soran+1 yılYok başka nedenlerden dolayı boş ver
Cevap sahibi+1 yılÇok önemli ya
+1 yılherkes olmuş bir hard sevdalısı
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen harun abi dfdg
- +1 yıl
harun abi sensin ama :/
Soran+1 yılSen. d
- +1 yıl
adım harun değil ama senin abinim o aşikar :D
Soran+1 yılAbin olamazsın çünkü yaşıtız yavrum 🤗
- +1 yıl
ben softçu bir yaşıtınım öyle diyeyim :D
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Önemli olan senin vermen :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılMemnuniyet onmli🔥
00 Yorumla Konuşalım mı istersen
00 Yorumlaİyi seçim
00 YorumlaYardımcı olmayı çok isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen veriyorsun işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne duygusallığı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi misin
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Duygusal bir şekilde seks yapmak istiyorum. Neden kimse duygusallığa önem vermiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne