Kız arkadaşımla 1 buçuk saat ortalama ilişkimiz oluyo ama dolu dolu oluyo çünkü ikimiz de sert seviyoruz hatta bundan dolayı ilişkiden sonra vajinası tahriş oluyo kabarıyo dokunamıyo falan duşa girip yarım saat serin suya oturuyo ilişki sonlarına doğru çok kez kasılıp gevşiyo ben de biraz sonra geliyorum o sırada çok güzeldi diyor doydun mu diyorum fazlasıyla diyo ama bazen yataktayken tekrardan istekleniyo ve devam etmek istiyo bazen şartlar müsait olmuyor bazen aşırı yorgun oluyorum hatta bikaç kez da uzun ve hızlı yaptığımız için penisim tahriş olduğundan yapamıyoruz sizce doyuma ulaşıyo mu ulaşmıyo mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimden pay biçeyim. Ben de sevgilimle sevişmelerimizden çok keyif alıyorum. Bazen 3 posta da yapsak canım birdaha istiyor ona doyamıyorum. Ama bu beni zevk olarak tatmin etmediğinden değil kızlar olarak yapımız gereği erkekler gibi bir boşalma yaşamadığımızdan tekrar tekrar yaşamak istiyorum. Bazen de yorgun olduğumdan mı bilmiyorum tek de diyorum bu çok zevkliydi bana yetti. Ama hepsinden zevk alıyorum tabi.
22 Yorumla
Soran+1 yılHmm ondan mı doyumsuz gibi oluyosunuz yani
Cevap sahibi+1 yılEvett
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 buçuk saat nasıl sevişiyorsunuz ortalama seks 10-20 dk'da bitiyor zaten?
40 dk'dan fazlası zararlı p*rna değil bu
05 Yorumla
Soran+1 yılKnk 2 posta oluyo hiçbir seximiz 10-20 dk sürmedi
Cevap sahibi+1 yılNasıl teçhizat varsa artık :D sinirler yıpranmıyor mu? Peki hangi pozisyonlar :D
Soran+1 yıl3 pozisyona yoğunlaşıyoruz misyoner başlangıç pozisyonu çünkü o biraz dar ben ise biraz kalın bi penise sahibim misyoner harici başlayamıyoruz sonra cowgirl ve dogy en güzeli dogy ama ben yorulduğumda tekrar cowgirl geçiyoruz
Cevap sahibi+1 yılİşinizi biliyorsunuz reis :D 69 da deneyin bari
Soran+1 yılO sevmiyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni seven ve isteyen kadın sana doymaz kendimden biliyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılKötü anlamda mı doymaz iyi anlamda mı
Cevap sahibi+1 yılİyi anlamda bende sürekli isterdim
Soran+1 yılHmm ben de bazen korkuyorum acaba doyuramıyor muyum diye
Cevap sahibi+1 yılYooo öyle düşünme aklını başına al kıza sahip çık derim
Soran+1 yılEvlencez
+1 yılAz da başka yemeklerden yedir😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
+1 yılDibini düşürmen gerek
030 Yorumla
Soran+1 yılNası yani
- +1 yıl
Abi abartmışsınız. Ne demek 1 saat 1, 5 saat ya da gerçekten farklı bi şey var benim rekor mak. 25 dk
Soran+1 yılKnk 2 posta ilki 20-25 dk ikincisi 40-45 dk sürüyor oralda yapıyoruz
- +1 yıl
Oral mı uzun sürüyor?
Soran+1 yılYoo oral ben ilk postayı attıktan sonra oluyo 5-10 dk falan max
- +1 yıl
Değişik fanteziler yapın heyecan katın abi ilişkinize
Soran+1 yılYa bazı şeyler müsade etmiyo kral
- +1 yıl
Nasıl?
Soran+1 yılAma yapıyoruz zaten geçen gün görmüştük ellerini ayaklarını ve gözlerini bağlamak daha fazla zevk veriyomuş ki hakikaten de öyle oldu denedik defalarca kez kasıldı ve gevşedi o kadar fazla ıslandı ki
- +1 yıl
İşte onuniçin illa da uzun yapmak lazım değil ki 10 dk üç kere boşalan hatunlar oldu bende
Soran+1 yılEvet sadece uzun yapmak değil ki olay
- +1 yıl
O yüzden ön hazırlı önemli ki zaten varmış. Ya pozisyon ya da mekan değiştirin
Soran+1 yılKral şuanda memnunuz zaten niye değiştirelim 😅
- +1 yıl
Yani daha da çabuklaşır ve haz katlanır bro
Soran+1 yılKral elimden gelse aşırı yorulmasam daha da fazla yapmak istiyorum çabuklaştırmak isteyen kim 😅
- +1 yıl
O zaman devamkee
Soran+1 yılBiraz fazla kilolarımız var ikimizin de onları atarsak bazı pozisyonları da yapabilcez 😅
- +1 yıl
Kesinlikle. Hatun daha elastik olursa varyasyonlar denenebilir
Soran+1 yılOnda kalça çok geniş bende de göbek var knk bu yüzden bazen zorlanıyoruz benim cihaz da kalın ama çok uzun değil
- +1 yıl
Sınırlı şeyler yapılıyor misyoner falan
Soran+1 yılDedim ya misyoner cow bide dogy
- +1 yıl
Dogy büyük başarı 👏🏻👏🏻
Soran+1 yılNiye )
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Kısa dedin ya
Soran+1 yılKısa demedim çok uzun değil dedim 14 cm
- +1 yıl
Hmm zevk alıyorsa hatun sorun yok
Soran+1 yılKnk çok kalın benimkisi acılı bi zevk alıyo ama olsun 😅
- +1 yıl
Tebrikler knk
Soran+1 yılEyw kral
+1 yılDoydum demesi ile anlarız bazen de geğirebilirler
01 Yorumla
Soran+1 yılKnk doydum diyor zaten ama 5 dk sonra istekleniyo yeniden doydu mu doymadı mı anlamıyorum üstünden 1 gün geçtikten sonra soruyorum bak böyle oldu ama sen doymadın mı diyorum hayır saçmalama doymasam öyle demezdim diyor sadece tekrardan isteklendim diyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne