Sevgilim istemediğim halde rimming yaptı arkayı eliyle ayırıp yaladı yani hiç hoşuma gitmedi zevk almadım acı hissettim anal sekse karşı olduğumu bildiği halde parmak sokmaya yeltendi neyseki izin vermedim onu yapmadı kendimi sanki ordan seks yapmış gibi deliğin yapısı bozuldu sanıyorum ona güvendiğime pişmanım bu olayı nasıl unuturum bunu ona diyerek ayrilsam unuturmuyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu duruma gelene kadar sevgilinin hal ve hareketlerini bilmiyor muydunuz. Bu sekilde sizinle zorla birseyler yaşıyorsa ileriki süreçte zorla vajinal iliskiye de girmek ister
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılAranizda sevgi saygi var mi peki
Soran+1 yılBitirdim ben saygısı olan anala karşı olduğumu bile bile orayi ayırıp yalamaz
Soran+1 yılBunu yapan arkaya da önede koyar hani evlenmeden önden de iliski dusunmuyom
Cevap sahibi+1 yılVaktiniz var mı tkp edebilir misiniz birkaç bir şey sorabilir miyim
Soran+1 yılOlur gizliden gizliden cik
Cevap sahibi+1 yıltamam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen peki yalayınca zevk almadın mi?
133 Yorumla
Soran+1 yılAlmadım acı hissettim anala karsiyim parmak sokup giricek diye korktm gerdirip iki eliyle ayırıp yalayinca arkam dönük hoşuma gitmedi
Cevap sahibi+1 yılBu sende bir tabuysa hoşuna Gitmemiş olabilir ama acımasız saçma Çünkü dil değiyor sonuçta. Bunu yaşamak için deliren çok kız gördüm Çok zevk alan da gördüm. Sendeki ilginç bir durummuş.
Soran+1 yılBen evlenmeden önce sevisme opusme yasiyom önden evlenince yasicam arka hiç karsiyim hani yalama neyse de gerdirmek çok saçma geldi eliyle ayirmasi deliğin yapısı bozulcak korkusu çok oldu terkettim onu
Soran+1 yılDeliğin yapısı bozuldu diye korkuyom tuvalet yaparken tutamam diye gaz oldu geçen korktum en iyisi yasamamak bisi guvenemedm
Cevap sahibi+1 yılOooo Sen kendine paranoya etmişsin durumu. Bunu birlikte olduğun kişiye söylersin oraldan ileri gitmezsin. Zaten anal her kızın harcı değil.
Soran+1 yılAynen surterken bile gircek hamile kalcam saniyom evlenme olmadı ya mikrop filan kapicam hahahaha 😀😀😀 adama dedim regl olmadım bosey oldumu yok imkansız dedi surtmedeb ne olacak dedi ahhshdhdd
Cevap sahibi+1 yılSen belli ki bayağı bu işlerden korkuyorsun Bence sadece kendini tatmin et erkeklerle bir şey yaşama
Soran+1 yılBence de evlenmeden ben korkuyorum bisi olcak diye hahaha
Cevap sahibi+1 yılYanı bu senin için önemli. Demek ki kaybetsen bu sana pahalıya mal olacak. Ne gerek var kendini tatmin et geç
Soran+1 yılAynen ben benden ayrılcak biriyle günü birlik yaşamak istemiyom
Cevap sahibi+1 yılDoğru düşünce. Ama bu hayata nasıl baktığına da bakar. Yapan da yapmayan da kendi için yapıyor sonuçta.
Soran+1 yılOyle işte ciddi sevgililikte evlenince hersey daha güzel olucak kullanılıp atılmak hoşuma gitmez
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi bu hayata nasıl baktığına bakar. Başka bir kız da ben kullandım erkeği zevkime baktım sonra isim bitince başkasına geçtim diyebilir.
Cevap sahibi+1 yılPeki evlendiğinde eşin anal için anal için ısrar ederse ne yapacaksın? Ayrılır mısın yapar mısın?
Soran+1 yılCiddi olmadan önce belirtcem anal karşı olduğumu ona göre evlencez hiç dusunmeyenle evlenecem evlendikten sonra israr ederse bosanrm ya da zorla olursa shhshaa
Cevap sahibi+1 yılAferin bu doğru bir davranış. Hiç düşünmeyen biriyle anlaşıp evlenmelisin ki karşıysan eğer karşına çıkmasın. Sonrasında büyük problem oluyor. Bende şahsen anal yapmayanla evlenmezdim 😀
Soran+1 yılYa yapmayanla mi shdjdjjd neden ki anal niye hoşunuza gidiyor ak yolu varkene neden bok yolu dhdbd
Cevap sahibi+1 yılBunu bok yolu olarak düşünme. Benim analı sevmem için çok nedenim var eminim ki seven herkesin de vardır
Soran+1 yılNiye tuvalet tutamaz tibben de sağlıksız mikrop bide delik gensliyo bide bagirsak yirtilablr bide dinimizce gunah hak yolu varken :) ora boşaltma için
Cevap sahibi+1 yılTuvaletini tutamayan görmedim açıkçası. Mikrop kısmında hemfikirim Ama bu Herhangi biriyle Yapılacak bir şey değil Emin olacağın biriyle yapılmalı yani Hastalık olmadığına emin olduğun biriyle. Dikkatli yapılırsa herhangi bir yırtılmaya sebep olmaz. Dinen erkek erkeğe yapılması yanlıştır. Gaylik olmaması için yasaklanmıştır aslında. Tabii kadınla yapılmaması da normal değil ama işte gel gör ki bu zevk fena cezbedici😂
Soran+1 yılAk yolu iyidir :))
Soran+1 yılAcir arkadan ora zevk yeri degl
Cevap sahibi+1 yılErkeğin aldığı zevki geçiyorum ama emin ol yapmayı bilen adam kadını da uçuruyor :) acı İlk seferde olur biraz alışınca uçuyorsun
Soran+1 yılHahaha yok gotumu yirttirmayi dusunmuyom hiv filan gecer hahaha
Cevap sahibi+1 yılCanım adam hiv varsa önden yapınca da geçer😂 hiv sanki senin gotunde mi bekliyor 😂
Soran+1 yılHshshahhahahhahahaa 😃😃😃 aldatan adam oraldada gecirtir dogru soyluyosn ama arka kapı öndende muhim hahahaha
Cevap sahibi+1 yılYa bak doğrudur Arkadan yapmak senin için ızdırapsa zaten yapma Ben onda hemfikirim. Sana demiştim zaten anal her kızın harcı değil
Soran+1 yılEvet :) doğru söylüyorsun her kız hoslanmaz ben bi yalamada orayi gerdirmede bile deliğe bisi oldu sandm düşün anal yaşamayı bırak parmak sokmaya bilr karsiyim dhdhhdh ben gibi paranoyaklar bi bok yasamasn
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 yani kendini tatmin etsen Emin ol o sana yeter. Çünkü senin Keskin çizgilerin var cinselliği evlenince yaşarsın boş ver.
Soran+1 yılHahaha surtulunce hamile kaldım diye korktm ahdhdnndbdhd adamda imkansız dedi shdhdhjdhdjdd regl gelmeyince hshdhdhdhd korktum dhjdjdjd
Cevap sahibi+1 yılRegl psikolojiktir. Sürterken dediğin çamaşır var mıydı yok muydu
Soran+1 yılHem vardı hem yoktu pantolonlada surtturdum iç camasirlida yokkende
Cevap sahibi+1 yılÖnü yalat sadece oral yapın daha ileri gitmeyin
Gizli Üye(30-35)+1 yılparmakla deliğin yapısı bozulmaz da ayrılsan da unutmazsın bence
122 Yorumla
Soran+1 yılAyırıp gerdirip yalamayla bozulur mu parmak yeltendi girdirmedm arkaya dönüp elle ayirinca bozulurmu acaba
Cevap sahibi+1 yılalakası bile yok bozulmaz rahat ol
Soran+1 yılAma acidi ve tuvalet yaparken delik kapanmaz gibi bi durum seziyorum bunlar benim korkum mu arkaya dönüp elle açılıp yalaninca cidden bisey olmaz dimi anal seks ve parmak olmadığı sürece bir bozulma olmaz yapisinda
Cevap sahibi+1 yılanal yaşamış birisi olarak söylüyorum rahat olun
Soran+1 yılPeki siz yalattinizmi gerdirip bide anal da bile kapandimi delik
Soran+1 yılOzele gelirmisin şu korkumu yenmek için:)
Cevap sahibi+1 yılkorkuluk bir durum yok ya yalattım evet hemde defalarca
Soran+1 yılYırtılmadi yani orası:)
Cevap sahibi+1 yılemin ol ilk günkü gibi 😂
Soran+1 yılPeki vajinal seks yaptinzmi ben hiç yasamadm
Cevap sahibi+1 yılyaşadım evet
Soran+1 yılGerdirmekle sizinki acimadimi bende gaz oluyo hahaha korkuyom yirtilmstir diye ahhaha
Cevap sahibi+1 yılyırtılıyor gibi oluyor da sorun olmuyor rahat olabilirsin
Soran+1 yılPeki pişman oldunuz mu siz ben oldum bidaha yaptirmam
Cevap sahibi+1 yılyoo partnerimin hoşuna gidiyor benimde gidiyor karşılıklı zevk aldığımız için devam hoşunuza gitmeyen bir şey yapmayın
Soran+1 yılAynen yaptirmicam ben arkadan zevk almıyorum evlenmeden de önden iliski düşünmüyorum sevisme opusme devam arkadan seks te dusunmuyom sadece kalça tokatlamak yeterli
Cevap sahibi+1 yılyani tercihiniz tabi ki
Soran+1 yılTesekkur ediyorum sen bisi olmadını demesen intihar bile düşünürdüm bu konularda çok hassasim:) bisey oldu diye ödüm kopuyo
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama allah aşkına ne intiharı çok basit bir durum bu
Soran+1 yılBizim aile kizliga önem veriyor arkadan da delik genislerse tuvalet tutamam diye canim sklyodu:)
Cevap sahibi+1 yıltutarsın bir şey olmuyor bakirelik konusunda bir yorum yapamam ama takılmaması gereken bir durum
Soran+1 yılBenim çevremde evleneblcegim kişiler iliski yasamams arıyor o yüzden mecbur :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılPoponu yalarken iğrenmedimi acaba öpse anlarım bence ayrıldı peki ayağını öpüp yalasa hoşuna gidermiydi
11 Yorumla
Soran+1 yılAyak iyi olurdu ama arka sacmalik
+1 yılKafana bı tane geçirem hafıza kaybı yasa unut
12 Yorumla
Soran+1 yılSaol
- +1 yıl
Ne demek ☺️
Zorla beraberlik gibi olmuş bu hoş değil
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklisn
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl gitsin saygısızca davranmiş aynı şeyleri vajinana yapsa zevk alirdin en azından.
09 Yorumla
Soran+1 yılAynen evlenmeden önden yaşamıyorm diye arkaya girmeye düşündü heralde rahatsız oldmm
Soran+1 yılOrdan hiç düşünmüyorum yaşamayı cunku
Cevap sahibi+1 yılDüşünme zaten acı verir sadece sana vajinana dokunsa daha iyimiş bence ayrıl
Soran+1 yılAynen hemen ayrilcam
Cevap sahibi+1 yılSenden birseyler yapmani istedi mi
Soran+1 yılOral yaptm bende ona sadece sevisme opusme
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gitti mi oral yapmak ilk defa mi biriyle beraber oluyorsun
Soran+1 yılYok ilk degldi oral iyidi ama arka yalamak işi bozdu
Cevap sahibi+1 yılİğrenç be ıyyy önünü yalasa daha iyidi beni yala beni yala demistir oranda 😂
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Yalanırken nasıl acı duyabilirsin ki bu çok saçma
017 Yorumla
Soran+1 yılGerdirdi diye acı var yalama degl iki yana ayırdı diye
Soran+1 yılParmak atmaya yeltenince döndm parmaklamadi
Soran+1 yılHemoroid var bende gerdirince tahriş oldu bence
Soran+1 yılYaa gerdirme hemoroidi gekrar mi çıkardı diosun yaşanan olayla alakası yokmu psikolojim çok kötü ya
Soran+1 yıl1 saniye yaladi sonra parmak gelmesin diye döndm psikolojim çok kotu
Soran+1 yılDelik açıldı gibi hissediom anal karsiyim ya kızlikta duruyo aslnda nerdeyse intihar edecem şaka gibi yaptıran kizlar etmez ben çok takarım:( yapısı bozuldu saniyom
Soran+1 yılEminmisin
Soran+1 yılAma tuvalete çıkarken farklılık hissediorm ben ya bidaha asla
Soran+1 yılAlmadım valla
+1 yılİstemediğin halde yapması saçma olmuş
015 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu olayı nasıl unutcam
- +1 yıl
Erkek arkadaşından ayrılmalısın bugün onu yapan yarın neler yapar
Soran+1 yılOyle dicem bugün bunu yapan yarın önden de arkadan da koyar guvenemedim dicem
- +1 yıl
Kaç zamandır birliltesin
Soran+1 yılYeniydi 1 aydır
- +1 yıl
Nerde yaptı
Soran+1 yılEvinde
- +1 yıl
Kaç yaşında o ve sen
Soran+1 yıl26 Bn o 30
- +1 yıl
Anladım peki çok soru sordum kafanı şişirdiysem özür dilerim
Soran+1 yılEstağfurullah
- +1 yıl
İyi geceler efenim 🙏
Soran+1 yılSagolun dinlediniz için iyi geceler
- +1 yıl
Rica ederim, eğer daha fazla içini dökmek istersen seve seve dinlerim. Mesaj kutum açık 😇
Soran+1 yılTamamdir aticam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunda abartılacak bir şey yok ki.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden Got gerdirilip yalanmasini istemiyom paranoyak biriyim. Ya deliğe bisey olduysa diye ahhaha
Soran+1 yılAnal da karsiyim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaaa kıyamam
17 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
Surat asmaaa
Soran+1 yılNeddnn
- +1 yıl
Surat asıp üzülme diyee
Soran+1 yılPekii
- +1 yıl
Haa şöyle yola gel üzülmeee
Soran+1 yılTmmdr sagolasn
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaladigi zaman zevk almalısın
012 Yorumla
Soran+1 yılAlmadm maalesef acidi
Cevap sahibi+1 yılTuhaf acı hissetmemen lazım
Soran+1 yılGerdirince demekki aciyor basur olduğu için iyice basur oldu
Cevap sahibi+1 yılŞu mesele o zaman sıkıntı
Soran+1 yılAynen öyle bidaha ordan yalama gerdirme bisi dusunmezse 🤣🤣🤣
Soran+1 yılOzaman sevgililikte:)) olmaz öyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılAynen olur da
Senin hazine sandığının kilidi bozuk
Soran+1 yılYok ya kizlk duruyor
Cevap sahibi+1 yılOnu kastetmedim arkada hazinedir
Soran+1 yılYok ya arkadan yalamak girmek kadının zararına
Cevap sahibi+1 yılBasur varsa riskli dediğin
Ve bilinçsiz yapilarsada aynı şekil
Soran+1 yılAynen öyle
Unutumazsin
17 Yorumla
Soran+1 yılNapicam unutmak icin
Soran+1 yılEvlenmeden önden yasamicam arkadan verir diye dusundu heralde ona da karşı olduğumu bildiği halde istedi
Soran+1 yılMantikli değilde dokunmadan sevmiyolar
Soran+1 yılHayrlisi
Evet unutursun knk
19 Yorumla
Soran+1 yılGot yalandi diye ayrılıyorm komkmi
Soran+1 yılUtanmadan gülmez inşallah yani istemediğim şey sonucta
Soran+1 yılEe ne yazıp ayrilcam
Soran+1 yılÖzelden yazam
+1 yılYalayıncamı acıdı 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılGerdirince haliyle iki eliyle açıp yaliyo gerdirmese acımaz yalamadan
- +1 yıl
Anladım 🤭
Rimming ne
06 Yorumla
Soran+1 yılPopo ayırıp yalamak
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAyrlcm
+1 yılE ver bi kere
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılDayı çok ayip
01 Yorumla