Eski sevgilimle fb olduk ama ben hala ona hislerimi bitirmediğimi fark ettim bu normal bir şey mi?

1.5 yıllık eski sevgilimle f*ck buddy olduk. ayrılalı yaklasık 4 ay oluyo ikimizde ayrıldıktan sonra hayatımıza başkalarını aldık ve çok kötü bi şekilde ayrıldık. Geçenlerde bana alakasız bi şekilde yazdı ve konu bi anda f*ck buddy olmaya geldi ertesi günü buluştuk seks yaptık deli gibi seviştik benim içimde hala ona karşı olan hislerim kıpraştı o da aynı şekilde seks esnasında aşkım güzelim benim bebeğim tarzı kelimeler kullanmasına rağmen seks bitti ve o andan itibaren ne konuştuk ne mesajlaştık. Çok garip hissediyorum f*ck buddylikte zaten olması gereken budur ama hem böyle sözcükler kullanıp hem 1.5 yıllık eski sevgilim olduğu için en azından bi yazmasını beklemiştim çok iğrenç hissediyorum kendimi. Sizce eski sevgiliyle f*ck buddylik olduğu bi durumda birazda olsa duygu katılır mı seksin içine yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?

Eski sevgilimle fb olduk ama ben hala ona hislerimi bitirmediğimi fark ettim bu normal bir şey mi?