Evlilik öncesi sevişmeleri ile evlilik sonrası sevişmeleri arasında fark var mıdır?

Evlilik öncesi sevişmeleri ile evlilik sonrası sevişmeleri arasında fark var mıdır?

Evlilik öncesi yeni ve farklı geldiği için daha haz dolu ve istekli olabiliyor. Evlendikten sonra ise sahiplik duygusu ile bu haz zamanla kayboluyor.
Bu nedenle evlendikten sonra dönem dönem farklı sürpriz ve arayışlar ile bunu ayakta tutmak gerekiyor. Yoksa işin heyecanı kalmaz ise karşılıklı olarak sıkıcılık başlıyor. Ve göz yavaş yavaş dışarı gidiyor.
Evlilik öncesi sevişmeler daha heyecanlı oluyor, evlenince nedense o tutku heyecan gidiyor bir kaç sene sonra uzun ve ateşli sevişmeler yerini sekse bırakıyor o da ihtiyaç diye
Bnece bu kişisel bir tercihtir yani herkes için aynı değildir kimi evlilik öncesi sevişir kimi evlilik sonrası. yani benim için de sevgilimin kararı önemli olurdu zaten
Cevap
17Cevap
Bu tamamen cinsel ve tensel uyumla alakalı işte. Evlilik bu uyumu yakalayan çiftleri asla etkilemez. Bir kağıda attığın imzayla seks hayatın değişmiyor.
Evlilik öncesi daha da tutkulu oluyor evlendikten sonra pek heyecan verici olmuyor
Evlenmeden yaşanan cinsel hayat daha zevkli ve heyecanlı oluyor
evlendim karı kocayız nüfusu rushatı bende diye düşünürsek geride kalan sevgili günlerini çok özler olacağımız aşikardır
ama sevgili arkadaş sırdaş yaren veya başka isimlerde takabilirsiniz ancak asla karı koca olmayın
Bu kadar sorunlu ilişkiler var olduğuna göre evet farklıdır bence..
evlilik öncesi ev yok bu yüzden dışarıda kaçamak yaklaşımlar olduğu için çok daha heyecanlı oluyor.
Artık kimse evliliği beklemiyor başıma gelen olay haftada 2 kere beraber olduğum kız evlendi düğün fotoğraflarını gördüm 😂
Ten uyumu çok önemli bu yakalandı ise harika
Evet evlilik öncesi sevişmeyin keyfi ayrı bir güzel olur
gerçekten karşılıklı bir his var ise uyum varsa..
hepsi geniş kapsamlı olacaktır :)
Valla ben ilklerimi evlenince yaşayacağım evlilik öncesi asla elimi bile sürmem kadınıma
hiç bir fark yok
sadece evlilik sonrası sevişmeler daha rahat olur
Evlilik öncesi daha ateşli ve hırslı oluyo galiba
Rahatlık derecene bağlı. Evlenmeden aynı evde yaşamıyorsan biraz daha kısıtlı oluyor her şey alil acele daha tatlı oluyor. Evlendikten sonra cinsellikte sınır olmuyor cinselliğe bakış yönüne göre değişir
Bir imzayla seks hayatının değişeceğini sanmıyorum.
Evlilik oncesi sonrasi fark etmez benim icin sevışe sevişe bayilmak lazim saatlerce yalaşıp vucudun her noktasini dilleyip emmek
Kapsamlı çılgın ilginç garip ve farkı tecrübeler ile
Evet bence vardır
Evet evlilik öncesi daha farklı oluyor
Arada li duygusal bağ arttı mı daha bir haz veriyor ama sevgi olmadı mı kalkmıyor açıkçası
Sonrasını bilemem de öncesi heyecanlı
Tabiki de var
Değildir
Kesin var 🤣😂..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?