Bence evli olduğunda da sevişe biliriz başkalariyla, bu ihanet sayilmaz. Birini seviyoruz diye sadece onunla mi cinsel ilişkiye girmeliyiz? Çok saçma.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede ilk defa bir kadının sorduğu bu kadar cesur bir soru gördüm. Açık evlilik, evliliğin yasadaki tanımına aykırı, çünkü adına nikah dediğimiz sözleşmede eşlerin birbirlerine karşı sadakat yükümlülüğü var. Evli olmadan açık ilişki yaşamak ise çiftlerin ancak karşılıklı rızası ve birbirlerine karşı yüzde 100 açık ve dürüst olmaları ile sürdürülebilir. Senin bahsettiğin şey bir ilişkide duygusal bağlılık, cinsel özgürlük anlamına gelir, ki bu da ilişkinin iki unsuru olan duygusal kısmı ve cinsel kısmını birbirinden ayrı düşünebilme becerisi gerektirir. Yani bir başkasıyla seks yaptığında ona karşı hislerinin gelişmemesi, yoksa bocalarsın, karışırsın. Partnerinin başkasıyla seks yapması durumunda onu kıskanma, "onun bedeni bana ait" diye sahiplenme dürtüsünden kendini arındırman, ayrıca onun diğer seks partneriyle kendini kıyaslamaman, onu da bir kıyaslama yapmaya zorlamaman gerekir. Aklında "yatakta hangimiz daha iyiyiz" sorusu olmamalı. Bunu yaşayabileceğin erkeği bulursan kaçırma derim, madem sadece tek kişiyle, aynı kişiyle seks yapma zorunluluğu sana saçma geliyor, bu konuda düşüncelerini paylaşan biriyle ilişki yaşamalısın. Dikkat edersen o*puluk, g*vatlık diye yargılamıyorum, çünkü kimsenin özel hayatı ve özel hayatından beklentileri beni ilgilendirmiyor. Çevremde açık ilişki yaşadığını bildiğim arkadaşlarım olsa onları da yargılamaz, kınamazdım. Aldatmak, yani gizli gizli başkalarıyla seks yapmak ama tek eşliymiş gibi davranmak bence daha büyük ahlaksızlık, çünkü sahtekarlık. Aldatmadaki en büyük sorun, eşin kandırılıyor, a*tal yerine koyuluyor olması. Aldatmayı, başkasıyla yapılan cinsel ilişki olarak değil, kandırma, hile yapma gibi sözlük anlamıyla düşününce açık ilişkide kimse kimseyi kandırmış olmuyor, özellikle de bu durum en başından konuşulduysa. Bunu istemeyenin o ilişkiye hiç başlamama veya devam ettirmeme konusunda karar verme hakkı oluyor. Bu ülkede sevdiği kadının bedeni üzerinde sahiplik (mülkiyet hakkı) kurmayacak bir erkeği çok zor bulursun.
02 Yorumla- +1 yıl
Eşinden/sevgilimden gizli yaparsan ihanet olur.
- +1 yıl
*Eşinden/sevgilinden
En İyi Cevaplar
Ahlaki değerlere aykırı düşündüğün için evet yanlış düşünüyorsun. Toplum düzenini bozacak bir düşünce yapısına sahipsin. Bu zihniyet iyiyi terk eder. Şu an gençsin, heyecanlısın. Bunlar senden gidince ardında kocaman bir karanlık bırakmış olmaman için umarım bir an önce bu kötü bakış açısından kurtulursun.
20 Yorumla
Evliliği sadece cinsel ihtiyaçların karşılanması OLARAK bakarsan katılıyorum sana bir adamla ömür mu geçer 😅 ama şu var ki sağlıklı bir çocuk yetiştirmek için sağlam temelli bir birliktelik şart. Seks hayatında çeşitlilik isteyenler bı zahmet üremesin mutsuz çocuklara sebep olmayın
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
+1 yılHayvanlar bile eşini kimseyle paylaşmiyor. İlerde evleneceğim kocama karişmayin da ne yaparsanız yapın pü
20 YorumlaAl işte ben sevdiğim insanı nasıl koruyacağım dışarıda böyle düşünen insanlar varken 🤢
50 Yorumla
+1 yılSeks konusunda eş yeterliyse baskasina gerek duyulmaz... ama yetersiz doyum yoksa aldatilmada kaçinilmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılEşler hoşgörü ile karsiliyorsa olur tabiki de
10 Yorumla
+1 yılbende öyle düşünüyorum sınırlama çok gereksiz
11 Yorumla- +1 yıl
ama bu düşünce yapına uygun bir partner bulamazsın
+1 yılİnsan zaten tek eşli bir canlı değil bilgin olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Tek eşliyim şu an boştayım ama tuttuğumu affetmem
00 Yorumlabirbirinizden haberiniz varsa ve karşılıklı rıza varsa olabilir, hatta grup bile olabilir.
00 Yorumla
+1 yılNeden evleniyorsun peki? Kiradan kurtulmak için mi? Finansman mı koca? Hiç evlenme dediğin ok
00 Yorumla
+1 yılbirden çok kişi hayatında olursa aids kapar ölürsün
00 YorumlaTakip ve mesaj atarsanız daha sağlıklı açıklama yapmış olurum 👍
00 YorumlaEvlilik kurumsal bir yapı olduğu için bulaşmamak, bulaştırmamak lâzım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilik tek eşli olmak demek yalnız senin devreler yanmış gibi
10 Yorumla
+1 yılYani normal olan bu çünkü esin sana yetmezse ne olacak 1 imza herşeyi kısıtlayacak mı 😂 gerçi ben evliliğin saçma olduğunu düşünüyorum sevişmek varken evlilik neden
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlendiğinde kaçamak için beklerim. evliyim seninle aynı kafadayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDomuz etini az ye. kıskançlık seviyen sıfır altında.
00 YorumlaEee niye evleniyorsun ki direk orr.. sspu ol
32 Yorumla- +1 yıl
Başkası ile olmak or... puluk mu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce bir evlen
Sonra karar verirsin04 Yorumla
Soran+1 yılevlenince arada bir kaçamak yapa bilirim
- +1 yıl
Eşinde yapacak
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Birbirinizin teninde karşı cinsin kokuları sıvıları
Ne güzel buram buram toksik koktu
+1 yılAradığım eş
. Açık ilişki savunan10 YorumlaNeden evleniyorsun o halde?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılBence de neden olmasın?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılEvliler zaten tek eşli kalmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana göre böyle olmamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin şarteller yanmış olmalı kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerak etme swenger party katılabilirsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Haklsn👍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılaynen katılıyorum
00 Yorumla
+1 yılSen evlenme
01 Yorumla- +1 yıl
Eskortluk yap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği