Nasıl yaşamadın hiç tuhaf, vücudumdan çekiliyo bişeyler adeta ama zevk haz hissiyle ve dışatı zevk vererek fışkırıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bune acele çocuksun lan daha yaşıtların okul okurken senin evlilik peşinden koşman Allah şifa versin
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya git bana burada akıllı adam muamelesi yapma lütfen. 18 yaşında açık giyinen bir kadına yürümeyi biliyorsunuz. Gözünüzle taciz etmeyi biliyorsunuz. Ben çok şükür ki hayatım boyunca bi kişiye ait oldum. Ne mutlu bana. Siz de 27 yaşında 27 sevgilisi olmuş her erkeğin ellediyi kadınla olursunuz artık. Benim ne okulum yarıda nede şu an evleniyorum.
Bebeğim ben evlenmiyorum şu an. Yaşıtlarımla geziyorum eğleniyorum nişanlım buna destek oluyor birliktede eğleniyoruz, ve şiddet uygulamak gibi bir konu olmaz kendin böyle yapıyorsan herkesi kendin gibi bilme lütfen.
boşalmak istiyorsansa klitorisinde oynamayı dene çok haz alırsın ve çok boşalırsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bosalınca titrersin ve ıslanırsın, gozle görmessin bisey geldigini ama ıslaklık görürsün
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Nişanlıysan ve yakında evleneceksen çok kurcalama oranı, evlenince daha sağlıklı cinsel hayatın olur.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cidden mi? Ben aksini düşündüğüm için böyle bişeye gerek duydum. Yani ne kadar uzak habersiz olursam o kadar kötü olmaz mı nişanlım için? Öyle söyluyorlar genelde soyurmuş hatta
Aşkım hayır biraz akıntı sadece kendini keşfet bu çok önemli kesfedersen evlilikte sorun yasamazsin ellerini çekme asla ve hayal kur kurarak devam et titreyene kadar
Aşkım nem başka sıvı başka 😂😂😂😂😂 delimisin nem zaten varda akan bişey yokmu kiloduna bak hahahaha konusmaya bak dkksjsdkjjjjj özele gel burdan daha detaya inemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
18 yaşında nişanlanan biri zaten geri kafalıdır o yüzden sorun şaşırtmadı
Bbby canım bbby
Nasıl yaşamadın hiç tuhaf, vücudumdan çekiliyo bişeyler adeta ama zevk haz hissiyle ve dışatı zevk vererek fışkırıyor
Bune acele çocuksun lan daha yaşıtların okul okurken senin evlilik peşinden koşman Allah şifa versin
Ya git bana burada akıllı adam muamelesi yapma lütfen. 18 yaşında açık giyinen bir kadına yürümeyi biliyorsunuz. Gözünüzle taciz etmeyi biliyorsunuz. Ben çok şükür ki hayatım boyunca bi kişiye ait oldum. Ne mutlu bana. Siz de 27 yaşında 27 sevgilisi olmuş her erkeğin ellediyi kadınla olursunuz artık. Benim ne okulum yarıda nede şu an evleniyorum.
Hayatım boyunca dediğin 18 yaşındasın daha
Sen anladın ne demek istediğimi)))
Hayat senin hayatın yaşıtların hayatını yaşarken esin belkide evden çıkmana bile izin vermicek şiddet uygulucak
Bebeğim ben evlenmiyorum şu an. Yaşıtlarımla geziyorum eğleniyorum nişanlım buna destek oluyor birliktede eğleniyoruz, ve şiddet uygulamak gibi bir konu olmaz kendin böyle yapıyorsan herkesi kendin gibi bilme lütfen.
Annen baban nasıl izin veriyor ya
Annem babam için 26 yaşında bir çok erkek tarafından ellenmiş kız olmaktansa sevdiyimle evlenmem doğru. senin seçimin öyleyse kendin bilirsin işte.
Hiç yapmadin ha inanilmaz boş ver yapma iyi bir şey değil zaten
boşalmak istiyorsansa klitorisinde oynamayı dene çok haz alırsın ve çok boşalırsin
Bosalınca titrersin ve ıslanırsın, gozle görmessin bisey geldigini ama ıslaklık görürsün
Nişanlıysan ve yakında evleneceksen çok kurcalama oranı, evlenince daha sağlıklı cinsel hayatın olur.
Cidden mi? Ben aksini düşündüğüm için böyle bişeye gerek duydum. Yani ne kadar uzak habersiz olursam o kadar kötü olmaz mı nişanlım için? Öyle söyluyorlar genelde soyurmuş hatta
Birlikte keşfedersiniz, onun işi de daha kolay olur.
Çok güzel oluyor kanka md
Gelmeli kanka oynamayı birakmayacaksin ve oynarken hayal kurmayı bileceksin boş oynamayla olmaz ki
Nasıl bir akıntı oluyor?
Kanka sıvı işte beyaz akıntı böyle
Çok mu yani rahatsız edici derecede mi?
Mesela bir pedle karşısı alınır mı günlükk
Aşkım hayır biraz akıntı sadece kendini keşfet bu çok önemli kesfedersen evlilikte sorun yasamazsin ellerini çekme asla ve hayal kur kurarak devam et titreyene kadar
Kuzum öyle assiri bı sıvı yok idrar gibi biraz yankı
Yapıyorum titreme oluyor ama hiç bişey gelmiyor birazcık islanıyor oda her zamanki gibi biliyorsun vajinamız her zaman nem olur yani
Sorun ola bilir mi?
Yok akması lazım titremen lazım akarken de alttan bir sızıntı hissedeceksin zaten heryerinin titremesi lazım
Sorun olamaz kanka sen erken elini cekiyor olabilirsin
Yok artık böyle yapamayacak kadar oluyorum titreme geliyor bırakıyorum. Ama ortada gözle görünür bir akıntı olmuyor.
Elini surdugunde eline böyle yapiskan sıvı gelmesi lazım
Kanka varda o her zaman oluyor o nemlik😂😂😂😂
Aşkım nem başka sıvı başka 😂😂😂😂😂 delimisin nem zaten varda akan bişey yokmu kiloduna bak hahahaha konusmaya bak dkksjsdkjjjjj özele gel burdan daha detaya inemem
Noluyo burada yaa😂😂
@Onurrr007 hahahaha sen bu soruyadami geldin
Aynen gözüm üzerinde😂😂😂
En utanç verici durum ola bilir bu bizimçin onurcum teşekkür ederiz 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂
🙈🙈🙈🙈🙈
@Onurrr007 kdjsjssksssksksla
Ahahahah
Çok güzel oluyor tatlım dene
diyosun😊
Boşal boşal boşal diyorsun oluyor
Ya git yaaa şaka yapmıyorum...