Bir adam vardı sanal sexting falan yaptık sonra buluşalım dedi redettim sonra o yurtdışına gitti tekrar buluşalım dedi Kaldığım yere gelicwkmiş
Redettim birdaha rahatsız etmem dedi ben de etmedin seni tanımak güzeldi anlayışın için teşekkürler dedim
Bir adam vardı sanal sexting falan yaptık sonra buluşalım dedi redettim sonra o yurtdışına gitti tekrar buluşalım dedi Kaldığım yere gelicwkmiş
Redettim birdaha rahatsız etmem dedi ben de etmedin seni tanımak güzeldi anlayışın için teşekkürler dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adamı azdırmıssın sexting yapmıssın devamını istemesine neden şaşırıyorsun onu anlamadım 😀
Şaşırmadım il başta bunları konuştuk
Neden istemiş olabilir redettiğim halde
Sansını deniyor iste
Ergen değil ama
Olsun ısrarcı oluyor abazalar
Adam yurtdışında ya ilişkisi de oluyordu yani
Olabilir istemistir yine
Ben daha farklı düşündüm ksden prgging sorusunundan tanıştık konuştuk sonra instadan sexting oldu sonra buluşma teklif etti ilk başta benden beklentin olmasın dedim sonra yurtdışına gitti şimdi benim kaldığım yere gelecek tekrar buluşalım dedi ben yine olmaz yaşın büyük dedim
Fotoğraf istedi sonra da wtf yani
Beraber bir daha yapalım bakalım nasıl yetenekli misin
Herif malzeme istemiş
Napıcaktı bunu jgdhl
Mastürbasyon yapacaktı
Selfiele mi
Belli olmaz
Ben bir şey duşundum gerçi de
Adam ergen değil ki bunu yapsın olgun biri
Sextingi tercih etmwsi de saçma
Hastalıklı herif
Niye ya
Peging den dolayı
Sımdı uzun şekilde yazayım
Ben daha farklı düşündüm ksden prgging sorusunundan tanıştık konuştuk sonra instadan sexting oldu sonra buluşma teklif etti ilk başta benden beklentin olmasın dedim sonra yurtdışına gitti şimdi benim kaldığım yere gelecek tekrar buluşalım dedi ben yine olmaz yaşın büyük dedim
Herif ağır yoklukta
Ve almanyada?
Aşırı özgüvensiz ve vasat
Bende ayak isterim
Normal değil mu
Neresi?
Ben redettim onu
Foto istemesi merak etmesi
Ama redettim ki
Senin reddetmende normal bu meselelerde güven önemli
Yani neden öyle yaptı hiç anlamadım
bir şey yapmaz herhalde
Foto atmamışsın ne yapabilir zaten
Neden yaptığı açık ama sen bilirsin azdırmışsın işte adamı
Atmıştım önceden iştee
Soyle
Bir şey olmaz canım ya kasma bu kadar engelle geç muhatap olma
Engellemedim
Engelle boş ver uğraşma derim
Tacize devam ederse de avukat arkadaşlar var bana yaz yardımcı oluruz
Yok aslında kendisi burada kızlar sorun çıkaran birisi için nasıl davranılmalı diye yardım etmişti
Sen bilrisin o zaman canım
Tekrar yazarsa uyarırım rahatsız etmez sanmam
O zaman sıkıntı yok
Yani sorun burada neden selfie istemesi erkek beyniyle düşünemiyorum çünkü ben bir erkek neden böyle yapar
Hayal etmek için o an gözünde canlandırabilmek için