Nedendir acaba orgazm olamıyorum bir türlü eşimle beraber olurken kadınlar hep mi böyle acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Orgazm karmaşık olabilir, bazı kadınlar için zaman veya sevdiği şeylere sözlü veya temas ile baskı yapılması gerekir. Duygusal, cinsel ve ruhsal yönden bunları görmek gerekli. Burcun nedir, iyi tavsiyeler verebilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılOglak
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrgazm olamama, kadınlar arasında oldukça yaygın bir sorundur. Bu durumun birçok nedeni olabilir ve her kadın için farklı olabilir. Bazı yaygın nedenler şunlardır:
Cinsel uyarılma eksikliği: Kadınların çoğu, cinsel uyarılmanın artması gerektiğinde orgazm olabilir. Bu nedenle, yeterli cinsel uyarılma olmadan orgazm olmak zor olabilir.
Stres veya kaygı: Stresli veya kaygılı hissetmek, birçok kadının cinsel işlevlerinde sorunlara neden olabilir. Bu nedenle, rahatlamak ve gevşemek, orgazm olmak için önemlidir.
İlişki sorunları: Bir kadın, partneriyle ilişkide sorunlar yaşarsa, cinsel aktivite sırasında orgazm olmak zor olabilir.
Sağlık sorunları: Bazı sağlık sorunları, özellikle hormonlar veya sinir sistemleriyle ilgili olanlar, orgazm olmakta sorunlara neden olabilir.
İlaçlar: Bazı ilaçlar, özellikle antidepresanlar, orgazm olmakta zorluk yaşanmasına neden olabilir.
Eşinizle konuşarak, orgazm olamama sorununuzu paylaşabilir ve birlikte çözümler arayabilirsiniz. Ayrıca, bir cinsel terapistle konuşarak, sorununuzu ele alabilir ve yardım alabilirsiniz.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar sürüyor bence siz çok geç geliyorsunuz orgazm olmamanız mümkün değil bence her sağlıklı birey orgazm olabilir olmuyorsa bir yerlerde problem var demektir gerek teknik gerekse sağlık problemleri falan
02 Yorumla
Soran+1 yılValla 20 dk sürüyor ama yinede gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamayın ama tam okşama falan olmuyor sanırım bunun dışında parmak falan biraz yumuşak biraz hızlı biraz serte yönelik biraz yalama falan yapıyor mu bunlar bence olmayacak diye bir şey yok yeterki üstünde durun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaç yıldır cinsel hayatın var? Mastürbasyon la orgazm olabiliyor musun? Eşinin cinsel performansında sorun mu var?
Ben cinsel hayatım başladıktan sonra anca 4. yılımda orgazm olabildim, üstelik mastürbasyonla çok rahat orgazm olabilme rağmen.
20 Yorumla
+1 yılZevk noktani veya zevkine giden hareketleri yapmamasj ya da snein 8na karsi isteksizligin neden olabilir. Seks zevk ve istek arzu uyum isidir herkesle uyum yakalanmiyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeniz kısa ve keyifsiz geçiyordur
Bireysel düşünüyordur eşin ya da G noktasını bulamıyordur02 Yorumla
Soran+1 yılG noktası nasıl bulunur
- +1 yıl
Detaylı yazarsam burdan banlanirim
Kusura bakma
O topa giremem 😂
Eşin beceremiyor olabilir mi? Hepmi böyleydi
00 Yorumla
+1 yılEsin seni uyaramiyirdur
Klitirus vs okşayıp hazırlıyor. y00 Yorumla
+1 yılHayır kadınlar hep böyle degil siz de bi sorun var
00 Yorumla
+1 yılKadınlar hep öyle değil. Partnerinin seni orgazma ulaştirmasi gerekir.
00 Yorumla
+1 yılSen kendini tanıyorsun yirmi küsür senedir. O seni o kadar tanımıyor bırak da yapamasın sen kadar
00 Yorumlaerkek seni tatmin edemiyor, ben gayet orgazm oluyorum eşimle
210 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya kıskandım şimdi😔
Nasıl oluyorsun okşayarak mı
Soran+1 yılÇok şanslısın ben klitorisi okşayarak boşalabiliyorum
Soran+1 yılYa istesem çok da aldatmak istemiyorum. Kendimi kötü hiddederim kesin sonrasında
Soran+1 yılKendi zevkim için ayrılamam cocuk var ve babasına tapıyor. Büyük travma olur cocuga
Soran+1 yılEşimle yazdım zaten tam okumadın heralde
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadının orgazmın olması veya olmaması erkegin elinde olan bişey bazı erkek frdakar olur önce patnerini mutlu eder bazısı bencil kendini düşünür dilersen oral seks ile diledigin kadar seni orgaznım ediyim
00 Yorumla
+1 yılPenisi küçük geliyor olabilir
10 YorumlaBir uzmana danışmalısınız bu konuda
10 Yorumla
+1 yılHayır farklı bi şeyler yapın renklendirin ortamı
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne yapalım?
- +1 yıl
burada söylenmez ama çok çok farklı metodlar var ve yüzde 99 başarı
+1 yılsenı on sevısmede tatmın etmıyor
00 YorumlaYoo değil tabi. Eşinden ötürü olabilir mi
00 Yorumla